Ζέτα Μακρυπούλια: Τι περιλαμβάνει η διατροφή της και έχει τέρμα επίπεδη κοιλιά - Τα 2 tips των διακοπών της

Τι τρώει την ταβέρνα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/zeta_makripoulia_official
Instagram/zeta_makripoulia_official

Όπου τη δεις το καλοκαίρι αυτό - μεταξύ Κρήτης, Πάρου και Κύθνου - θα τη θαυμάσεις (τώρα είναι μαζί με τον Νίκο Μουτσινά). Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν χρειάζεται και πολλά για να ξεχωρίσει, αν και αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα στις διακοπές της, για αυτί επιλέγει κυρίως ερημικές παραλίες για τα μπάνια της.

Από τη Λίτσα Αναστασάκη και το Περιοδικό You

Εκεί λούζεται κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο για ώρες, κάνοντας μια συγκεκριμένη (ίδια πάντα) διαδρομή: Παραλία, θάλασσα και αντίστροφα! Minimal στις εμφανίσεις ης (με ένα μπικίνι δηλαδή), minimal (!) και στη διατροφή της, χωρίς πολλά-πολλά: Σαλάτες, παγωμένο τσάι, φρούτα, βραστά χόρτα και ψητά ψάρια συμπληρώνουν το ημερήσιο μενού της, που την κρατά χορτάτη χωρίς να τη βαραίνει, επιτρέποντας της να κολυμπά χωρίς... τύψεις.

Τα δυο tips της Ζέτας Μακρυπούλια για να κρατιέται σε φόρμα και το καλοκαίρι

  • Tip 1: Να είσαι διαρκώς σε κίνηση και όχι στην ξαπλώστρα, λίγο περπάτημα στην άμμο είναι αρκετό.
  • Tip 2: Πες "όχι" στις μπίρες και προτίμησε λευκό κρασί

Τα 14 κιλά που είχε πάρει και πως κατάφερε να τα χάσει όλα

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ... Όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος, πήρα περίπου 10 κιλά . Αυτά τα 10 κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό έκανα κάποιες εξετάσεις, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν πει απλώς ξεκινώ μια δίαιτα.

Έκανα διατροφή για 1 χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, ένα χρόνο σταθερά, στρατιωτικά την τήρησα και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει. Το προσωπικό μου συμπέρασμα για τα κιλά είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το Α και το Ω για όλα τα πράγματα κατά τη γνώμη μου», λέει η ηθοποιός και παρουσιάστρια, καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη το 2013.

Και είχε συνεχίσει «Στην αρχή ήθελα να χάσω πέντε κιλά για τα γυρίσματα μιας ταινίας, ξεκίνησα διατροφή δειλά - δειλά χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και τελικά έφτασα να έχω χάσει, 14 κιλά . Ήθελα να φτάσω 60 κιλά ή ιδανικά 57. Αλλά έφτασα 51 με 52 και όταν είδα τον εαυτό μου σε μια άλλη ταινία είπα φτάνει. Με είδα στη πρεμιέρα της ταινίας και είχε αλλάξει το πρόσωπο μου, είχα γωνίες και κοψίματα που δεν τα είχα ποτέ και αποφάσισα και πάρω ένα δύο κιλά».