Η Τζένη Γεωργιάδη στο νέο τεύχος YOU

Backstage βίντεο από την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το ένστικτό της τη δικαίωσε στην πορεία όταν της έλεγε να μη σταματήσει στιγμή να πιστεύει στον εαυτό της και στο ταλέντο της... Τα τραγούδια της κάνουν εκατομμύρια views, ενώ στο μεταξύ σημαντικοί καλλιτέχνες, όπως ο Στέφανος Κορκολής και ο Βασίλης Δήμας, της εμπιστεύτηκαν τη μουσική τους. Η Τζένη Γεωργιάδη συστήνεται στο YOU και σε backstage δηλώσεις μας αποκαλύπτει το δεύτερο επάγγελμά της, καθώς και το λόγο που αποφάσισε να μην δηλώσει συμμετοχή σε reality.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου/Ilias Wia

Makeup-Hair: Λεάννα Μάρκογλου

Είναι αλήθεια ότι εργάζεσαι στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του μπαμπά σου;

Είναι! Βοηθάω όσο μπορώ στη δουλειά του πατέρα μου, τα πρωινά συνήθως. Τα απογεύματα κάνω τα δικά μου τραγούδια. Πολλές φορές έχει τύχει κάποιος πελάτης να με ρωτήσει αν είμαι τραγουδίστρια ή του θυμίζω κάτι και γελάω με αυτό, είναι πολύ όμορφο.

Τα τραγούδι «Πάντα για εμάς καλοκαίρι» σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Ρεβέκκας Ρούσση ξεπέρασε τα 3.000.000 προβολές στο Youtube...

Ναι, είναι ένα τραγούδι που γράψαμε για την Τήνο, απ' όπου κατάγομαι. Ευχαριστώ τον Στέφανο Κορκολή και τη Ρεβέκκα Ρούσση γι' αυτό το τόσο όμορφο τραγούδι. Μας γνώρισε ένας κοινός γνωστός, ο Στέφανος Κορκολής πίστεψε σε μένα και μου έχει γράψει κι άλλα τραγούδια και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Τώρα έχω κυκλοφορήσει ένα ντουέτο με τον Βασίλη Δήμα που λέγεται «Η Απορία μου», να μπείτε να το δείτε!

Πώς και δεν αποφάσισες να πάρεις μέρος σε ένα reality; Εκεί δεν γίνεσαι πιο εύκολα γνωστός;

Περισσότερα στο νέο τεύχος You που κυκλοφορεί