H Βάλια Χατζηθεοδώρου στο περιοδικό You

Οι αποκαλύψεις για τον Τροχό της Τύχης και τον σύντροφό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Την ίδια στιγμή που βρισκόταν στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη ως το κορίτσι του “Τροχού της τύχης” ένας άλλος....Πέτρος, ήρθε για να της αναστατώσει την ζωή. Η γνωριμία και η σχέση της με τον frontman των Alcatrash και συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά, ο έρωτας και η ζήλια, το διαζύγιο των γονιών της σε μικρή ηλικία, η ασθένεια που της έκοψε για λίγο τα φτερά στο modeling, τα νέα σχέδια που κάνει για την τηλεόραση τώρα που έληξε η συνεργασία της με το Star. Η Βάλεια Χατζηθεοδώρου μιλά ανοιχτά για όλα και φωτογραφίζεται με την καλύτερη καλοκαιρινή της διάθεση για το You!

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Σε είχαμε συνδέσει τόσο πολύ με τον “Τροχό της τύχης” που κανείς μας δεν περίμενε ότι θα σταματούσες την συνεργασία σου με το Star αλλά και τον Πέτρο Πολυχρονίδη, με τον οποίο κάνατε ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό ντουέτο. Τι συνέβη;

Με τον Πέτρο είναι η αλήθεια πως ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας, πέρασα δύο πολύ ωραία χρόνια μαζί του. Σηκωνόμουν κάθε πρωί χαρούμενη από το κρεβάτι μου για να πάω στην δουλειά μου. Ο “Τροχός της τύχης” ήταν ένας πολύ ωραίος κύκλος που έκλεισε. Εγώ αποφάσισα να σταματήσω, παρόλο που το κανάλι είχε πρόθεση να συνεχίσουμε την συνεργασία μας και δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι με έδιωξαν. 'Ενιωθα ότι, ότι είχα να δώσω σε αυτό το παιχνίδι το έδωσα και ήταν καιρός να προχωρήσω σε κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω να σου πώ ακόμη τι είναι αυτό που θέλω, αλλά το σίγουρο είναι ότι μου αρέσει η τηλεόραση.

Μου έκανε εντύπωση γιατί σχεδόν αμέσως μετά την φημολογία ότι εσύ και ο Πέτρος Πυλαρινός του συγκροτήματος Alcatrash είστε ζευγάρι, δημοσιοποιήσατε μόνοι σας μια κοινή σας φωτογραφία. Δεν κρυφτήκατε....

Το κάναμε γιατί δεν θέλαμε να ξεκινήσει μια αναπαραγωγή ειδήσεων του τύπου “είναι ή δεν είναι μαζί, είναι ή δεν είναι ζευγάρι”, δεν υπήρχε κανένας λόγος. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο θα πρέπει να κρύβομαι, όταν είμαι με έναν άνθρωπο, είμαι καλά στην σχέση μου μαζί του και κυκλοφορούμε δημόσια. Και από εκείνη την στιγμή που το αποκαλύψαμε μόνοι μας, έπαψαν και να ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας.

Αν δεν κάνω λάθος ασθενήσατε και οι δύο από κορωνοιό;

Αρχικά κόλλησε ο Πέτρος και μετά εγώ. Εκείνος το πέρασε πολύ πιο δύσκολα από εμένα, με λίγο πιο βαριά συμπτώματα. Στην αρχή εγώ δεν έβγαινα θετική και είχαμε χωρίσει το σπίτι στα δύο για να είμαστε απομωνομένοι αλλά τελικά δεν το γλίτωσα. Δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούμε, αλλά περάσαμε ζόρικα τις πρώτες μέρες.

Κάνεις λίγο πιο σοβαρές σκέψεις για το κοινό σας μέλλον;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί