Καταναλώνει περίπου 1.450 θερμίδες την ημέρα και τρώει κάθε 3 ώρες - Τα 2 tips της Βίκυς Καγιά για μην παίρνει κιλά

Τα μυστικά της για τέλειο σώμα στα 45!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταναλώνει περίπου 1.450 θερμίδες την ημέρα και τρώει κάθε 3 ώρες - Τα 2 tips της Βίκυς Καγιά για μην παίρνει κιλά

Η Βίκυ Καγιά πιστεύει στην υγιεινή αλλά όχι στην εξοντωτική διατροφή! Μέσα στην ημέρα επιδιώκει να τρώει περίπου κάθε τρεις ώρες, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθεί να καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνει τον μεταβολισμό της και καίει λίπος όλη μέρα.

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

Αντί να κοιτάζει συνέχεια το ρολόι, συγχρονίζεται με τα σημάδια που της δίνει το ίδιο της το σώμα. Για παράδειγμα εάν δεν πεινάσει μετά από 3 ώρες, δεν τρώει υποχρεωτικά, αλλά σε περίπτωση που πεινάσει πάρα πολύ μετά από 2,5 ώρες, τότε απολαμβάνει το επόμενο γεύμα η σνακ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Και κάτι σημαντικό: Τα γεύματα της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 και τα γλυκά τις 50! Έτσι, το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνει την ημέρα είναι περίπου 1.450. Για αυτό όπως βλέπουμε σε βίντεο το σώμα της δεν έχει ούτε ένα ψεγάδι....

Η μπροστινή και η πίσω όψη της Καγιά με μαγιό στα 45 της

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει χαλαρές διακοπές μαζί με την οικογένειά της, κάνοντας αυτό ακριβώς, που έλεγε η ψυχή φεύγοντας από το Star, να χαρεί απλές στιγμές με τους δικούς της και όσα πρόσωπα αγαπάει!

Το μοντέλο - παρουσιάστρια περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας στη θάλασσα με τα χρώματα στα μαγιό της να εναλλάσσονται! Πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 7/8 η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram με το ολόσωμο της.

Οι αναλογίες της παραμένουν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια οι ίδιες και έτσι βλέπουμε το σώμα της Βίκυ Καγιά από τη μπροστινή και πίσω όψης, όπως ακριβώς είναι και στην πραγματικότητα, αρετουσάριστο δηλαδή (δείτε εδώ το εξοχικό της με τον Κρασσά στην Εύβοια).

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!», έγραψε η Βίκυ Καγιά.