Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Γιάννη Κρητικού στο νέο τεύχος του YOU

Αποκλειστικό!

YOU TV 20.10.2021 07:37
Από Youweekly Team

Κρητικός όνομα και πράμα για τον Πότη που αγαπήσαμε, από την καθημερινή σειρά του MEGAΓη της Ελιάς”. Ο Γιάννης Κρητικός μιλάει στο YOU για την ενασχόλησή του με το τραγούδι και την υποκριτική, το YFSF, τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου, καθώς και τη στιγμή που μία θαυμάστρια τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup-Hair: Mary Ann

Η αγάπη για την υποκριτική γεννήθηκε μετά το YFSF;

Βασικά πάντα υπήρχε μία αγάπη για την υποκριτική, απλά νομίζω ότι μετά τη συμμετοχή μου στο show μου δόθηκαν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να συμμετέχω σε σίριαλ και θεατρικές παραστάσεις.

Ποιο απ' τα δύο θα θυσίαζες; Το τραγούδι ή την υποκριτική;

Δεν νομίζω ότι θα θυσίαζα κάποιο απ' τα δύο. Αν ήταν απαραίτητο να θυσιάσω κάτι, νομίζω την υποκριτική, γιατί μεγάλωσα με το τραγούδι και τη μουσική, και τη λύρα μου.

Ο Πότης είναι τόσο αθώος όσο φαίνεται;

Προς το παρόν, ναι. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που τον βλέπουμε να είναι λίγο παραπάνω γενναίος, αλλά είναι αθώος, δεν έχει πονηριά και κακία μέσα του. Το κουτσομπολιό, που αυτός ονομάζει κοινωνική κριτική και ενδιαφέρον είναι κάτι απ' το οποίο «τρέφεται» επειδή είναι καθισμένος στο καφενείο όλη μέρα και εργάζεται. Νιώθει σαν να είναι η παρέα του, το να μαθαίνει για τους γύρω του.

Σε έχει φέρει θαυμάστρια σε δύσκολη θέση;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU

Share