Βίβιαν Κοντομάρη: Έχασε 12 κιλά σε 6 μήνες - Σταμάτησε να τρώει 2 συγκεκριμένα πράγματα ενώ έκοψε και το...

Η διατροφή που την βοήθησε να χάσει βάρος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίβιαν Κοντομάρη: Έχασε 12 κιλά σε 6 μήνες - Σταμάτησε να τρώει 2 συγκεκριμένα πράγματα ενώ έκοψε και το...

Η οικογενειακή κωμωδία Το σόι σου, αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλο σταθμό στην καριέρα της Βίβιαν Κοντομάρη. Ο ρόλος της Μπέλας που υποδύθηκε εκτός από το ότι την καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής και την ανέδειξε σε σημαντική ηθοποιό, έκανε και τον κόσμο να την αγαπήσει. Μπορεί η σειρά να παίζει ακόμη σε επανάληψη και να σημειώνει τεράστια επιτυχία, ωστόσο, η ηθοποιός επιστρέφει μέσα από έναν νέο ρόλο φανερά αλλαγμένη και ανανεωμένη.

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μετά από άλλες επιτυχίες στις οποίες έχει συμμετάσχει (Έρωτας με διαφορά & Κι όμως είμαι ακόμα εδώ) επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση και στην σειρά Ο πρώτος από εμάς (δείτε το trailer και την υπόθεση). Η εμφάνιση της ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με την Μπέλλα.

Τα τελευταία χρόνια η Βίβιαν Κοντομάρη ήθελε να αλλάξει την εμφάνιση της και να χάσει κάποια παραπάνω κιλά που είχε. Με την βοήθεια λοιπόν διατροφής, κατάφερε να χάσει μέσα σε 6 μήνες 12 κιλά.

Πως έχασε 12 κιλά σε 6 μήνες η Βίβιαν Κοντομάρη

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" μάλιστα είχε αναφέρει μερικά από τα "μυστικά" που ακολούθησε.

«Έχασα 12 κιλά σε περίπου 6 μήνες. Τα 5 πρώτα κιλά είναι δύσκολα. Όταν περάσεις τα 5 κιλά, αρχίζει και φαίνεται και λες θα συνεχίσω. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο. Έκοψα, όντως, τελείως το ψωμί και τη ζάχαρη για 3 μήνες. Αντικατέστησα το πρωινό κουλούρι με κάτι πιο υγιεινό, έκοψα το βραδινό και μετά σταμάτησα να πεινάω. Και έτσι τα κατάφερα. Το μεσημέρι έτρωγα ό,τι φαγητό υπήρχε, αλλά χωρίς ψωμί και τυρί. Το δύσκολο είναι η σοκολάτα γιατί τρελαίνομαι», είχε πει.