Μην χάσετε το νέο τεύχος του YOU!

Πάρτε μια ιδέα από τα θέματα που θα βρείτε αυτή την εβδομάδα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μεγάλη έρευνα του YOU WEEKLY!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου και την κρίση στον καλλιτεχνικό χώρο, 19 επώνυμες προσωπικότητες μιλούν για την καταιγίδα των καταγγελιών στο θέατρο και καταδικάζουν τους θύτες, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη!

Συνέντευξη

Μαρία Χάνου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης! Η Βέλη και ο Άγγελος από το αγαπημένο σήριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αποκαλύπτουν στο YOU τί τους ενώνει μακριά από τις κάμερες!

«Άγριες Μέλισσες»!

Γιατί ο Κωνσταντής Σεβαστός τρελαίνει τις γυναίκες; Το YΟU κάνει μια αναδρομή στη ζωή του γοητευτικού ηθοποιού Γιάννη Κουκουράκη και θυμάται μαζί του τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Και επειδή ο «μικρός Σέργιος» από τις «Άγριες Μέλισσες», Σπύρος Ντούγιας κάνει θραύση στο twitter, συγκεντρώσαμε τις πιο γλυκιές παιδικές φωτογραφίες του (πιστέψτε μας δεν ήταν καθόλου δύσκολο)!

Συνέντευξη

Bαλέρια Χοψονίδου: Η αδερφή της Ολυμπίας, αποχώρησε από το «Survivor», μιλάει στο YOU για την μπλε και την κόκκινη ομάδα και αποκαλύπτει: «Πριν μπω στο reality επιβίωσης, η μητέρα μου νόσησε βαριά από τον Covid-19».

Συνέντευξη

Μέλπω Κωστή. Η ηθοποιός από το σήριαλ «Αγγελική» στον Alpha θυμάται την πολύχρονη θητεία της στο θέατρο αλλά και τις μεγάλες δυσκολίες που της επεφύλαξε η ζωή. Πώς κατάφαρε να μετουσιώσει τον πόνο σε γενναιοδωρία και ποιά είναι η μεγαλύτερη μάχη που έδωσε ποτέ;