Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έτσι μένει σταθερή στα κιλά της την περίοδο των γιορτών - Πόσες θερμίδες καταναλώνει τη μέρα

Το διατροφικό της πλάνο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Πάντα προσέχει τι φοράει, πώς είναι τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, ενώ πρώτα από όλα περιποιείται το σώμα της. Γυμνάζεται τακτικά για να μπορεί να μένει "φέτες", ωστόσο σε αυτό τη βοηθάει και το διατροφικό της πλάνο.

Την Πέμπτη 21/12 δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα παράδειγμα από τα καθημερινά της γεύματα και τι περιλαμβάνει το καθένα από αυτά, από το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό, αλλά και τα σνακ της. Μάλιστα, αποκάλυψε πόσες θερμίδες καταναλώνει ημερησίως.

Δείτε επίσης: Η τρυφερή της κίνηση στο κορμί του Αριστομένη - Η κοινή εμφάνιση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Γιαννόπουλου στον Πειραιά

Η διατροφή που ακολουθεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Παναγιώταρου διατροφή
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Σφαγή για τα μάτια της από ΣΚΑΙ & ΑΝΤ1

Ένα επίκαιρο και λαμπερό πρόσωπο του lifestyle, που στο παραπέντε ήταν πολλές φορές με το ένα πόδι στην τηλεόραση αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να μπει μέσα. Η γοητευτική influencer στην οποία αναφερόμαστε δέχτηκε, όχι μια, όχι δύο αλλά τρεις συνεχόμενες και διαφορετικές προτάσεις, όμως μέχρι στιγμής, τουλάχιστον στις δυο πρώτες έχει απαντήσει αρνητικά και για την τρίτη υπάρχουν εκκρεμότητες και ραντεβού.

Ανήκει στην κατηγορία των hot προσώπων που πολιορκεί στενά ο φακός, αλλά αντιστέκεται σθεναρά στο στενό μαρκάρισμα και δεν ενδίδει παρά ότι κάποιοι προσφέρουν γη και ύδωρ στα πόδια της...

Ποιες όμως είναι οι 3 προτάσεις που η Αλεξάνδρα τους γύρισε την πλάτη; Η πρώτη πρόταση είχε γίνει από το Πρωινό του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την αποχώρηση της Μαρία Κορινθίου, καθώς έψαχναν εκείνη την περίοδο ένα πρόσωπο με μεγάλη επίδραση στα social media, ικανό να εξυπηρετήσει περισσότερο τα εμπορικά, αφάγωτο, λαμπερό και με άποψη που ωστόσο θα μπορούσε να διεκδικήσει και μια θέση στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα στην ενότητα με τα lifestyle θέματα.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα τότε διερευνητική, εκείνη είχε πάει ως καλεσμένη της εκπομπής και είχε καθίσει στο πάνελ. Οι συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι και την influencer σε πρώτη φάση τότε είχαν προχωρήσει αρκετά και είχαν φτάσει στο παραπέντε για να ενταχθεί εκείνη στην ομάδα, έσκασε όμως στην συνέχεια η πρόταση - βόμβα από το My style rocks του ΣΚΑΪ και στην παρουσίασή του - ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ καλύτερα - με αποτέλεσμα εκείνη να βάλει τον ΑΝΤ1 και να προχωρήσει προς Φάληρο μεριά.

Και σε αυτή την τηλεοπτική κρούση όμως, οι συζητήσεις ναυάγησαν καθώς όπως λέγεται οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στα οικονομικά, για αυτό και μπήκε ξανά σε εφαρμογή νέα πρόταση από το Πρωινό του ΑΝΤ1 με νέο γύρο διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα στελέχη του καναλιού συνεχίζουν να πιστεύουν στην παρουσία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και ότι με την συμμετοχή της θα ενισχύσει δυναμικά τα εμπορικά θέματα της εκπομπής στην έναρξη της νέας χρονιάς, που για την ώρα παραμένουν στάσιμα, παρά την ανοδική πορεία της στους πίνακες της τηλεθέασης.

Στο μεταξύ άλλη μια πρόταση έχει μείνει στον αέρα και αφορά το Survivor... Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ακόμα μια φορά της τάζει αστρονομικά ποσά για να πάρει μέρος στον νέο κύκλο του reality επιβίωσης. Και εάν εκείνη δηλώνει κάθετη στην απόφασή της να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο και να δοκιμαστεί στις κακουχίες, για την τηλεοπτική πρόταση του ΑΝΤ1 κρατάει κρυφά τα χαρτιά της και δεν ανοίγεται σε κανέναν. Είναι και το κακό μάτι βλέπετε...