Μυκητιάσεις & ουρολοιμώξεις: Ο έξυπνος τρόπος για να τις αποφύγεις και να απολαύσεις άφοβα και αυτό το καλοκαίρι!

Το μυστικό για να παραμείνεις υγιής ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού σου κρύβεται στις πολύτιμες ιδιότητες των προβιοτικών

Shutterstock
Shutterstock

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και παρότι ετοιμάζεσαι για τις πολυπόθητες διακοπές σου στο πίσω μέρος του μυαλού σου δεν είναι τίποτα άλλο από τον φόβο για γυναικολογικά προβλήματα, όπως είναι οι μυκητιάσεις και οι ουρολοιμώξεις, που αυτήν την εποχή κυριολεκτικά κάνουν πάρτι!

Τι μπορείς να κάνεις για να τις αποφύγεις; Μα φυσικά να ενισχύσεις την άμυνα του οργανισμού σου με τις ευεργετικές ιδιότητες ενός προβιοτικού συμπληρώματος, όπως είναι το Super 8 Plus Microbiota της Flora, που θα σε βοηθήσει να απολαύσεις το φετινό καλοκαίρι υγιής και ανέμελη!

Βάλε φρένο σε μυκητιάσεις & ουρολοιμώξεις αυτό το καλοκαίρι

Το Super 8 Plus Microbiota της Flora δεν είναι απλά ένα ακόμα προβιοτικό συμπλήρωμα. Με 8 εξειδικευμένες καλλιέργειες και 42 δισεκατομμύρια ζώντα κύτταρα, ανά κάψουλα, εξασφαλίζει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική προβιοτική υποστήριξη ενάντια σε γυναικολογικά προβλήματα, και όχι μόνο. Ειδικότερα για τον γυναικείο οργανισμό, που βρίσκεται σε ευαίσθητη ισορροπία αυτήν την εποχή καθώς οι ουρολοιμώξεις και οι μυκητιάσεις βρίσκονται σε έξαρση το συγκεκριμένο προβιοτικό προσφέρει μια υγιή κολπική χλωρίδα.

medmelon
Shutterstock

Γιατί να το προτιμήσεις;

Παρότι είναι ένα προβιοτικό, που συμβάλλει στην καλή υγεία της ευαίσθητης περιοχής μιας γυναίκας δεν σημαίνει ότι δεν απευθύνεται και σε άνδρες. Και αυτό γιατί ενισχύει το λεπτό έντερο, το οποίο απορροφά τα θρεπτικά συστατικά, βοηθά όλους όσοι έχουν σύνδρομο δυσαπορρόφησης και γενικότερα φτωχή απορρόφηση μετάλλων, ιχνοστοιχείων, θρεπτικών συστατικών. Σημείωσε ότι δεν περιέχει γλουτένη, ενώ είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και είναι απολύτως απαραίτητο μετά από αντιβιώσεις. Διατηρείται στο ψυγείο.

Super 8 Plus Microbiota Flora

Τι κάνουν οι 8 εξειδικευμένες καλλιέργειες που περιέχει

  • Βοηθούν στην άμυνα του οργανισμού κατά των βλαβερών μυκήτων και βακτηρίων.
  • Υποστηρίζουν την υγεία των βλεννογόνων, των γεννητικών οργάνων και του ουροποιητικού ενάντια σε: ουρολοιμώξεις (τα στελέχη του ανταγωνίζονται το E.Coli) καθώς και λοιμώξεις σε ουροδόχο κύστη, ουρήθρα, ουρητήρες και νεφρούς.
  • Καταστέλλουν την υπερανάπτυξη μυκήτων που προκαλούν κολπικές- γυναικολογικές λοιμώξεις και candida.
  • Βοηθούν στην αντιμετώπιση ονυχομυκητιάσεων, ακμής και δερματίτιδας.
  • Συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του συνδρόμου εντερικής διαπερατότητας.
  • Αντιμετωπίζουν τυχόν δυσανεξίες.
  • Ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Δες το σχετικό βίντεο
Info

Θα το βρεις σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία και καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα. Πληροφορίες στο www.medmelon.gr.