Gwyneth Paltrow: Ποιά είναι η γνώμη της για το botox; Το έχει δοκιμάσει;

Η χολιγουντιανή ηθοποιός εξομολογείται...

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η ιδρύτρια του Goop, Gwyneth Paltrow φαίνεται ότι δεν μασάει τα λόγια της και μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα, όποτε και εάν ερωτηθεί. Έτσι, δεν έχει διστάσει να απαντήσει στην ερώτηση εάν έχει δοκιμάσει ενέσιμα προσώπου, όπως για παράδειγμα το botox ή όχι. (δες και ποιές αισθητικές επεμβάσεις έχει κάνει η Ariana Grande)

Μάλιστα σε σχετική ερώτηση που της έθεσε μια πιστή follower του λογαριασμού της στο Instagram-εάν δηλαδή έχει κάνει botox- η χολιγουντιανή ηθοποιός απάντησε καταφατικά και μάλιστα είπε ότι όχι απλά έχει δοκιμάσει τα ενέσιμα αλλά κάποιες φορές το botox που έκανε δεν είχε και την ανάλογη επιτυχία. (δες και τη συνέντευξη της Regina Rengis, ιδιοκτήτρια του Regina Rengis και του Uderm που μας αποκάλυψε την πλούσια γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς του χώρου της)

H σχέση της Gwyenth Paltrow με την αισθητική ιατρική... Τι λέει για το botox;

Η ηθοποιός φαίνεται ότι έχει αποκαλύψει και ουκ ολίγες φορές ότι έχει δοκιμάσει το botox «επιτυχώς και ανεπιτυχώς»

Gwyenth selife
Instagram

Ειδικότερα, το 2013, η πρωταγωνίστρια της Marvel μίλησε για την αρνητική της εμπειρία με τα ενέσιμα στο πρόσωπο. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Παρόλα αυτά θα δίσταζα να κάνω κάτι επεμβατικό σε αυτή τη φάση. Ίσως μετά τα 50. να δοκιμάσω κάτι πιο δραστικό. Πάντως αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα ξανακάνω botox, γιατί έδειχνα κάπως».

Σήμερα βέβαια που η χολιγουντιανή ηθοποιός έκλεισε τα 53 της χρόνια η στάση της σε όλα αυτά άλλαξε και από ό,τι φαίνεται λέει ναι στα ενέσιμα, τα οποία και κάνει επιτυχημένα ή και αποτυχημένα κάποια φορές.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι υπάρχουν πολλές σταρ στον πλανήτη του Χόλιγουντ που κάνουν ενέσιμα και η αλήθεια είναι ότι εάν μια γυναίκα περάσει τα 45 και χρειάζεται κάτι πιο επεμβατικό που θα την κάνει να δείχνει πιο φρέσκια και λαμπερή τότε νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνει. Άλλωστε αυτό είναι μια πιο ειλικρινής προσέγγιση στην ομορφιά. Γενικά δεν θα ήθελα να είμαι εκείνη που θα πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει μια γυναίκα για να αισθάνεται όμορφη σε κάθε ηλικία. Η κάθε γυναίκα, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να αποφασίζει για το τι είναι το καλύτερο για εκείνη και φυσικά να το κάνει πράξη».