O Ηλίας Παλιουδάκης στο νέο τεύχος του YOU

Backstage βίντεο από την συνέντευξή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Ηλίας Παλιουδάκης στο νέο τεύχος του YOU

Μιλάει πολύ ξεκάθαρα, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Ο κρητικός λυράρης και τραγουδιστής του «Σασμού», της επιτυχημένης σειράς στον Alpha, Ηλίας Παλιουδάκης, φωτογραφίζεται με τη γυναίκα του Μυρώπη και κάνει την προσωπική του εξομολόγηση στο You για τη ζωή του που τα έχει όλα....

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Styling: Ilias Wia

Makeup/Hair: Ilias Antoniou

Πώς ένιωσες όταν σου έγινε η πρόταση να ερμηνεύσεις τα τραγούδια του «Σασμού»;

Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη, γιατί αυτό ήταν ένα ρούχο που μου ταιριάζει, ντύσιμό μου, η ζωή μου η ίδια. Και φυσικά αυτός που έπαιξε ουσιαστικό ρόλο, ήταν σχεδόν ολοκληρωτικά η ιδέα δική του, ήταν ο Νίκος Τερζής, αυτός ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης.

Έχεις βιώσει μέσα στην οικογένειά σου βεντέτα και Σασμό;

Έχω βιώσει. Πιο παλιά δικοί μου άνθρωποι έχουν ζήσει καταστάσεις δύσκολες. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο και φυσικά, όπως έχω ξαναπεί, ο Κρητικός ο λόγος του είναι και λόγω τιμής, και αυτό πολλές φορές δημιουργεί τέτοιου είδους «λύσεις» στην Κρήτη. Όπως επίσης λειτουργεί και ο Σασμός, είναι αυτός που πολλές θιάζει τα πράγματα, πριν από μία δύσκολη κατάσταση και μετά.

Έχεις γίνει μάρτυρας βεντέτας;

Η οικογένειά, και οι προπαππούδες μου συγκεκριμένα, έχουν βιώσει σασμό που προηγήθηκε μετά από «οικογενειακό» -από βεντέτα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί αυτό κρατά και δεν φεύγει εύκολα. Το μοναδικό που τα «θιάζει» -διορθώνει- τα πράγματα, είναι ο σασμός. Το σβήνει, αλλά όχι τελείως, ξανοίγει για να το φτιάξει και λίγο-λίγο να το κουκλώσει.

Αφιέρωσε μία μαντινάδα στη γυναίκα σου...

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτ 1/6, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ