Αντώνης Λουδάρος - Πέννυ Μπαλτατζή: Περιγράφουν την πρώτη τους συνάντηση

Και τραγουδούν a cappella τον «Πασατέμπο»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Στις εμφανίσεις τους στο «Just the 2 of us» κλέβουν την παράσταση! Στην πορεία δείχνουν όλο και περισσότερο ότι ταιριάζουν σε όλους τους τομείς, και κυρίως στην αισθητική...

Η συνάντηση μαζί τους είναι απολαυστική, αφού live στην κάμερα του You αφιερώνουν τραγούδια ο ένας στον άλλον και μας δίνουν ένα δείγμα απ' το ταλέντο τους.

  • Από τον Γιώργο Κακογιάννη
  • Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης
  • Styling: Ilias Wia
  • Makeup-Μαλλιά: Διονυσία Κωνσταντίνου

Θέλω να μου περιγράψετε την πρώτη συνάντηση που είχατε στο J2US...

Πέννυ: Συναντηθήκαμε για να κάνουμε ένα ραντεβού και να μιλήσουμε με την παραγωγή και μου είπε ότι με περίμενε πιο «μπαμπάτσικια»

Αντώνης: Α ναι, μου φάνηκε πολύ petite (γέλια). Και είναι. Απ' την εικόνα που είχα, απ' αυτά που είχα δει, από φωτογραφήσεις και video clip, την είχα στο μυαλό μου πιο Θεσσαλονικιά και μπαμπάτσικια.

Αντώνης Λουδάρος – Πέννυ Μπαλτατζή περιοδικό YOU

  • Αντώνης:
  • Πουκάμισο, Gant, πολυκαταστήματα notos
  • Παντελόνι, Marks and Spencer, marksandspencer.gr
  • Πλεκτό στους ώμους, United Colors of Benetton, AVENUE
  • Πέννυ:
  • Φόρεμα, Karavan Clothing
  • Σκουλαρίκια, Swarovski, Swarovski Shop
  • Γόβες, Bozikis, bozikis.gr

Ποιο τραγούδι αφιερώνετε ο ένας στον άλλον;

Α: Θα της αφιέρωνα Ρόζα Εσκενάζυ, ένα τραγούδι που της έχει γράψει ο Μανώλης Χιώτης, τον «Πασατέμπο». Ξέρεις πώς πάει; «Αυτά που λες εγώ τ’ ακούω βερεσέ. Τα παραμύθια σου τ’ ανθίστηκα πια τώρα. Και το κατάλαβα πως ήμουνα για σε. Ο πασατέμπος σου για να περνάει η ώρα... Εσύ;

Π: Δεν ξέρω, αφήστε με το σκεφτώ (τραγουδάει «Το κορίτσι του φίλου μου» ανάποδα). Αυτό το τραγούδι είχα μάθει κάποια στιγμή να το λέω ανάποδα.

Ποιον βλέπετε ως φαβορί και τελικό νικητή του show;

Α: Είναι νωρίς για να αποφασίσουμε ποιος μπορεί να είναι. Κάθε φορά μας εκπλήσσει ένα άλλο ζευγάρι.

Π: Αυτό είναι το φοβερό, ενώ την πρώτη φορά λέγαμε για ένα ζευγάρι πως είναι για τον τελικό -δεν θα πούμε ποιοι- την δεύτερη φορά κοιταχτήκαμε σε άλλο ζευγάρι και είπαμε «καταπληκτικό». Χαιρόμαστε γι' αυτό, είναι φορές που σηκωνόμαστε και πανηγυρίζουμε.

Α: Είμαστε ακόμα στην αρχή, αν σκεφτείτε πως είναι 12 τα επεισόδια. Ελπίζω να τα δούμε από εκεί και όχι απ' το σπίτι μας (γέλια)

Τι χαρακτηριστικό αγαπάτε ο ένας στον άλλον; Τι ξεχωρίζετε;

Α: Η Πέννυ έχει κάτι που μ' αρέσει πολύ, μία τακτοποιημένη «ανακατωσούρα». Έχει μία δική της συγκέντρωση μέσα στο χάος που επικρατεί.

Π: Είμαι έτσι, το κεφάλι μου μπορεί να κάνει παράλληλα 500 πράγματα, αλλά όταν με καλέσεις να κάνω κάτι συγκεκριμένο, θα το κάνω, είμαι έτοιμη. Για τον Αντώνη να σου πω ότι είναι πολυσχιδής, με την καλή έννοια. (γυρνάει σε εκείνον) Είσαι πολυεργαλείο φίλε, εκτιμώ το focus που έχεις, η κατεύθυνσή σου είναι τόσο συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη από μόνη της, που όταν μου περιγράφεις κάτι, θα το έχω δει κατ' ευθείαν. Σαν άνθρωπο θα σας πω όταν του αφιερώσω το τραγούδι που του χρωστάω.