Κρίστη Κρανά: «Έζησα μια υπέροχη επαγγελματική ζωή, στα προσωπικά μου όμως ήμουν άτυχη!»

Αποκαλυπτική στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η «σιδηρά κυρία» του μόντελινγκ και των Καλλιστείων μάς ξεναγεί στο υπέροχο αρχοντικό της στην Πλάκα και κάνει μια εξομολόγηση καρδιάς μιλώντας για τη συγκλονιστική ζωή της, τις επαγγελματικές της επιτυχίες και τις αποτυχίες που είχε στην προσωπική της ζωή, κρίνει το «GNTM» και τα μοντέλα και προβλέπει το μέλλον του reality...

Ο πρώτος σου γάμος, με τον ηθοποιό Νίκο Απέργη, ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας... Είχε γίνει χαμός!

Κρίστη Κρανά περιοδικό YOU

  • Φούξια φόρεμα και κοσμήματα, από προσωπική συλλογή, Laskaris Couture

Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο Νίκος, τον γνώρισα στη σχολή μου όπου δίδασκε, παντρευτήκαμε την τελευταία μέρα του '79 με 4 κουμπάρους, τον Νίκο Φώσκολο, τη γυναίκα του, και τον Γιώργο Παπαζήση με την Τιτίκα Στασινοπούλου, είχα όλα μου τα μοντέλα παρανύμφους... Η Λιάνα Κανέλλη στις ειδήσεις είχε βγάλει το προσκλητήριό μας, ο γάμος μας ήταν ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός, είχαμε 2.500 άτομα. Το ευτράπελο βέβαια που συνέβη -και το λέω για πρώτη φορά- ήταν όταν στην εκκλησία ήρθε η αστυνομία γιατί ένας πρώην μου ήθελε έφιππος σε ένα άλογο να με κλέψει, ευτυχώς οι δικοί του τον εμπόδισαν.

Για το «GNTM» τι προβλέπεις;

«Προβλέπω ότι ο νικητής του GNTM φέτος θα είναι αγόρι, όσο για τα κορίτσια δεν είδα κανένα που να μου κεντρίσει την προσοχή και να πω πόσο όμορφη είναι, άντε δυο-τρεις να μου άρεσαν, αλλά και πάλι δεν θα πω ουάου».

Εσένα σου ζήτησαν από το «GNTM» κάποιον από τη σχολή σου;

Όχι, δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Όμως τα παιδιά μου που με ρωτάνε εάν αξίζει να πάρουν μέρος, τους απαντώ ότι εάν μπορείτε να αντέξετε, να πάτε! Η απόφαση είναι δική σας...

Πώς σου φαίνονται τα μοντέλα που παίρνουν μέρος εκεί;

«Καμία από το GNTM δεν έκανε καριέρα πουθενά, ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Οι επαγγελματίες δεν θέλουν μια κοπέλα που να έχει μαλλιοτραβηχτεί στο GNTM να την πάρουν να τους κάνει μια διαφήμιση ή πασαρέλα. Ειδικά οι σχεδιαστές πολύ δύσκολα θα πάρουν κορίτσι από το GNTM».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο You weekly που κυκλοφορεί.

Κεντρική φωτογραφία:

  • Μπλούζα και παντελόνι, από προσωπική συλλογή
  • Γόβες, Silvian Heach, Sandy.s