Το πίνεις μια φορά τη μέρα και βλέπεις θαύματα - Το ρόφημα με μαγειρική σόδα και λεμόνι που θα σε «σώσει»

Τα 4 οφέλη που έχει για την υγεία μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πίνεις μια φορά τη μέρα και βλέπεις θαύματα - Το ρόφημα με μαγειρική σόδα και λεμόνι που θα σε «σώσει»

Η μαγειρική σόδα αποτελεί ένα θαυματουργό υλικό, το οποίο έχουν τα περισσότερα νοικοκυριά στο ντουλάπι του σπιτιού τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικιακές εργασίες (δείτε εδώ το κόλπο που κάνουν οι πιο έμπειρες νοικοκυρές), ακόμα και για την ομορφιά, ενώ έχει πολλά οφέλη για το σώμα μας.

Κάπως έτσι, θα καταφέρεις να δεις σημαντικά αποτελέσματα με ένα ρόφημα που αποτελείται από νερό, λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

Τα οφέλη του ροφήματος με μαγειρική σόδα

Νερό με λεμόνι και μαγειρική σόδα

Αρχικά το ρόφημα αυτό προσφέρει καλύτερη λειτουργεία των νεφρών καθώς αυξάνει το pH του σώματός σας, αλκαλοποιώντας το. Η λειτουργία των νεφρών σας θα βελτιωθεί κι αυτά θα μπορούν να φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλυνση.

Επιπλέον, θα σας βοηθήσει στην πέψη, ειδικά αν είστε από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με το στομάχι τους.

Τέλος μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Σε άδειο στομάχι, δοκιμάστε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα διαλυμένη σε ένα ποτήρι νερό με το χυμό μισού λεμονιού κάθε μέρα. Αυτή η θεραπεία θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες και τα ξένα στοιχεία που προκαλούν φλεγμονές, βλάβη στα έντερα και κατακράτηση υγρών.

Φυσικά οποιαδήποτε θεραπεία ακολουθήσετε, είναι καλό να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό σας.

Βάλε σε ένα μπολ μαγειρική σόδα και άφησέ το στο ψυγείο - Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει

Θα ξετρελαθείτε, μόλις δείτε το αποτέλεσμα από την τοποθέτηση ενός μπολ στο ψυγείο, περιέχοντας μονάχα μαγειρική σόδα και θα το επαναλαμβάνετε καθημερινά.

Η μαγειρική σόδα έχει περισσότερες ιδιότητες από ότι νομίζετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά μέρη του σπιτιού σαν καθαριστικό, όπως για παράδειγμα στον καναπές σας. Ειδικά αν δεν είστε θαυμαστές των χημικών ουσιών, τότε το συγκεκριμένο προϊόν θα σας λύσει τα χέρια.

Με αυτόν τον τρόπο θα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr