Μάρα Ζαχαρέα: Είναι 58 ετών και η ζυγαριά της δεν ξεφεύγει από τα 58,9 κιλά - Οι τροφές που αποφεύγει στο σπίτι και σε εστιατόρια για να μην παίρνει βάρος

Το μυστικό της αποκαλύφθηκε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα

Αξιοζήλευτη σιλουέτα διαθέτει η δημοσιογράφος του STAR και σπάνια ξεφεύγει από το διατροφικό της πρόγραμμα, ακόμα και τώρα που κάνει διακοπές στην Πάρο. Η Μάρα Ζαχαρέα, μάλιστα, δεν δίστασε να δείξει σε story της στο Instagram πως ούτε η καραντίνα κατάφερε να της προσθέσει βάρος, βγάζοντας φωτογραφία τη ζυγαριά της να δείχνει 58,9 κιλά.

Μάρα Ζαχαρέα ζυγαριά
Instagram / Μάρα Ζαχαρέα

Το μυστικό της Μάρας Ζαχαρέα για να διατηρείται στα 58,9 κιλά

Το μυστικό της; Το αποκάλυψε στο YOU λίγο πριν ξεκινήσει τα μπάνια της στην παραλία, από όπου δημοσιεύει φωτογραφίες με μπικίνι, ξετρελαίνοντας τους ακόλουθούς της, οι οποίοι μόνο μέσα από τα social media της μπορούν να δουν το άλλο της πρόσωπο, την πιο χαλαρή πλευρά της (δείτε εδώ την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό).

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποφεύγει τα λιπαρά φαγητά, προτιμώντας κρέατα και ψάρια μαγειρεμένα στον ατμό ή στα κάρβουνα, που τα συνοδεύει με φρέσκιες σαλάτες ή βραστά λαχανικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι έξοδοί της, αφού οτιδήποτε λιπαρό δεν έχει θέση στο πιάτο της.

Οι πόζες της με μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου

Η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία είναι πολύ ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μεσημέρι της Πέμπτης 20/07/23, ανέβασε στο προφίλ της, μία φωτογραφία που είναι ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα, μπροστά στην πισίνα και φαίνεται να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτές τις καλοκαιρινές στιγμές. Ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος, δεν παρέλειψε να βάλει μέσα στην βαλίτσα των διακοπών της και ένα αστυνομικό βιβλίο.

Η φωτογραφία από τις διακοπές της, συνοδευόταν από μία λεζάντα, μέσα από την οποία μας μεταφέρει το πόσο πολύ είχε ανάγκη αυτή την ηρεμία. Πιο συγκεκριμένα η λεζάντα έγραφε τα εξής: «Καλοκαιράκι με ήλιο, θάλασσα, καφεδάκι και βιβλία. ????️???? «Το θέρετρο»???? Ωραίο αστυνομικό ότι πρέπει για την παραλία⛱️».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της :