Μην χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού You!

Κυκλοφορεί από σήμερα 10/2 σε όλα τα περίπτερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Αποκλειστική συνέντευξη με την Iωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του «Love it» στον ΣΚΑΪ είναι το κορίτσι του Βαλεντίνου! Φωτογραφίζεται στο YOU πιο λαμπερή από ποτέ και ανοίγει τα χαρτιά της: «Κάποιοι παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια. Εγώ παίζω καθαρά!»

Συνέντευξη με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η «μαύρη γαζέλα» του Survivor μιλάει στο ΥOU για το reality επιβίωσης, τις έριδες στον Άγιο Δομίνικο και αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη.

Ερωτικά τρίγωνα στο Διαφάνι! Απαγορευμένοι έρωτες και σχέσεις που αλλάζουν την πλοκή της ιστορίας των «Άγριων Μελισσών». Το YOU ξετυλίγει το κουβάρι των παράνομων ζευγαριών του κάμπου!

Σπύρος Μπιμπίλας

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εχει αναλάβει τον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής του. Τι λέει για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης ηθοποιών και σκηνοθετών που έρχονται στο φως και πως θα τις διαχειριστεί; «Θα ζητήσω συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!», τονίζει στο ΥOU!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν τα δίδυμα κορίτσια τους και κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Χριστίνας στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και η ανυπομονησία του μέλλοντα μπαμπά!

Valentine's day! Ζητήσαμε από 8 επώνυμες singles να μας πουν τη γνώμη τους για την πιο αμφιλεγόμενη γιορτή του χρόνου. Πώς θα τη γιορτάσουν και ποιό είναι το πιο όμορφο δώρο που έχουν πάρει;