Juicy Girls: 10+1 επώνυμες Ελληνίδες που αγάπησαν τις καμπύλες τους

Love your body!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram
Instagram

Πέρασε ο καιρός που οι πολύ αδύνατες σιλουέτες τραβούσαν τα βλέμματα και πλέον τα κορίτσια στηρίζουν με πάθος τα καμπυλάτα κορμιά τους, με τα ουάου στο πέρασμά τους αλλά και με τα χιλιάδες likes στα προφίλ τους στο Instagram να αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η αγάπη για τον εαυτό μας δεν έχει να κάνει με τις τέλειες αναλογίες! 11 επώνυμες λατρεύουν τις juicy σιλουέτες τους -κι εμείς μαζί τους- και δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τους λόγους που τα... πιασίματα είναι το νέο trend της εποχής.

Love your body!

Ελένη Μενεγάκη

Αποτελεί ξεκάθαρα τον ορισμό της πιο φωτογενούς παρουσιάστριας, αφού ο φακός τη λατρεύει για το λαμπερό της πρόσωπο, το υπέροχο χαμόγελό της και το εντυπωσιακό κορμί της. Η Ελένη κλείνει οσονούπω τα 54 χρόνια της και μπορεί να βάλει κάτω... πολλές 25άρες, αφού η εμφάνισή της σε τίποτα δεν έχει αλλάξει από την πρώτη μέρα που μας κέρασε “Πρωινό καφέ”, πριν από 28 χρόνια! Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και έχοντας φέρει, μάλιστα, στον κόσμο 4 παιδιά, το σώμα της διατηρεί τη νεανικότητα και την φρεσκάδα των 20 της χρόνων. Εντυπωσιακό μπούστο και θελκτικού γλουτοί συνθέτουν μια “ζουμερή” εικόνα, που η ίδια λατρεύει: «Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι τσουπωτές. Μ’ αρέσει να 'ναι καμπυλάτη η γυναίκα… Δεν με ενδιέφερε να γίνω πετσί και κόκκαλο, ήθελα να έχω και τα πιασιματάκια μου».

Δείτε εδώ την δίαιτα αποτοξίνωσης που ακολουθεί η Ελένη Μενεγάκη κάθε χρόνο μετά το καλοκαίρι.

Μαρία Κορινθίου

Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει από τις πιο... δολοφονικές εγχώριες καμπύλες – πέρα από το “ιταλιάνικο” ταμπεραμέντο. Η Μαρία Κορινθίου βάζει άνετα τη φωτογραφία της δίπλα στη λέξη “juicy body”, ως επεξηγηματική των γραμμών της. Τέλεια ισορροπία μεταξύ μπούστου και περιφέρειας, λεπτή μέση και στητοί γλουτοί είναι κομμάτι-κομμάτι το παζλ της δικής της εμφάνισης – και της κοσμοθεωρίας της επίσης περί κιλών και πόντων. Πληθωρική και sexy γυναίκα, διαθέτει ένα μεσογειακό κορμί, που αγαπά και φροντίζει με τον δικό της τρόπο, χωρίς να φτάνει ποτέ σε διατροφικές ακρότητες. «Ξέρω τι είμαι! Δεν είμαι η Gisele! Είμαι καλά με αυτό! Να μιλήσω να πω τι; Επειδή έχω κ@λ@; Επειδή έχω στήθος; Κάποτε το έβλεπα ως μειονέκτημα. Τώρα το έχω ως πλεονέκτημα!».

Χριστίνα Μπόμπα

Της ταιριάζει η φράση -που έχει ακούσει πολλάκις στο πέρασμά της σίγουρα!- “Όνομα και πράγμα”, ενώ δεν την αγγίζουν καθόλου τα σχόλια για το σώμα της. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, με κολλητό ροζ φόρεμα, σήκωσε...θύελλα αντιδράσεων των (“αδύνατων” προφανώς) γυναικών, που σχολίασαν... άκομψα την επιλογή της, καθώς η κοιλίτσα της φούσκωνε λίγο παραπάνω! Τιμή της και καμάρι της, λοιπόν, αφού από εκεί μέσα... βγήκαν τα δύο υπέροχα κορίτσια της, οπότε όχι μόνο δεν την νοιάζει αν είναι λίγο παραπάνω “τσουπωτή”, αλλά το διασκεδάζει κιόλας απαντώντας έτσι όπως πρέπει: “Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ. Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω! Κορίτσια μη μασάτε τπτ! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας!”

Έλενα Παπαρίζου

Το τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι για το μεσογειακό κορμί της δεν λέγεται! Μάλιστα, για την εμφάνισή της το 2021 στον τελικό της Eurovision όπου, στο πλαίσιο του «Rock The Roof», τραγούδησε το «My Number One» σε μια ταράτσα στο Ρότερνταμ, πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της... βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το... δάσος! Ότι είναι μια γυναίκα γεμάτη θετική ενέργεια, πηγαίο χιούμορ και μεγάλη αγάπη για τη ζωή. Έτσι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την γνώμη των άλλων, αφού αγαπά τις καμπύλες της και τις στηρίζει με πάθος, φροντίζοντας να τονίζει κάθε φορά τα δυνατά σημεία επάνω της: Μπούστο και χαμόγελο! Η απάντηση που δίνει, άλλωστε, είναι το λιγότερο... επική: «Να σου πω κάτι; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “2Night show” μερικές μέρες μετά τα όσα ακούστηκαν για το βάρος της τότε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πάντα τη χαρακτήριζε μια “ζουμερή” εμφάνιση, που η ίδια τόνιζε ακόμα παραπάνω, επιλέγοντας μίνι κομμάτια με μεγάλα ντεκολτέ, αναδεικνύοντας έτσι και τα θεϊκά της πόδια. Το juicy σώμα της, άλλωστε, κάνει το ιδανικό κοντράστ με το girly πρόσωπό της, δημιουργώντας μια πολύ θηλυκή εικόνα, που ζηλεύεται (με την καλή έννοια) ακόμα και από όσους την έχουν κατά καιρούς “λοιδωρήσει” για τα κιλά της. Πάντως, τα 30 που πήρε στην πρόσφατη εγκυμοσύνη της έγιναν... καπνός, με το κορμί της να είναι καλογυμνασμένο και αδύνατο όπως πριν. Ωστόσο, το θεσπέσιο μπούστο της την κατατάσσει δικαίως στις... μεσογειακές γυναικάρες! «Όλες οι οπτικές, καλοδεχούμενες. Όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χάρα», απαντά με νόημα.

Δείτε εδώ την διατροφή που ακολουθεί μετά την γέννα.

Δανάη Παππά

Χορεύτρια από νεαρή ηλικία, το σώμα τής Δανάης ήταν πάντα αδύνατο και γυμνασμένο. Αφήνοντας τον πρωταθλητισμό στο περιθώριο για να ασχοληθεί με την υποκριτική, το κορμί της άλλαξε και έγινε πιο θηλυκό και “τσουπωτό”. Για εκείνη, ωστόσο, καμία σημασία δεν έχει η εξωτερική εμφάνιση, με την έννοια φυσικά της τρέλας της ζυγαριάς ή της...άπιαστης τελειότητας, οπότε φιλοσοφώντας λίγο παραπάνω και αφού «κατάλαβα πως δεν είμαι πατάτες τηγανητές για να αρέσω σε όλους. Δεν με νοιάζει πλέον πώς με βλέπουν, κατέληξε στο “για εμένα η φυσικότητα και το να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι, είναι το Α και το Ω. Δεν υπάρχει λόγος να μοιάσουμε σε πρότυπα που βλέπουμε στην τηλεόραση ή σε πασαρέλες». Έτσι οι μεσογειακές γραμμές της είναι πλέον το δυνατό σημείο στην έτσι ή αλλιώς κουκλίστικη εικόνα της.

Ιωάννα Τούνη

Ο ορισμός της θηλυκότητας και του σεξαπίλ είναι η εικόνα της Ιωάννας, που από την εποχή που την γνωρίσαμε, αφού τα αποκαλυτικά μπικίνι και τα sexy φορέματά της λίγα άφηναν στη φαντασία. Οπίσθια... στον Θεό, θελκτικό στήθος και γάμπες... μοντελίστικες έφεραν την Ιωάννα ψηλά στη λίστα με τις “γυναικάρες” της εγχώριας showbiz. H σαγήνη στο βλέμμα και η τσαχπινιά στις κινήσεις ολοκλήρωσαν ιδανικά την εικόνα της, που μένει ίδια κι απαράλλαχτη, αφού τη στηρίζει με τα... χίλια – και καλά κάνει! Μάλιστα, 6 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της δεν διστασε να ανεβάσει αρετουσάριστη φωτό με το “τσουπωτό” σώμα της σε κοινή θέα, για να ενθαρρύνει τις νέες μανούλες να μην το βάζουν κάτω με τα... κιλά της εγκυμοσύνης, τονίζοντας: “Να σας αγαπάτε κι εσείς”.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Στρουμπουλό μωρό από... κούνια, η τραγουδίστρια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με το βάρος της, κάνοντας προσπάθειες να χάσει κιλά μέσα στα χρόνια, με την ίδια να παραδέχεται πως τα κιλά της μειώθηκαν από την εφηβεία μέχρι σήμερα κατά 50 στον αριθμό: “Είμαι άνθρωπος που παλεύει να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, σε όλα τα επίπεδα. Μέρους αυτού ήταν και η διαδικασία της απώλειας βάρους”. Πλέον απολαμβάνει το σώμα των ονείρων της και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό. Μάλιστα, οι πρώτες φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση στο “Παλλάς”, όπου θα συμμετέχει ως “Η εκατομμυριούχος”, μάς δείχνουν ξεκάθαρα πως μια... juicy μεσογειακή εικόνα είναι... χίλιες λέξεις. “Προσπαθώ να συντηρούμαι στα κιλά που με κάνουν να νιώθω καλά”, υποστηρίζει για το σώμα της.

Σίσσυ Χρηστίδου

Τη θαυμάζουμε όλο το καλοκαίριμέσα στην πιο... αδύνατη σιλουέτα που είχε ποτέ. Η Σίσσυ είναι μια “ζουμερή” γυναίκα, που βάζει 5 κιλά, χάνει 10 και πάει λέγοντας. Ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή από τα 7 της χρόνια την ταλαιπωρεί και τη δυσκολεύει να φτάσει στον στόχο, χωρίς φυσικά να καταφεύγει σε υστερίες και πανικούς με το βάρος της, καθώς τα έχει καλά πάνω από όλα με τον εαυτό της: “Είμαι ένας άνθρωπος που τα έχει καλά με τον εαυτό του. δεν ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου”. Επαναλαμβανόμενες δίαιτες που σπάει και ξανά από την αρχή, όπως παραδέχεται και εκείνη, λέγοντας για τη διατροφολόγο της Μαρία Ψωμά “όποτε με αναλαμβάνει ελπίζει πως είναι η τελευταία φορά”, πέτυχε να απολαμβάνει πλέον ένα καμπυλάτο κορμί, αφού η δουλειά που έκανε με το σώμα της απέφερε καρπούς.

Πηνελόπη Πλάκα

Μικροκαμωμένη και “τσουπωτή”, η όμορφη ηθοποιός είναι χάρμα οφθαλμών είτε τη δεις ντυμένη είτε με μαγιό – και μάλιστα χωρίς η ίδια να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια, αφού τα φυσικά της προσόντα είναι ορατά ακόμα και διά... γυμνού οφθαλμού! Με σύμμαχό της πάντα μια ισορροπημένη διατροφή και λίγη άσκηση, δεν πάει κόντρα στα γονίδιά της – το αντίθετο, αγαπάει το ζουμερό κορμί της, δηλώνοντάς το απερίφραστα: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι αδύνατη. Είμαι μια μεσογειακή γυναίκα και μου αρέσουν οι καμπύλες μου! Εγώ αγαπώ το σώμα μου έτσι όπως είναι και θεωρώ ότι όλα τα κορίτσια πρέπει να κάνουν το ίδιο και να έχουν αυτοπεποίθηση».

Λάουρα Νάργες

Πριν από δύο χρόνια οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της με τα πιο sexy μαγιό της σεζόν έκαναν θραύση στο διαδίκτυο, αφού η Λάουρα πέτυχε να χάσει αρκετά κιλά, στεγνώνοντας σχεδόν από λίπος. Ωστόσο, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της ήρθε με έναν έρωτα απρόσμενο και έναν γιο, που άλλαξαν άρδην την κοσμοθεωρία της περί εμφάνισης. Η ίδια αγαπά το “χυμώδες” σώμα της μετά τη γέννα και μάχεται περισσότερο για την υγεία της και λιγότερο για την εικόνα της, ορίζοντας το ιδανικό της βάρος ως αυτό που της ταιριάζει. Όπως λέει άλλωστε: «Στην τελική δικό μου είναι το σώμα, όποτε θέλω θα φάω και όσο θέλω θα φάω. Είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά εμένα και κανένας δεν έχει να μου πει κάτι».