Gisele Bündchen: Βρήκαμε τo «μυστικό» fitness πρόγραμμα που την κρατά σε τέλεια φόρμα στα 43 της!

Περιλαμβάνει μια ποικιλία ασκήσεων & δραστηριοτήτων

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram?: Gisele Bündchen
Instagram?: Gisele Bündchen

Η Βραζιλιάνα καλλονή και μητέρα δυο παιδιών, Gisele Bündchen, πιστεύει στη δύναμη της σύνδεσης μυαλού-σώματος γι' αυτό και επιλέγει προγράμματα εκγύμνασης που έχουν να κάνουν τόσο με διαλογισμό όσο και με εντατική γυμναστική. Έτσι, στα 43 της, η Gisele είναι πιο όμορφη από ποτέ, ενώ διαθέτει ένα καλλίγραμμο και αθλητικό σώμα, που διατηρεί σε τέλεια φόρμα με διαλογισμό και συστηματική προπόνηση.

Για να το πετύχει αυτό ξυπνά ευλαβικά στις 5 το πρωί προκειμένου να ξεκινήσει διαλογισμό και συνεχίζει με την προπόνησή της, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά ασκήσεων και δραστηριοτήτων. (δες και για τη ρινοπλαστική που έκανε για 2η φορά η Ιωάννα Τούνη- Οι κίνδυνοι και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε)

Gisele Bündchen: Ποιο είναι το μυστικό fitness πρόγραμμα που την κρατά σε τέλεια φόρμα στα 43 της;

Πίσω από το σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα της Gisele κρύβεται μια συστηματική ρουτίνα εκγύμνασης, που αποτελείται από μια ποικιλία δραστηριοτήτων. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές που ακολουθεί σε καθημερινή βάση.

Ανακάλυψε το fitness plan της Βραζιλιάνας καλλονής για αψεγάδιαστες αναλογίες

Πριν από πολλά χρόνια, η Gisele, αφού πέρασε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, οδηγήθηκε σε μια διαδικασία εμβάθυνσης προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της. Με τη βοήθεια της γιόγκα και του διαλογισμού, κατάφερε να βγει από εκείνη την περίοδο πιο δυνατή και πιο χαρούμενη, γνωρίζοντας ότι οι προκλήσεις, όσο δύσκολες κι αν φαίνονται εκείνη τη στιγμή, πάντα φέρνουν μαζί τους μια ευκαιρία για μεταμόρφωση.

Το Pilates από την άλλη, είναι μια εξαιρετική προπόνηση που τη βοήθησε να δουλέψει τη στάση του σώματος και να ενδυναμώσει τους μύες. Η Gisele προπονείται με την Nonna Gleyzer (γνωστή και ως Body By Nonna), μια πρώην γυμνάστρια από την Ουκρανία που είναι δημοφιλής στην Καλιφόρνια.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις εμμονές της κούκλας Gisele, είναι και το Brazilian jiu jitsu, μια μέθοδος πολεμικής τέχνης, που εξασκεί με τον εκπαιδευτή της στη Φλόριντα. Η ίδια έχει πει χαρακτηριστικά για το Brazilian jiu jitsu: «Από τότε που άρχισα να εξασκώ την αυτοάμυνα νιώθω πιο δυνατή, πιο σίγουρη. Νομίζω ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους και ειδικά για τις γυναίκες».

Tέλος, το 43χρονο πρώην μοντέλο της Victoria's Secret ακολουθεί έναν ενεργό τρόπο ζωής κάνοντας συχνές βόλτες και εκδρομές, που είναι και το κλειδί, σύμφωνα με τους ειδικούς, για ένα χαμηλό επίπεδο σωματικού λίπους.