Ιφιγένεια Τζόλα: Πόσα κιλά δείχνει η ζυγαριά της; Η διατροφή που ακολουθεί για να μη παίρνει βάρος χωρίς πολύ προσπάθεια

Δουλεύει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιφιγένεια Τζόλα
Instagram / Ιφιγένεια Τζόλα

Η «Βασιλική» από την «Γη της Ελιάς» στο MEGA κάνει τα εντατικά γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς (δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της), οπότε η λογική έχει ως εξής: Βουτιές σε παραλίες της μανιάτικης γης, αλλά και αποδράσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Ιρλανδία, για λίγες μέρες.

Στο ενδιάμεσο, όμως, ξέκλεψε λίγο χρόνο και αποκάλυψε στο YOU τα μυστικά που την βοηθούν να διατηρεί αυτό το κορμί σε άψογη κατάσταση, χωρίς πολύ προσπάθεια. Δεν δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει "ανοιχτά" για τα κιλά και το ύψος της.

Το μυστικό της Ιφιγένειας Τζόλα για να μένει στα ίδια κιλά χωρίς πολύ προσπάθεια

Η Ιφιγένεια Τζόλα λατρεύει γενικότερα το καλοκαίρι, ενώ εσύ τσεκάρεις ένα κορμί αψεγάδιαστο - ρόλο παίζει το καλό DNA και το νεαρό της ηλικίας της, φυσικά. Η νεαρή πρωταγωνίστρια, με ύψος 1,67 μ. και βάρος 45 κιλά, δεν έχει λόγο να ανησυχεί για τις γραμμές της. Διατροφικό μυστικό; Οι πολλές φρουτοσαλάτες, το γιαούρτι και τα πράσινα λαχανικά που τα συνδυάζει με φουλ πρωτεϊνη.

Δείτε επίσης τι εξομολογήθηκε η Ιφιγένεια Τζόλα στο YOU: «Εμμονικός θαυμαστής με περίμενε σε συγκεκριμένα σημεία που βρισκόμουν»

Ιφιγένεια Τζόλα κιλά
Instagram / Ιφιγένεια Τζόλα

Απαντάει για την αυξητική στήθους και τη νευρική ανορεξία

Με αφορμή το συγκλονιστικό φινάλε της «Βασιλικής» στον δεύτερο κύκλο, η Ιφιγένεια Τζόλα φωτογραφίζεται στο YOU πιο απελευθερωμένη από ποτέ και μιλάει με ειλικρίνεια για το body shaming που δέχτηκε στο παρελθόν, ενώ απαντάει και σε διάφορα πικρόχολα σχόλια που της έχουν γράψει κατά καιρούς.

Επειδή μιλήσαμε για τοξικότητα προηγουμένως και επειδή είσαι αρκετά ενεργή στα social, έχεις διαβάσει μήνυμα που να σε έχει επηρεάσει;

Δέχομαι πολλά σχόλια στα social, τα περισσότερα θετικά. Στην αρχή βέβαια, για μικρό χρονικό διάστημα, με είχαν επηρεάσει κάποια αρνητικά σχόλια που μιλούσαν για τον σωματότυπο και τα κιλά μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί δεν έλεγαν για την δουλειά μου αλλά για τα κιλά μου, μερικά σχόλια μάλιστα είχαν ξεφύγει... Έγραφαν σαθρά σχόλια ότι έχω πρόβλημα υγείας και ότι δεν θα έπρεπε να είμαι πρότυπο για νέα κορίτσια. Όταν σκέφτηκα ότι πιθανόν πολλά κορίτσια περνάνε το ίδιο και δεν έχουν την δύναμη να αντιδράσουν όπως εγώ, στενοχωρήθηκα. Θυμάμαι ένα άρθρο, βασισμένο σε σχόλιο που μου είχαν γράψει, που έλεγε ότι έχω νευρική ανορεξία και έχω να πω το εξής: «Κορίτσια αγαπήστε τον εαυτό σας!»... Εγώ είμαι μια χαρά, υγιής και θεωρώ τραγικό το 2023, όταν έχουμε κάνει άπειρες συζητήσεις, να υπάρχει ακόμα το body shaming σε τόσο μεγάλο βαθμό επηρεάζοντας αρνητικά κάποιους.

Η Ιφιγένεια Τζόλα φωτογραφίζεται στο περιοδικό YOU

Προσέχεις και περιποιείσαι τον εαυτό σου;

Ναι, μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ τις νέες τάσεις μόδας, να δημιουργώ look και να περιποιούμαι τον εαυτό μου. Πολλά κορίτσια με ρωτάνε beauty μυστικά και διάφορα tips για ρούχα, κοσμήματα καλλυντικά, θέλω να μιλάω μαζί τους.

Θα χτυπούσες ποτέ την πόρτα πλαστικού χειρουργού για να αλλάξεις κάτι επάνω σου και εάν ναι τι θα ζητούσες;

Τίποτε δεν θα άλλαζα πάνω μου, δεν θα έμπαινα ποτέ σε αυτή την διαδικασία... Και επειδή πριν από καιρό μου έγραψαν ένα σχόλιο ότι έκανα αυξητική στήθους, τους ενημερώνω λοιπόν ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο (γέλια)

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή της.