Λιποαναρρόφηση: Είδε θεαματικά αποτελέσματα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος - Η τεράστια αλλαγή στο σώμα του

Το συστήνει ανεπιφύλακτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 19/6 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στο The 2night show παραχωρώντας συνέντευξη στο Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας ακόμα και για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και το τι πραγματικά έγινε μεταξύ τους.

Στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε για την προσωπική του ζωή, τι συμβαίνει με τα ερωτικά του ενώ δε δίστασε να μιλήσει ξανά για το κομμάτι της απώλειας βάρους και της λιποαναρρόφησης, που έκανε.

Δείτε επίσης: «Φοράω κορσέ! Πήγα και έκανα...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την πρώτη του αισθητική επέμβαση

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την λιποαναρρόφηση

«Ναι έκανα λιποαναρρόφηση στην κοιλιά! Ό,τι σας χαλάει και μπορείτε να το κάνετε να το κάνετε. Έβγαλα 3 μπουκάλες λίπος».

Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη

«Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό που ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη. Όμως αγαπώ τόσο πολύ τη δουλειά μου. Είναι θλιβερό να παραδεχτώ ότι ισορροπώ μέσα από αυτή την δουλειά είναι η ζωή μου μέχρι αυτή την ώρα. Ξεπέρασα τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά και όποτε δεν είμαι καλά στη δουλειά καταφεύγω κι αυτό έκανα και τώρα έκανα την δουλειά όπως έχω συμφωνήσει να το κάνω. Ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην ομάδα μας. Έτσι έχω μάθει να λύνω τα προβλήματα. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις, ούτε με το να απαντάω στον ένα και στον άλλο. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρξε πρόβλημα. Ξεκίνησε μία κουβέντα στην οποία ενεπλάκη το όνομά μου και δεν απάντησα και δεν θα το κάνω και τώρα.

Ναι θα είμαι του χρόνου στην Ελένη έχω συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά. Είναι επιλογή της Ελένης να κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή με όποιο τίμημα και μένα είναι μία ανάσα, μετά από μία περίοδο που ήμουν στα χαρακώματα, μέσα στο πεδίο της μάχης, να είμαι σε μία ομάδα που θέλει να κάνει μία εκπομπή που είναι «το ιερό έδαφος», εκεί που δεν σφάζεται κανείς. Είναι μία εναλλακτική πρόταση στην τηλεόραση και η Ελένη έχει την πολυτέλεια να υποστεί αυτό το τίμημα.

Η Ελένη είναι η εκπομπή, δεν κάνει την εκπομπή. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η τηλεόραση, που την κάνει η Ελένη και που εγώ συμμετέχω σε αυτήν. Υπήρχε εκπομπή που, όταν η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, έβγαλαν σε βίντεο και ρωτούσαν τους πρώην της πώς νιώθουν για αυτό. Εκεί λοιπόν που υπάρχουν αυτά χαίρομαι που έχουμε την Ελένη Μενεγάκη», υπογραμμίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφήνοντας αιχμές.