Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Το diet plan της

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Πάντα «Υπάρχει λόγος» το απόλυτο «Number One» να δίνει «Φως στην ψυχή» μας με τα ξεσηκωτικά τραγούδια του και τις μουσικές του performances, ενώ φέτος θα βάλει σίγουρα και πολύ πάθος στα καλοκαίρια μας, αφού αναμένονται να είναι... καυτά για όποιον δει την Έλενα Παπαρίζου στην παραλία. Σούπερ ανανεωμένη και φουλ αδυνατισμένη, πέτυχε να αλλάξει την εικόνα της, διώχνοντας από πάνω της πολλά κιλά, κάτι που είναι... ηλίου φαεινότερον μόλις φόρεσε τα πρώτα της μαγιό και εμείς θαυμάσαμε το καλλίγραμμο κορμί της χωρίς ρετούς!

Ψηφίστηκε ως η “Καλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια” για το 2023, με την ίδια να λάμπει μέσα στο sexy φόρεμά της στα Mad VMA 2023, δίνοντας τα ρέστα της στην πίστα, με την ενέργειά της πάνω στην σκηνή να χτυπάει... κόκκινο και να φτάνει στο pick με το φιλί στο στόμα που αντάλλαξε με την Ελένη Φουρέιρα. Ο κόσμος λατρεύει την Έλενα Παπαρίζου και της το δείχνει όποτε τη συνατά, με την ίδια να απολαμβάνει την καλύτερη στιγμή της στα επαγγελματικά και προσωπικά.

Το καλοκαίρι αυτό την βρίσκει να κάνει τουρ ανά την Ελλάδα, με ενδιάμεσα breaks δίπλα στη θάλασσα, να περνά μοναδικές στιγμές στην αγκαλιά του άντρα της, Ανδρέα Καψάλη... αλλά και με τη νέα της εμφάνιση, με λιγότερα κιλά και... περισσότερη ενέργεια!

Η Νο1 pop star, βέβαια, ποτέ της δεν υπήρξε εμμονική με το βάρος της, πάντα είναι ακομπλεξάριστη και... ετοιμόλογη με όσα έχει ακούσει περί... κιλών, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία της – ψυχική και σωματική. Έτσι ή αλλιώς με λίγους ή περισσότερους... πόντους, η juicy εικόνα της δεν περνά απαρατήρητη, ενώ τα θεϊκά της πόδια... καίνε καρδιές! «Δεν χάνεις κιλά τόσο εύκολα όσο παλιότερα, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Είμαι αυτή που είμαι. Το “προσέχω για να έχω”, ναι, το κάνω, αλλά είναι άλλο πράγμα από την υστερία”, αποκαλύπτει και κερδίζει το στοίχημα... της ζυγαριάς με τον δικό της τρόπο, διατηρώντας τα... πιασιματάκια της!

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Τα ολόσωμα μαγιό είναι η αδυναμία της, πάντα με μεγάλο ντεκολτέ, για να κολακεύει το πλούσιο μπούστο της, που φροντίζει κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης σε πολυόργανο γυμναστικής που έχει στο σπίτι της. Στις διακοπές, δυο μπουκαλάκια νερό αντικαθιστούν τα βαράκια!

Το diet plan της Έλενας Παπαρίζου

Πρωινό για ενέργεια

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Χειροποίητες κρέπες με βρόμη και λίγο γάλα ελαφρύ συνδυάζονται άριστα με εποχικά (παγωμένα) φρούτα και μέλι, αποτελώντας ένα χορταστικό πιάτο και φουλ δροσιστικό για τις καυτές καλοκαιρινές μέρες.

Δροσερό γεύμα

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Τι καλύτερο από τη μακαρονοσαλάτα κατακαλόκαιρο; Κρύες πένες ή βίδες με ντοματίνια και φύλλα βασιλικού είναι ό,τι πιο ταιριαστό στα καλοκαιρινά μεσημέρια. Λίγη μοτσαρέλα για έξτρα νοστιμιά επιτρέπεται!

Ελαφρύ βραδινό

Έλενα Παπαρίζου: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Αραβικές πίτες ψημένες στην τοστιέρα και γεμισμένες με μελιτζάνες και κολοκυθάκια (ή όποιο λαχανικό προτιμάτε) ψητά στον φούρνο χωρίς λάδι, αλλά με μπόλικα μπαχαρικά και φρέσκια ρίγανη.

Πιο αδύνατη από ποτέ!

Πειθαρχημένη στην απόφασή της, φροντίζει να τρώει κάθε τρεις ώρες ώστε να μην αυξάνεται ο γλυκαιμικός της δείκτης. Από το διαιτολόγιο της τραγουδίστριας διαγράφθηκαν μονομιάς τα τηγανητά, τα γλυκά και τα προϊόντα με ζάχαρη, το λευκό ψωμί, που αντικαταστάθηκε με μαύρο, και τα αναψυκτικά με ζάχαρη, προτιμώντας φυσικούς χυμούς. Παράλληλα, καταναλώνει σε καθημερινή βάση πράσινο τσάι και 1-1,5 λίτρο νερό τη μέρα, ενώ όταν νιώθει... λιγούρα τρώει ελαφριά και στεγνά γεύματα.