Συνέντευξη του Γιώργου Παπαγεωργίου στο περιοδικό You

Μίλησε για τα πάντα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το αγόρι που ήθελε να γίνει αστροναύτης, που μεγάλωσε στην Τούμπα και λάτρευε τον Γκάλη, τρύπωνε από πιτσιρικάς στα παρασκήνια του θεάτρου και κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει μεγάλες επιτυχίες ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Φέτος μας συστήνει και την τρίτη του βασική ιδιότητα ως μουσικός και ο Αλέξης από το 'Σχεδόν ενήλικες” στο Mega είναι ένας ρόλος που του ταιριάζει απόλυτα. Το ότι είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού και σύντροφος της Δανάης Μιχαλάκη, είναι δύο ακόμη χαρακτηριστικά της ζωής του που κάνουν την δική του περίπτωση ιδιαίτερη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο You εξομολογείται τη ζωή του γεμάτη με εικόνες αλλά και μυρωδιές, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί μιλά για το αγαπημένο του τραγούδι και εκείνο που έχει αφιερώσει στην μητέρα του.

Είσαι ο Αλέξης στην σειρά και είσαι μουσικός του δρόμου....

Μάλιστα στα πρώτα γυρίσματα που κάναμε στην Ερμού οι περαστικοί περνούσαν και μου πετούσαν ένα ευρώ, νόμιζαν ότι είμαι κανονικός μουσικός του δρόμου! Κρύβει ένα μυστήριο ο Αλέξης που έχει να κάνει με την ερωτική του σχέση με την Δάφνη. 'Έχουν φτάσει σε ένα σημείο που είτε θα συνεχίσουν για πάντα ή θα χωρίσουν και προσπαθούν να διαχειριστούν την σχέση τους. Είναι γραμμένο το σενάριο με ένα πολύ ρεαλιστικό τρόπο ειδικά όταν εμφανίζεται και ένα τρίτο πρόσωπο στο ζευγάρι. Η Μυρτώ βέβαια ακόμη δεν μου έχει αποκαλύψει πως θα συνεχίσει ο Αλέξης.

Πως αντιδράς όταν σε πλησιάζουν οι άγνωστοι, σε αναγνωρίζουν και σου μιλάνε;

Λόγω των συναυλιών που κάνω με του Polkar έχω συνηθίσει την επικοινωνία με τον κόσμο. 'Όταν οι άλλοι καταλαβαίνουν πως δεν την έχεις “ψωνίσει” και τους μιλάς χωρίς να θεωρείς ότι κάνεις κάτι πολύ σημαντικό τότε η επαφή είναι πολύ απλή και ουσιαστική.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο χρόνο βιώνεις και μια περίεργη συνθήκη και είναι φυσικό πια έχοντας και στο πλευρό σου την σύντροφό σου Δανάη Μιχαλάκη να θέλουν όλοι να σας μιλήσουν...

Δεν έχουμε πουλήσει όμως ποτέ την σχέση μας. Αλλά ούτε και μας ενοχλεί αν για παράδειγμα κάποιος φωτογράφος μας τραβήξει μια φωτογραφία από την βόλτα που θα κάνουμε και ο ένας θα κρατά το χέρι του άλλου. Θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε κανονικά την σχέση μας.

Καμαρώνεις όταν ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στο κορίτσι σου;

Πάρα πολύ! Και εκείνη όμως το ίδιο αισθάνεται για εμένα!

Πως είναι να σκηνοθετείς την μαμά σου στην παράσταση “Αρίστος” που είδαμε και πρόσφατα σε live streaming;

Δεν είμαστε μάνα και γιος, όταν συνεργαζόμαστε καταργείται κάθε προσωπική σχέση. Χιουμοριστικά σε κάποιες πρόβες της έλεγα “πάμε ρε μάνα μια ακόμη φορά τον μονόλογο”, αλλά μέχρι εκεί! (γέλια) Είναι πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής μαζί μου στην δουλειά.

Είναι μια χρονιά γάμου η φετινή για εσένα; Θα παντρευτείτε με την Δανάη;

Είναι κάτι που θέλουμε με την Δανάη αλλά το πότε και το που θα γίνει ο γάμος δεν το ξέρουμε ακόμη, γιατί εξαρτάται το πόσο θα κρατήσει η πανδημία. Ο Covid ορίζει την σκέψη μας το πότε θα γίνει.

Ονειρευτήκατε ποτέ ένα γάμο σε ένα νησί, για παράδειγμα στην αγαπημένη σου Αμοργό;

Μακάρι να γινόταν αυτό! Θα ήταν πολύ ωραία. Υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν ωραίο να γινόταν το καλοκαίρι. Θέλουμε να κάνουμε ένα γάμο που θα τον γλεντήσουμε, να μην έχουμε περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Η πρόταση γάμου έγινε με τον πατροπαράδοτο ρομαντικό τρόπο;

Δεν υπήρξε συμβάν, αν αυτό εννοείς, δεν έγινε ξαφνικά ένα βράδυ η πρόταση. 'Ήταν μια κοινή μας απόφαση να γίνει, από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή της σχέσης μας καταλάβαμε ότι θα οδηγούμασταν εκεί. Τώρα αποφασίσαμε να το προχωρήσουμε.

Ονειρεύεσαι πως θα είσαι ως μπαμπάς;

Μπορεί και να είμαι σαν τον δικό μου πατέρα. Δεν νιώθω ότι είμαι μακριά από το να αποκτήσω οικογένεια, αλλά δεν νιώθω από την άλλη κάτι που θα γίνει άμεσα.

*Περισσότερα στο You weekly που κυκλοφορεί