5 επώνυμες που λατρεύουν τις καμπύλες τους

Σπάνε όλα τα στερεότυπα με τις δηλώσεις τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Πέρασε ο καιρός που οι skinny σιλουέτες τραβούσαν τα βλέμματα και πλέον τα κορίτσια στηρίζουν με πάθος τα καμπυλάτα κορμιά τους, αποδεικνύοντας έτσι ξεκάθαρα ότι η αγάπη για τον εαυτό μας δεν έχει να κάνει με τις τέλειες αναλογίες! 11 celebrities λατρεύουν τις juicy γραμμές τους –κι εμείς μαζί τους– και δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τους λόγους που τα... πιασίματα είναι το νέο trend της εποχής. Μάλιστα, καθεμία δίνει τη δική της εκδοχή σχετικά με τις "ζουμερές" καμπύλες τις και γιατί τις λατρεύει.

Καμπυλάτες επώνυμες χάρμα οφθαλμών

Ελένη Μενεγάκη

Αποτελεί ξεκάθαρα τον ορισμό της πιο φωτογενούς παρουσιάστριας, αφού ο φακός τη λατρεύει για το λαμπερό της πρόσωπο, το υπέροχο χαμόγελό της και το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Η Ελένη Mενεγάκη κλείνει οσονούπω τα 54 χρόνια της και μπορεί να βάλει κάτω... πολλές 25άρες, αφού η εμφάνισή της σε τίποτα δεν έχει αλλάξει από την πρώτη μέρα που μας κέρασε «Πρωινό καφέ», πριν από 28 χρόνια!

menegaki

Instagram @elenimenegaki

Εντυπωσιακό μπούστο και θελκτικοί γλουτοί συνθέτουν μια «ζουμερή» εικόνα, που η ίδια λατρεύει: «Εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι τσουπωτές. Μ’ αρέσει να ’ναι καμπυλάτη η γυναίκα… Δεν με ενδιέφερε να γίνω πετσί και κόκκαλο, ήθελα να έχω και τα πιασιματάκια μου» έχει πει κατά καιρούς σε κάποιες δηλώσεις της.

Μαρία Κορινθίου

Η Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι δεν θα μπορούσε παρά να διαθέτει από τις πιο... δολοφονικές εγχώριες καμπύλες – πέρα από το «ιταλιάνικο» ταμπεραμέντο. Η Μαρία Κορινθίου βάζει άνετα τη φωτογραφία της δίπλα στη λέξη «juicy body», ως επεξηγηματική των γραμμών της. Τέλεια ισορροπία μεταξύ μπούστου και περιφέρειας, λεπτή μέση και στητοί γλουτοί είναι κομμάτι-κομμάτι το παζλ της δικής της εμφάνισης – και της κοσμοθεωρίας της επίσης περί κιλών και πόντων.

korinthiou

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Πληθωρική και θηλυκή γυναίκα, διαθέτει ένα μεσογειακό κορμί, που αγαπά και φροντίζει με τον δικό της τρόπο, χωρίς να φτάνει ποτέ σε διατροφικές ακρότητες. «Ξέρω τι είμαι! Δεν είμαι η Gisele! Είμαι καλά με αυτό! Να μιλήσω να πω τι; Επειδή έχω κ@λ@; Επειδή έχω στήθος; Κάποτε το έβλεπα ως μειονέκτημα. Τώρα το έχω ως πλεονέκτημα!».

Έλενα Παπαρίζου

Το τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι για το μεσογειακό κορμί της δεν λέγεται! Μάλιστα, για την εμφάνισή της το 2021 στον τελικό της Eurovision όπου, στο πλαίσιο του «Rock The Roof», τραγούδησε το «My Number One» σε μια ταράτσα στο Ρότερνταμ, πολλοί σχολίασαν αρνητικά τα κιλά της... βλέποντας το δέντρο και χάνοντας το... δάσος! Ότι είναι μια γυναίκα γεμάτη θετική ενέργεια, πηγαίο χιούμορ και μεγάλη αγάπη για τη ζωή.

paparizou

Instagram @elenapaparizou

Έτσι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την γνώμη των άλλων, αφού αγαπά τις καμπύλες της και τις στηρίζει με πάθος, φροντίζοντας να τονίζει κάθε φορά τα δυνατά σημεία επάνω της: Μπούστο και χαμόγελο! Η απάντηση που δίνει, άλλωστε, είναι το λιγότερο... επική: «Να σου πω κάτι; Στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που εχθές πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «2Night show» μερικές μέρες μετά τα όσα ακούστηκαν για το βάρος της τότε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πάντα τη χαρακτήριζε μια «ζουμερή» εμφάνιση, που η ίδια τόνιζε ακόμα παραπάνω, επιλέγοντας μίνι κομμάτια με μεγάλα ντεκολτέ, αναδεικνύοντας έτσι και τα θεϊκά της πόδια. Το juicy σώμα της, άλλωστε, κάνει το ιδανικό κοντράστ με το girly πρόσωπό της, δημιουργώντας μια πολύ θηλυκή εικόνα, που ζηλεύεται (με την καλή έννοια) ακόμα και από όσους την έχουν κατά καιρούς «λοιδωρήσει» για τα κιλά της.

spyropoulou

Instagram @konstantinaspyropoulou

Πάντως, τα 30 που πήρε στην πρόσφατη εγκυμοσύνη της έγιναν... καπνός, με το κορμί της να είναι καλογυμνασμένο και αδύνατο όπως πριν. Ωστόσο, το θεσπέσιο μπούστο της την κατατάσσει δικαίως στις... μεσογειακές γυναικάρες! «Όλες οι οπτικές, καλοδεχούμενες. Όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χαρά», απαντά με νόημα.

Χριστίνα Μπόμπα

Της ταιριάζει η φράση –που έχει ακούσει πολλάκις στο πέρασμά της σίγουρα!– «Όνομα και πράγμα», ενώ δεν την αγγίζουν καθόλου τα σχόλια για το σώμα της. Πριν από μερικές μέρες, μάλιστα, μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, με κολλητό ροζ φόρεμα, σήκωσε...θύελλα αντιδράσεων των («αδύνατων» προφανώς) γυναικών, που σχολίασαν... άκομψα την επιλογή της, καθώς η κοιλίτσα της φούσκωνε λίγο παραπάνω!

bomba

Instagram @chrismpo

Τιμή της και καμάρι της, λοιπόν, όχι μόνο δεν την νοιάζει αν είναι λίγο παραπάνω «τσουπωτή», αλλά το διασκεδάζει κιόλας απαντώντας έτσι όπως πρέπει: «Η αλήθεια είναι πως μετά την εγκυμοσύνη η κοιλιά μου δεν επανήλθε ποτέ. Αλλά και τι να λέει; Και τα κολλητά μου τα φοράω και πιο όμορφη από ποτέ νιώθω! Κορίτσια μη μασάτε τπτ! Ας αγαπήσουμε το σώμα μας!».