Η Μέγκαν Μαρκλ έχει περιγράψει τον εαυτό της ως “κάποια που όχι μόνο αγαπά αλλά εκτιμά και την τέχνη και την ικανότητα που συνεπάγεται η παρασκευή του καλού φαγητού“. Τώρα που ζει στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι, τον γιο τους Άρτσι και την κόρη τους Λίλιμπετ, η βασιλική οικογένεια ακολουθεί αναμφίβολα έναν υγιεινό τρόπο ζωής με “μαμαδίστικο” φαγητό και καθημερινή άσκηση.
Η ίδια είναι υπέρμαχος μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, που περιλαμβάνει τα πάντα, αν και δεν αρνείται στον εαυτό της την απόλαυση μιας λιχουδιάς, ειδικά τις εορταστικές μέρες, καθώς λατρεύει τις πουτίγκες αλλά και το διάσημο -και παχυντικό- mac and cheese.
Ωστόσο, εάν παρεκκλίνει λίγο από τις υγιεινές της συνήθειες, εφαρμόζει μετά 5 βασικά diet tips, που τη βοηθούν να ξεφουσκώσει, ενώ ένας χυμός που πίνει το απόγευμα αντί για καφέ τη “ρίχνει” ένα νούμερο και τη βάζει ξανά στο στενό της τζιν παντελόνι και στο “μικρό μαύρο φόρεμά της”.
Η Μέγκαν Μαρκλ εφαρμόζει 5 diet tips μετά τις γιορτές
Παθιασμένη με τη σωστή διατροφή και την άσκηση αλλά και μια γυναίκα που δεν στερείται της απόλαυσης στο φαγητό, που λατρεύει. Έτσι τις γιορτινές μέρες απολαμβάνει το μαγείρεμα στο σπίτι, φτιάχνοντας τις αγαπημένες λιχουδιές της οικογένειας, αλλά αμέσως μετά εφαρμόζει 5 βασικά diet tips για να χάει τα 2-3 κιλά που πήρε.
- Για σνακ μεταξύ των γευμάτων, τρώει φέτες μήλου με κανέλα.
- Πίνει κάθε πρωί ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι.
- Τρώει vegan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και έχει λίγη παραπάνω ευελιξία τα Σαββατοκύριακα.
- Τρώει τα ζυμαρικά δημιουργώντας μια κρεμώδη σάλτσα μόνο από κολοκυθάκια και νερό, που τα βράζει πολλή ώρα, ενώ προτείνει όποιο λαχανικό σου αρέσει περισσότερο.
O χυμός που αδυνατίζει
Η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τις ατασθαλίες των γιορτών, προτιμά να μείνει μακριά από την καφεΐνη και αντ’ αυτού, καταναλώνει έναν πράσινο χυμό (από οποιοδήποτε λαχανικό έχει στο ψυγείο της) που τη βοηθά να έχει ενέργεια, ενώ τη χορταίνει.
Έτσι μειώνει τις ημερήσιθες θερμίδες, τρώει λιγότερο και χάνει βάρος, ενώ μειώνεται το πρήξιμο της κοιλιές, από τα γλυκά και τα πολλά παχυντικά φαγητά των εορταστικών δείπνων. “Πάντα βρίσκω ότι το να πιεις έναν πράσινο χυμό είναι πολύ καλύτερο από ένα φλιτζάνι εσπρέσο“.