4+1 τρόποι για να καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου να κάνει κάθε μέρα γυμναστική

Το κατάλληλο άρθρο για σένα που Δευτέρα ξεκινάς και την Τρίτη τα παρατάς

Unsplash.com
Unsplash.com

H τήρηση μιας τακτικής ρουτίνας προπόνησης είναι δύσκολη — ακόμη και για τους celebrities , οι οποίοι όμως πιέζουν τον εαυτό τους λόγω του ότι πρέπει να παραμένουν fit , να μην κάνουν skip την προπόνησή τους.

Εμείς από την άλλη πολλές φορές λέμε «Ουφ, θα πάω στο γυμναστήριο αλλά καλύτερα αύριο».

Από την Fitness Specialist, Σάντυ Κανιού.

Ο αγώνας για τη διατήρηση ενός δυνατού και υγιούς σώματος είναι τόσο αληθινός. Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους δυσκολευόμαστε να τηρήσουμε μια κανονική ρουτίνα προπόνησης είναι ο χρόνος, η μονοτονία και η συχνά αργή φύση της προόδου.

Έψαξα και βρήκα για σένα, τι κάνουν οι celebrities και παραμένουν πιστοί στην προπονητική τους ρουτίνα, σου προτείνω, λοιπόν, να ακολουθήσεις τα tips για να είσαι fit and healthy τη νέα χρονιά.

New Year, new me!

Μια γυναίκα που κάνει γυμναστική
Unsplash.com

Δείτε επίσης: Γύμνασε γλουτούς και πόδια χωρίς χωρίς εξοπλισμό, μόνη στο σπίτι

  1. Φτιάξε μια ρουτίνα διατροφής και άσκησης όπως η Τζένιφερ Λόπεζ. Επέλεξε ποιες ώρες της ημέρας θα τρως τα healthy γεύματά σου και ποιες ημέρες θα γυμνάζεσαι. Προσπάθησε να τηρήσεις το πρόγραμμά σου.
  2. Αν βαριέσαι πολύ το γυμναστήριο, επέλεξε σύντομες προπονήσεις μέχρι 20 λεπτά και γυμνάσου 2 φορές την εβδομάδα με συνέπεια όπως η Σίντι Κρόφορ.
  3. Δημιούργησε μια λίστα αναπαραγωγής με τα τραγούδια που σου αρέσουν για να σε διασκεδάζουν όση ώρα γυμνάζεσαι όπως η Μπιγιόνσε.
  4. Γυμνάσου σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά τις ημέρες που ο καιρός είναι λαμπερός, όπως η Κέιτ Χάντσον. Η φύση ευεργετεί σώμα και πνεύμα.
  5. Βρες την προπόνηση εκείνη που σου δίνει χαρά και νιώθεις ευεξία, όπως η Κένταλ Τζένερ. Υπάρχουν τόσα είδη γυμναστικής που σίγουρα κάποιο θα ταιριάξει με τα δικά σου γούστα.

Ελπίζω να σου φάνηκε ενδιαφέρον το πρώτο fitness άρθρο για το 2024 και κάποιες από τις συμβουλές να σε παρακινήσουν να ακολουθήσεις έναν πιο healthy τρόπο ζωής τη νέα χρονιά.

Για όποια απορία έχεις μπορείς να μου στείλεις στο instagram.