"Η παραγωγή με ενημέρωσε..." - Αποκλειστικό/αποκαλυπτικό βίντεο από την Κάτια Ταραμπάνκο λίγο μετά το Survivor 5!

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μπορεί να μην επέστρεψε με τη νίκη, αλλά κέρδισε κάτι πολύ πιο σημαντικό: Την ικανοποίηση ότι ο κύκλος του Survivor επιτέλους έκλεισε σωστά για εκείνη και την αγάπη των δικών της ανθρώπων, που την περίμεναν εδώ.

Στην πρώτη της φωτογράφιση μετά το reality επιβίωσης, η Κάτια Ταραμπάνκο συγκρίνει τις δύο εμπειρίες της, πέρσι και φέτος, ενώ αποκαλύπτει με ποιους παίκτες κρατάει επαφές.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Έλενα Οικονόμου

Makeup-Hair: Στέλλα Δροσουλάκη

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Κάτιας Ταραμπάνκο

Ταραμπάνκο Survivor 5 περιοδικό You

Πρώτος ή δεύτερος κύκλος Survivor και γιατί;

Δεύτερος κύκλος, μόνο. Αντικειμενικά ο καιρός ήταν πολύ καλύτερος, είχαν σταματήσει και οι βροχές, οι ομάδες νικούσαν, οπότε υπήρχε έπαθλο φαγητού. Δεύτερος κύκλος, και ο πρώτος ήταν μαγικός βέβαια, αλλά ο δεύτερος έκλεισε σωστά.

Στα δύο χρόνια Survivor, ποιο ήταν το μεγαλύτερο σοκ;

Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο σοκ, ουσιαστικά στο δεύτερο κύκλο ήξερα πού πήγαινα. Αν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε κάποιο σοκ, ήταν οι αντίπαλες, η Ασημίνα και η Θωμαΐς φέτος, που ήταν δυνατές γυναίκες και παίκτριες, εκεί έπαθα σοκ, όταν είδα πώς τρέχουν και τι δύναμη έχουν. Ήταν ωραίο σοκ.

Περισσότερο δέθηκες με τα παιδιά του περσινού ή του φετινού κύκλου;

Περισσότερο δέθηκα με τα φετινά παιδιά, την Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα. Αλλά και από πέρσι έχω κρατήσει καλές φιλίες και μιλάω με τον Γιώργο Κοψιδά.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 6/4