Εβελίνα Νικόλιζα: "Μερικοί μου επισημαίνουν ότι έχω παχύνει, όχι με τόσο ευγενικό τρόπο!"

Αποκάλυψε τα πάντα στο περιοδικό YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αυτοσαρκάζεται και δοκιμάζεται σε διάφορες καταστάσεις. Αυτή την περίοδο η Εβελίνα Νικόλιζα λέει «Καλύτερα δεν γίνεται», ενώ σήμερα μας υποδέχεται στο σπίτι της στη Βούλα όπου συγκατοικεί με τον σύντροφό της Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Τι απαντάει σε όσους τη ρωτάνε πότε θα παντρευτεί; Φοβήθηκε ποτέ τις συγκρίσεις με τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη; Και, τέλος, πώς διαχειρίζεται τις αυξομειώσεις στα κιλά της; Αυτά και άλλα πολλά στο You που κυκλοφορεί...

Σπιτόγατα ακόμα και πριν την καραντίνα, το προηγούμενο διάστημα δέθηκε πολύ περισσότερο με τον σύντροφό της και είδε τα video της στο Youtube να ανεβαίνουν. Αυτή η κατάσταση τους έφερε ακόμα πιο κοντά, αφού αφιερώθηκαν ο ένας στον άλλον και στα... 140 φυτά που φροντίζουν. Όπως αποκαλύπτει, αυτή η ασχολία ξεκίνησε από 5 γλάστρες της προηγούμενης ενοίκου, που πολύ γρήγορα πολλαπλασιάστηκαν!

  • Από τον Γιώργο Κακογιάννη
  • Φωτογραφίες: Σοφία Τιμοθέου
  • Makeup-Μαλλιά: Ελισάβετ Σιδηροπούλου
  • Styling: Ηλίας Τσίκος

Η καινούργια χρονιά ξεκίνησε νωρίς, ήσουν προετοιμασμένη;

Πάντα πριν ξεκινήσει κάτι καινούργιο νιώθω εντελώς ανέτοιμη, παθαίνω πανικούς, δεν με χωράει ο τόπος. Αλλά αυτό μου περνάει μέσα σε δέκα λεπτά.

Εβελίνα Νικόλιζα κιλά

Φόρεµα, Marks and Spencer, marksandspencer.com

Σκουλαρίκια, Swarovski, Swarovski Shop

Mules, Wall Street, Sandy.s

Βγάζεις ψυχοσωματικά σημάδια;

Τα πάντα. Δερματικά, ακμή, εκζέματα, το οτιδήποτε ξεσπάει στο δέρμα μου και με πιάνει φαγούρα αν αγχώνομαι. Αυτό το έχει και η μητέρα μου.

Μήπως ξεσπάς και στο φαγητό;

Σίγουρα, όμως το πιο σοβαρό μου πρόβλημα είναι ότι αγαπώ πραγματικά το φαγητό, δεν το κάνω μόνο από στενοχώρια και ανία. Μακάρι να μη μου άρεσε τόσο. Επίσης, όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου, απεχθάνομαι τη γυμναστική. Μου λένε να κάνω διάδρομο βλέποντας τηλεόραση, αλλά είναι πολύ πιο ωραίο να βλέπω τηλεόραση τρώγοντας ένα σουβλάκι. Τώρα είμαι στα πολλά μου κιλά, αλλά θα τα ξαναχάσω.

Στενοχωρήθηκα, επειδή ήξερα τι αγώνα έκανες για να χάσεις κιλά. Ένιωσες ποτέ ότι πήγε στράφι ο κόπος σου;

Στην αρχή το ένιωσα και στενοχωρήθηκα κι εγώ. Μετά όμως σκέφτηκα ώριμα και κατάλαβα πως έμαθα κάτι από όλο αυτό, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Οπότε αυτό μου δίνει δύναμη να ξαναπροσπαθήσω. Ιδανικά, μακάρι να μην τα είχα ξαναπάρει.

Οι αυξομειώσεις στο βάρος σου έχουν επιπτώσεις στην υγεία σου;

Εβελίνα Νικόλιζα περιοδικό You

Προς το παρόν όχι, δεν ξέρω αν θα έχουν μακροχρόνιες επιπτώσεις. Σίγουρα όμως κάνουν κακό στην ψυχολογία μου. Είναι αυτό που είπε η Σοφία Μουτίδου, και συμφωνώ, ότι πολύ δύσκολα είναι κάποιος ευτυχισμένος με το σώμα του και το αποδέχεται όταν έχει πολλά παραπάνω κιλά. Δεν μιλάω για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά για πρακτικά ζητήματα... Το βλέπω στην αναπνοή μου, δυσκολεύομαι όταν περπατάω, το βλέπω στις καρέκλες του εστιατορίου που ήρθαν και «αγκάλιασαν» το σώμα μου δεξιά και αριστερά, το βλέπω στα ρούχα μου αλλά και στα βίντεό μου. Ευτυχώς παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο και νιώθω τυχερή, αλλά θα υπάρξουν ορισμένοι, ελάχιστοι, που θα επισημάνουν ότι έχω παχύνει - και όχι με ευγενικό τρόπο.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο You Weekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη!