Ασημίνα Ιγγλέζου: «Γιατί η αποχώρησή μου απ' το Survivor γυρίστηκε δύο φορές...»

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι εδώ, σέξι όπως πάντα, και δίνει τις δικές της απαντήσεις... Στην πρώτη της φωτογράφιση και συνέντευξη στο You, περιγράφει τι την δυσκόλεψε περισσότερο κατά την παραμονή της στο Survivor και διευκρινίζει τις δηλώσεις που έκανε για σκηνοθεσία, αμέσως μετά την άφιξή της στην Ελλάδα...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου, Ilias Wia

Makeup-Μαλλιά: Διονυσία Κωνσταντίνου

Απ' όλη την εμπειρία του Survivor, τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

Το ότι μου έλειπαν οι δικοί μου άνθρωποι και αυτό με έκανε πιο αδύναμη ψυχολογικά για να αντιμετωπίσω γύρω μου διαφορετικές προσωπικότητες. Αλλά στην πορεία, όσο περνούσε ο καιρός, και αν έμενα, θεωρώ ότι θα το έβρισκα. Απλά αυτό με δυσκόλεψε περισσότερο απ' όλα.

Με το φαγητό είχες πρόβλημα;

Σε αυτό δεν δυσκολεύτηκα καθόλου και παρότι παρατηρήθηκε σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού πολλοί να πηγαίνουν στο νοσοκομείο από αδυναμία και από τραυματισμούς, ήμουν πολύ καλά. Δεν ένιωθα πείνα, παρόλο που φυσικά δεν τρώγαμε και αυτό που τρώγαμε ήταν πολύ άνοστο και λίγο. Ίσως επειδή είμαι λίγα κιλά, ενώ ένας άνθρωπος που είναι πιο πολλά κιλά από μένα, χρειάζεται περισσότερη τροφή. Ήταν πιο δύσκολο για κάποιους άλλους, αλλά εγώ δεν είχα κάποιο θέμα.

Γυρνώντας έκανες λόγο για «σκηνοθεσία» στις δηλώσεις σου στο αεροδρόμιο, θέλω να μου το εξηγήσεις...

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί*