H Χριστίνα Μπόμπα "τρέλανε" το Instagram με την Barbiecore εμφάνισή της

Δοκίμασέ το σε μια έξιοδό σου και κέρδισε τις εντυπώσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
ndp photo agency
ndp photo agency

Ένα από τα πιο trendy φορέματα επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα για να κάνει μια glam έξοδο και τρέλανε το Instagram με την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα διαθέτει fashion quality, ενημερώνεται από τις τρέχουσες τάσεις και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις επιλογές της - αν κάνεις ένα scroll στο προφίλ της θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ, αφού όλα της τα outfits είναι to-the-point κάθε φορά. Έτσι χτες την είδαμε να ποζάρει με ένα σούπερ hot Barbiecore look σε ροζ τόνους, που θα θέλαμε να αντιγράψουμε. Αποτέλεσμα; Έλαβε τα καλύτερα σχόλια στην ανάρτησή της, αν και κάποιοι (κακώς) αναρωτήθηκαν εάν το όμορφο κορίτσι είναι έγκυος, με την ίδια να δίνει την πιο στοχευμένη και σωστή απάντηση στους... αγενείς.

Το εντυπωσιακό ροζ φόρεμα της Χριστίνας

Λέμε ότι είναι μεγάλη τάση το φόρεμα @imamykonos της Χριστίνας και θα σου πω αμέσως γιατί. Πρώτον το χρώμα του βρίσκεται μέσα στα πιο trendy από το καλοκαίρι και μετά, αφού με την ταινία της Barbie τα πάντα έγιναν ροζουλί στη μόδα - και όχι μόνο! Μάλιστα, σου έδειξα το πιο στοχευμένο total pink look για να εντυπωσιάσεις στις εμφανίσεις σου.

Δεύτερον, τα cut-outs του φορέματος δηλώνουν ξεκάθαρα πως η Χριστίνα είναι πλήρως ενημερωμένη για τα trends, αφού τα κοψίματα παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας - ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να επιλέξεις από μπλουζάκια μέχρι παντελόνια και φορέματα (δες εδώ την πιο hot πρόταση) με αυτό το σχέδιο. Μάλιστα, το δέσιμό του στην περιοχή της κοιλιάς "κόβει" πόντους, όπως και οι σούρες του, χωρίς να τονίζουν τα αδύναμα σημεία στο σώμα.

Χριστίνα Μπόμπα: «Απείχα από τα social media γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη! Χρειάστηκα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Και τέλος, η bodycon γραμμή του είναι η πιο θηλυκή τάση, αφού τονίζει μια καλλίγραμμη σιλουέτα, στην περίπτωση της όμορφης μανούλας, τις juicy γραμμές της. Έτσι και εκείνη δήλωσε σε όσους μίλησαν για την κοιλίτσα της, ότι "δεν επανήλθε ποτέ μετά τη γέννα και δεν έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης" και εμείς θα συμπληρώσουμε ότι πρέπει το λιγότερο να είναι περήφανη για το σώμα της, αφού με αυτό έφερε στον κόσμο τα δύο υπέροχα κοριτσάκια της.

Accessorize it

Η εμφάνιση της Χριστίνας δεν χρειάζεται και πολλά για να αναδειχτεί, απλώς εγώ θα σου πω δύο σημαντικά σημεία να προσέξεις για να απογειώσεις ακόμα περισσότερο το look: Δοκίμασε μεγάλα χρυσαφί σκουλαρίκια -άλλωστε ήδη γνωρίζεις πως οι τάσεις φέτος στα κοσμήματα προτάσσουν statement κομμάτια- και μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα sleek σινιόν, για να αναδείξεις καλύτερα την όλη εμφάνιση. Όσο για τα παπούτσια; Προτίμησε ψηλοτάκουνα πέδιλα και φρόντισε να έχεις ένα περιποιημένο πεντικιούρ σε nude τόνους.