Δεν ξεπερνάει τις 1.200 θερμίδες ημερησίως - Τα τρία γεύματα που τρώει αυστηρά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για να κρατιέται ''λαμπάδα'''

Το πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
alexandra__panagiotarou - instagram
alexandra__panagiotarou - instagram

Οι διακοπές της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου περιλάμβαναν τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των ελληνικών νησιών, κάποια πιο ήρεμα μέρη και μερικές στάσεις της στην Αθήνα για να επιβλέψει το μαγαζί, που διατηρεί στο Κολωνάκι.

Η επιστροφή στη βάση της είναι γεγονός και έτσι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσπαθεί γενικότερα να επανέλθει σε ένα πρόγραμμα, τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και στη διατροφή της, καθώς έκανε τις ατασθαλίες της.

Δείτε επίσης: Τσακώθηκαν σε νυχτερινό κέντρο Στάθης Σχίζας & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Βίντεο

Το ημερήσιο διατροφικό πλάνο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Με ένα instagram story, που έκανε η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους φίλους της, πως ξεκινάει διατροφή. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να δείξει τι περιλαμβάνει ένα ημερήσιο πλάνο της, με το πρωινό, μεσημεριανό και το βραδινό της να μην ξεπερνάνε τις 1.200 θερμίδες.

Παναγιώταρου - Δίαιτα

Το πορτοκαλί φόρεμά που έβαλε στο Μύκονο αξίας 125 ευρώ

Φημίζεται για τις στιλιστικές της επιλογές. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για ακόμα μια φορά φρόντισε να αφήσει άφωνους τους πάντες στα σοκάκια της Μυκόνου με το πορτοκαλί - άκρως αποκαλυπτικό - φόρεμα που επέλεξε σε συνδυασμό με τις αναλογίες μοντέλου που διαθέτει.

Η γνωστή επιχειρηματίας συνεχίζει δυναμικά τις διακοπές της στο... «χωριουδάκι» της, όπως εκείνη αποκαλεί συχνά το νησί των Ανέμων και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται καθημερινά στιγμές της από εκεί - κι όχι μόνο (δείτε εδώ την topless φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα). Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η Αλεξάνδρα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την χθεσινοβραδινή της «παρέλαση» στο νησί, αφήνοντας άναυδους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το συγκεκριμένο φόρεμα ανήκει στη συλλογή ρούχων της Βαλέριας Χοψονίδου και με μια γρήγορη ματιά στο επίσημο της site, κοστίζει 125 ευρώ.