Είχε φτάσει να ζυγίζει 160 κιλά: «Παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά» - Πώς ο Mente Fuerte έχασε τα 60

Η μάχη του διάσημου τράπερ με το βάρος του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Mente Fuerte
Instagram / Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte είναι άκρως γοητευτικός και παρόλο που εκείνος φαίνεται να έχει μάτια μόνο για την Μαρία Σολωμού (δείτε εδώ τι συνέβη μόλις είδαν τις κάμερες σε διακοπές τους στη Μύκονο), πολλές είναι οι γυναίκες που κάθε φορά που περνά από δίπλα τους ή τραγουδά σε κάποιο μαγαζί "λιώνουν" όταν τον κοιτούν. Η ψηλή κορμοστασιά του, τα εκκεντρικά του μαλλιά, το στυλ και τα τατουάζ του είναι μερικοί από τους λόγους που εντυπωσιάζει το πλήθος.

Ο τράπερ, ωστόσο, δεν ήταν πάντοτε έτσι. Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του, είχε πολλά παραπάνω κιλά και συγκεκριμένα είχε φτάσει να ζυγίζει 160. Πήρε, λοιπόν, την απόφαση να το αλλάξει αυτό, χάνοντας πια τα 60.

Πώς έχασε 60 κιλά ο Mente Fuerte

«Είχα πάρει πολλά κιλά γιατί παίρνω πολλά χρόνια αντικαταθλιπτικά. Πάντα ήμουν γεμάτος, αλλά εκεί 19-20 χρονών με επηρέασε. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα χάσει άλλες δύο φορές μόνος μου τα κιλά με γυμναστικές και διατροφές, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το ξανακάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

Ενώ στο After Dark και στον Θέμη Γεωργαντά είχε εξομολογηθεί:

«Είναι κάτι που δεν το έχω πει όχι γιατί ντρέπομαι, αλλά γιατί δε θεωρώ ότι είναι ο σωστός τρόπος να παρακινήσεις κάποιον να χάσει κιλά. Έκανα χειρουργείο. Οπότε γι’ αυτό και δεν πανηγυρίζω στα social».

Δείτε επίσης: Χειροκροτούσε για μια χορεύτρια με αποκαλυπτικό μπικίνι - Οι ζήλιες της Μαρίας Σολωμού για τον Mente Fuerte μπροστά σε κόσμο (Βίντεο)