Έκοψε το τσιγάρο και... - Τα απαράβατα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Φιλίνη για νεανική όψη

Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκοψε το τσιγάρο και... - Τα απαράβατα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Φιλίνη για νεανική όψη

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό στο «Λοιπόν» και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο με την ταλαντούχα και θρυλική ηθοποιό να αποκαλύπτει τα μυστικό, που την κρατάνε στα χρόνια τόσο νέα.

Η ίδια έχει αποφασίσει να μην αποκαλύπτει την ηλικία της κάτι, που ακολουθεί ως συμβουλή, που τη δόθηκε από την αρχή της καριέρας της στο χώρο του θεάτρου (δείτε εδώ το νέο επαγγελματικό της βήμα).

Αυτό ωστόσο, που δεν κρύβει η Φιλίνη και μοιράζεται με το κοινό της είναι κάποια βασικά μυστικά νεότητας, που ακολουθεί πιστά και δεν την έχουν προδώσει αν κρίνουμε από την εξωτερική της όψη.

Το μυστικό νεότητας της Ελένης Φιλίνη

Ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς σου πιστεύεις; Όλοι λένε ότι η Ελένη Φιλίνη είναι αγέραστη…

Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου.

Στα μπουζούκια που πήγαινα, έφευγα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντα.

Φιλίνη

«Κόντεψα να πεθάνω, έζησα από θαύμα»

«Η σειρά αυτή είναι κινηματογράφος. Έχουν προσεχτεί όλες οι λεπτομέρειες. Ο Θοδωρής είναι ιδιοφυία. Ήξερα τις δουλειές του Παπαδουλάκη. Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα μαζί του είπα "ναι αξίζει ο κόπος να το κάνω αυτό. Ένας ρόλος που δεν έχω ξανακάνει, δεν μ’ έχετε ξαναδεί», είπε αρχικά για το Κομάντα και Δράκοι.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας της, είπε: «Κυριολεκτικά κόντεψα να πεθάνω. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι και επειδή δεν το είχα καταλάβει, ίσως και αυτό με έκανε να γλιτώσω. Δεν ήξερα τη σοβαρότητα της κατάστασης».