Ο Κώστας Φραγκολιάς στο νέο τεύχος του YOU

H σύντροφος του και η συνεργασία με το Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η συμμετοχή του στο Happy day μετράει ήδη 7 χρόνια και εκείνος δηλώνει ενθουσιασμένος για την συνεργασία αυτή. Ο Κώστας Φραγκολιάς κάνει backstage δηλώσεις στο YOU και μιλάει για την μέλλουσα γυναίκα του, Δώρα Πατσιώτη, καθώς και για την περίοδο που αντιμετώπισαν μαζί τον κορονοϊό.

Σιδερένιος από τον κορονοϊό! Πες μας πώς τον πέρασες;

Ευχαριστώ πολύ! Σε σχέση με άλλα που έχω ακούσει, τον πέρασα πολύ ελαφριά. Είχα κάποια συμπτώματα, όπως μυαλγίες, και αργότερα μετά από τέσσερις μέρες πήγαινα εναλλάξ με πονόλαιμο, βήχα και πονοκέφαλο. Συνολικά δέκα μέρες. Δεν έκανα πυρετό, δεν έχασα γεύση και όσφρηση, σε αντίθεση με την κοπέλα μου, που τα είχε όλα. Και πυρετό. Μου έχει αφήσει ένα μικρό κατάλοιπο, μου έχει μειώσει την φυσική μου κατάσταση. Όταν τρέχω ή παίζω μπάλα, δεν έχω την φυσική κατάσταση που είχα και δεν βλέπω να επανέρχεται παρόλα τα παιχνίδια που έχω κάνει.

Σε αυτούς που επιμένουν ακόμα και σήμερα να λένε ότι δεν υπάρχει ιός και να μην κάνει ο κόσμος τα εμβόλια, τι απαντάς;

Θεωρώ πια λίγο χαζό, μετά από δύο χρόνια, να πιστεύει κάποιος ότι δεν υπάρχει ιός. Το λέει κάποιος που κόλλησε και ένιωσα τι σου αφήνει περισσότερο, το έχω δει και σε ανθρώπους γύρω μου. Για ανθρώπους που θέλουν να εμβολιαστούν ή όχι, δεν είμαι αρμόδιος, ούτε γιατρός. Αυτό που θα «συμβούλευα», προφανώς για το καλό όλων μας: Αν κάποιος είναι νέος και υγιής, ας κάνει ό,τι τον φωτίσει η Παναγία. Αλλά αν κάποιος έχει υποκείμενα νοσήματα ή είναι σε μεγάλη ηλικία, καλό είναι να εμβολιαστεί.

Πότε με το καλό θα γίνει ο γάμος με την σύντροφό σου, την Δώρα;

Θα το πάμε, αν μας ευλογήσει ο Θεός, για γαμοβάφτιση. Αργούμε ακόμα (γελάει)

Μετακομίσατε πρόσφατα σε μεγαλύτερο σπίτι. Θα μεγαλώσετε και την οικογένειά σας;

Ο βασικός σκοπός που μετακομίσαμε και πήγαμε σε μεγαλύτερο σπίτι ήταν ότι δεν χωράγαμε πια σε αυτό που μέναμε πριν. Γι' αυτό πήγαμε σε μεγαλύτερο και πάλι δεν χωράμε. Αυτά πιστεύω δεν τα προγραμματίζεις, το να μεγαλώσεις την οικογένειά σου. Θέλει και λίγο τύχη, παίζουν πολλά πράγματα. Αν μας έρθει η ευλογία, καλώς να μας έρθει.

Πώς σκέφτεσαι να της κάνεις πρόταση γάμου;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU