Κούκλες 50άρες της showbiz: Όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν και αποκαλύπτουν τα μυστικά τους

Diet & Fitness tips για να κάνεις κι εσύ τον χρόνο... φίλο σου!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
npd photo agency
npd photo agency

Τέσσερα λαμπερά κορίτσια (γιατί έτσι παραμένουν στην εμφάνιση) της εγχώριας showbiz όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν. Τι κι αν όλες του πέρασαν τα 50, η καθεμία ξεχωριστά εφαρμόζει τα δικά της diet & fitness μυστικά που τις βοηθούν να διατηρούν αναλλοίωτη την φρεσκάδα και τη νεανικότητά τους σε πρόσωπο και σώμα. Πώς το καταφέρνουν;

Η Δέσποινα Βανδή, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Έλλη Κοκκίνου και η Μαρία Μπακοδήμου αποκαλύπτουν τα tips τους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Φωτογραφίες: NDP PHOTO AGENCY, INSTAGRAM

Οι 50άρες της showbiz αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

Δέσποινα Βανδή

δέσποινα βανδή

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Η μία εμφάνισή της μετά την άλλη στην πίστα βάζει... φωτιές στα social και τα likes πέφτουν βροχή! Άκρως θηλυκή, η Δέσποινα είναι ο ορισμός της ερωτευμένης γυναίκας που βρίσκεται στα καλύτερά της! Όχι ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν... έβαλε το χεράκι του στην εντυπωσιακή αλλαγή της, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ανέκαθεν εκείνη ήταν fan του... εαυτού της και τον πρόσεχε σαν τα μάτια της.

Με σκληρή γυμναστική, εστιάζοντας στην κοιλιά, στα χέρια και τους γλουτούς, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, που περιλαμβάνει τα πάντα με μέτρο, μας κόβει την ανάσα με τα μίνι φορέματά της, τα crop tops και τις hot ολόσωμες φόρμες που λίγες μπορούν να υποστηρίξουν στην ηλικία της.

Προσεκτική και αυστηρή με ό,τι... παχαίνει, έχει μάθει να απολαμβάνει το φαγητό παρασκευάζοντας, μάλιστα, δικές της υγιεινές συνταγές, που μοιράζεται σταθερά με τους followers της.

μυστικα΄διατροφής

Μια κρέπα με φαγόπυρο, γιαούρτι, ρόδι, μύρτιλα και ηλιόσπορους λειτουργεί «ως φάρμακο για το σώμα σας για μια καλύτερη ζωή», μας συμβουλεύει! Με μπρόκολο και αρκετό kale (λαχανίδα) θα δεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση χωρίς καθόλου τύψεις (και θερμίδες!).

Τατιάνα Στεφανίδου

τατιάνα πριν και μετά

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η «Τάτι» έχει δείξει ότι στο... ρινγκ κερδίζει τον χρόνο στα σημεία! Όχι χωρίς θυσίες, βέβαια, αφού το να διατηρήσεις το σώμα και το πρόσωπο της νιότης σου είναι και αυτό ένα είδος πρωταθλητισμού! Αδύνατη από τη φύση της και με καλό DNA και μεταβολισμό, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά λόγω μπαλέτου και καθημερινής άσκησης από τα μικρά της χρόνια.

τατιάνα στεφανίδου

Προσέχει τη διατροφή της, επιλέγοντας μικρά και πολλά γεύματα μέσα στη μέρα. Αποφεύγει να τρώει μετά τις 8 το βράδυ –ειδικά υδατάνθρακες– και λέει «όχι» στα αναψυκτικά. Το δικό της μυστικό ομορφιάς; Το καρέ μαλλί που δεν αποχωρίζεται αλλά και το κόκκινο κραγιόν, που της χαρίζει έξτρα φρεσκάδα!

Έλλη Κοκκίνου

έλλη κοκκίνου

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Πεισματάρα μέχρι εκεί που δεν παίρνει, δεν το βάζει ποτέ κάτω ό,τι δυσκολία κι αν έχει να αντιμετωπίσει. Με ένα σοβαρό πρόβλημα στον θυρεοειδή της αλλά και με δυσανεξία στην γλουτένη, είδε τον εαυτό της να παχαίνει πριν από κάποια χρόνια. Με αυστηρή διατροφή και καθημερινή γυμναστική πέτυχε το... ακατόρθωτο, όπως λέει και η ίδια, αφού έδιωξε από πάνω της 20 ολόκληρα κιλά.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα μυστικά της: Τα 6 τρόφιμα που έχει κόψει μαχαίρι από την διατροφή της η Ελένη Μενεγάκη για τέλειο κορμί στα 53

Από εκεί και πέρα μπορεί ο χρόνος να πέρασε, αλλά έγινε σίγουρα σύμμαχός της, αφού η Έλλη διατηρεί αναλλοίωτη την φρεσκάδα των νεανικών της χρόνων. Κι όταν τη ρωτάς πώς τα καταφέρνει, η απάντησή της... καταπέλτης!

kokkinou-gym

«Έχω βγάλει εντελώς από τη διατροφή μου τα τηγανητά και κάνω προπόνηση υψηλής έντασης για μέγιστη καύση λίπους και μυϊκή ενδυνάμωση τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα.Και το Σαββατοκύριακο... ποδηλατάδα!». Υπέρμαχος του φυσικού μακιγιάζ, πετυχαίνει τον τέλειο συνδυασμό σε σώμα και πρόσωπο για μια λαμπερή εικόνα.

Μαρία Μπακοδήμου

mpakodimou

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση της «τετράδας» είναι η Μαρία, αφού τα τελευταία 5 χρόνια έχει καταφέρει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Με ειδική διατροφή (χωρίς αλεύρι και ζάχαρη) πέτυχε να χάσει 10 κιλά και πολλούς πόντους, που ανανέωσαν άμεσα το look της.

Πλέον πιο ανάλαφρη –και κυρίως υγιής– δεν ξεφεύγει από το διατροφικό της πρόγραμμα, ενώ μόλις νιώσει ότι «φουσκώνει» εφαρμόζει 3 βασικά tips: • Προσθέτει στο φαγητό της δύο κουταλιές ωμό λάδι. • Πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό. • Το δεκατιανό της περιλαμβάνει φρούτα ή φυσικούς χυμούς.

Δείτε επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου έμεινε... μισή! Μάθε τον τρόπο

Αν και δεν είναι φανατική της γυμναστικής, φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, με τρέξιμο στον διάδρομο και λίγα βαράκια. Όσο για το φρέσκο πρόσωπό της; Πιο ανοιχτό ξανθό στα μαλλιά και έντονο (κόκκινο ή φούξια) κραγιόν είναι τα beauty μυστικά της.

diet plan

Ελαφρύ και σούπερ χορταστικό το πρωινό της, αφού τα ψητά λαχανικά και το αβγό είναι υπερ-θρεπτικές τροφές! Ψημένα στον φούρνο και όχι στο τηγάνι. Κολοκύθα και γλυκοπατάτα, ο πιο νόστιμος συνδυασμός σε σούπα για το βράδυ. Για έξτρα πικάντικη γεύση, λίγο ραπανάκι, και για επιπλέον φρεσκάδα μερικά φύλλα σπανάκι συμπληρώνουν ιδανικά το τέλειο γεύμα!