Δυσκολεύεσαι να χωνέψεις; Με αυτό το κόλπο θα έχεις καλύτερη πέψη αποφεύγοντας τα φουσκώματα!

Γιατί η καλή λειτουργία του πεπτικού παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

H καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συνολική υγεία του οργανισμού, ενώ είναι κυριολεκτικά στο χέρι σου να τη βοηθήσεις προκειμένου να αποφύγεις τα ανεπιθύμητα φουσκώματα βελτιώνοντας παράλληλα και τη διαδικασία της πέψης.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Ενισχύοντας τη διατροφή σου με ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα όπως το Ultimate Digestive Enzyme της Flora, που εγγυάται την καλύτερη πέψη αποφεύγοντας έτσι τον τυμπανισμό, τις ερυγές και το ενοχλητικό φούσκωμα που προκαλεί η δυσπεψία.

Δυσκολεύεσαι να χωνέψεις; Με αυτό το κόλπο θα έχεις καλύτερη πέψη αποφεύγοντας τα φουσκώματα!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τα πεπτικά ένζυμα λειτουργούν αποτελεσματικά στην διαδικασία της πέψης καθώς βοηθούν τροφές όπως: Λίπη, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες να χωνεύονται γρήγορα και αποτελεσματικά από τον οργανισμό σου. Έτσι, λαμβάνοντας μια κάψουλα του συμπληρώματος πεπτικών ενζύμων Ultimate Digestive Enzyme -που περιέχει 7 επτά διαφορετικά ένζυμα- πριν από γεύμα σου αναμφισβήτητα βελτιώνεις την πέψη και αποφεύγεις τυχόν φουσκώματα ή τυμπανισμό.

συμπλήρωμα διατροφής Ultimate Digestive Enzyme medmelon

Ακόμη, το Ultimate Digestive Enzyme είναι ιδανικό μετά από κατανάλωση γευμάτων που σε βαραίνουν, είτε λόγω της ποσότητας είτε λόγω τους είδους τους. Με αυτόν τον τρόπο ακόμη και εάν δυσκολεύεσαι να χωνέψεις τροφές που περιέχουν λακτόζη, ίνες, ή έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος χάρη σε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα θα διευκολύνεις σημαντικά τη διαδικασία της πέψης και θα αισθανθείς αισθητά πιο ανάλαφρη.

Σημείωσε ότι τα φυτικά ένζυμα του Ultimate Digestive Enzyme συμβάλλουν στην πέψη όλων των τροφών, εμποδίζοντας τις άπεπτες τροφές να παραμένουν στο πεπτικό μας και να προκαλούν προβλήματα όπως: κόπωση, ερεθισμούς ή φλεγμονές. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι βοηθούν στο να λειτουργήσει φυσιολογικά το πάγκρεας, ενώ ακόμη σε γεμίζουν με έξτρα ενέργεια προσφέροντας πολύτιμες και θρεπτικές ουσίες στα κύτταρα του οργανισμού σου.

συμπλήρωμα διατροφής Ultimate Digestive Enzyme medmelon

Τα πλεονεκτήματά του

  • Τα ένζυμα του προέρχονται από φυτικές πηγές, είναι ασφαλή και έχουν παραχθεί μέσω ασφαλούς διαδικασίας ζύμωσης.
  • Έχει εγγυημένη δράση και αποτελεσματικότητα που εκφράζεται με μονάδες FCC.
  • Δεν περιέχει γλουτένη και είναι μη γενετικά τροποποιημένο.
  • Είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

Δες περισσότερα για τα οφέλη του στο βίντεο που ακολουθεί...

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr