Ανείπωτος θρήνος για τους Bon Jovi - Η σπαρακτική ανακοίνωση

Θλίψη για το κοινό τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανείπωτος θρήνος για τους Bon Jovi - Η σπαρακτική ανακοίνωση

Mια δυσάρεστη είδηση για τα διεθνή νέα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο λίγο μετά τον ανεξήγητο θάνατο της πρώην βασίλισσας του Κατάρ. Αυτή τη φορά το πένθος αφορά στο θρυλικό συγκρότημα Bob Jovi και στον αρχικό μπασίστα τους.

Με μια ανακοίνωση στο twitter έγινε γνωστό πως ο Alec John Such έφυγε από τη ζωή και σε ηλικία 70 ετών. Να τονίσουμε εδώ πως το δέσιμο της μπάντας και του μπασίστα ήταν πολύ μεγάλο αφού είχαν περάσει μια ζωή μαζί με εκείνον να αποτελεί αρχικό τους μέλος. Είχαν βιώσει λοιπόν όλη την επιτυχία και είχα λάβει και εκείνος με τη σειρά του την αμέριστη αγάπη του κοινού.

Η ανακοίνωση για το θάνατο μέλους των Bon Jovi

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Alec John Such. Ήταν ένας αυθεντικός άνθρωπος. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της δημιουργίας του συγκροτήματος», έγραψε στο Twitter το συγκρότημα.

Bon Jovi

Η πορεία του συγκροτήματος

Οι Bon Jovi ιδρύθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ το 1983 και είχαν επιτυχίες με τραγούδια όπως τα «Livin’ On a Prayer» και «Wanted Dead or Alive». Ο Alec John Such αποχώρησε από το συγκρότημα το 1994 και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον μπασίστα Hugh McDonald.

Bon Jovi

Το συγκρότημα επανενώθηκε όταν οι Bon Jovi εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018. Στην τελετή εισδοχής, ο Such μίλησε με αγάπη για την εποχή εκείνη και για τους συναδέλφους του, λέγοντας: «Τους αγαπώ μέχρι θανάτου. Όταν ο Jon Bon Jovi μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να γίνω μέλος της μπάντας του πριν από πολλά χρόνια, πολύ γρήγορα κατάλαβα πόσο σοβαρός ήταν και είχε ένα όραμα στο οποίο ήθελε να μας φέρει. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέρος αυτού του οράματος», είπε στην ομιλία του.