Backstage βίντεο από την φωτογράφιση της Ματίνας Νικολάου στο περιοδικό YOU πριν την πρεμιέρα της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Όσα είπε για τον Νίκο Μουτσινά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Αγαπήθηκε για την μπάσα φωνή της, το χιούμορ της και το ταλέντο της να δίνει απλόχερα χαμόγελο - ακόμα κι όταν ο κόσμος γύρω μπορεί να κατέρρεε. Λίγο πριν φορέσει ξανά την περούκα τής «Βάνιας» για τη νέα σεζόν της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, η Ματίνα Νικολάου μιλάει για τις πολύτιμες στιγμές με τον γιο της Παναγιώτη, και για τα ατυχήματα on camera.

Το contrast είναι εντυπωσιακό, αφού μπορεί να φοράει μόνο μία περούκα για τη μεταμόρφωση στον ρόλο της, αλλά ταυτόχρονα αλλάζει τελείως χαρακτήρα και φωνή. Η γλυκομίλητη και χαμηλών τόνων Ματίνα έχει ελάχιστα κοινά σε σχέση με τον οδοστρωτήρα «Βάνια», αλλά όπως λέει: «Όλα από το ίδιο μυαλό βγαίνουν» και μερικές φορές την επισκέπτεται και στο... σπίτι. Εμείς ξεκινάμε την κουβέντα μας από τις πρόσφατες διακοπές της, λίγο πριν μπει ξανά στο γραφείο για την πρεμιέρα της ερχόμενης Δευτέρας.

Πώς ήταν το καλοκαίρι σου;

Ήταν μικρό, αλλά πολύ όμορφο. Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να ευχαριστηθώ το σπίτι μου, γιατί μου είχε λείψει όλη την περσινή σεζόν. Απλώς ήθελα να το χαρώ λίγο ακόμα.

Πολλοί λένε ότι χάρηκαν το φετινό καλοκαίρι για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια κορονοϊού. Ήταν κάτι που είχες ανάγκη;

Όλοι το είχαμε ανάγκη, αλλά νομίζω ότι ακόμα δεν έχω «φύγει» απ' όλο αυτό που συνέβη. Δεν θα βγω με τόση ευκολία, όχι επειδή φοβάμαι μην κολλήσω, αλλά επειδή μεγαλώνοντας η ανάγκη μου είναι να μείνω περισσότερο στο σπίτι και να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου. Χαίρομαι, πάντως, γιατί τα θέατρα είχαν κόσμο το καλοκαίρι και παρακολούθησα πολύ σινεμά που μου είχε λείψει.

Ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού ήσουν με τον σύντροφό σου, Βασίλη Πορφυράκη. Χαρήκατε περισσότερο αυτές τις στιγμές μαζί, με δεδομένο το φορτωμένο πρόγραμμα που είχες την προηγούμενη χρονιά;

Ναι, και μάλιστα βάζουμε στόχο να ευχαριστιόμαστε ακραία κάθε φορά που βρισκόμαστε, ακριβώς επειδή δεν βλεπόμαστε αρκετά συχνά. Περάσαμε αρκετές ώρες μαζί το καλοκαίρι, κάτι που νομίζω ότι χρειάζεται σε ένα ζευγάρι - και όχι μόνο, αφού και με τον γιο μου περάσαμε χρόνο μαζί, που μας είχε λείψει και στους δυο.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με ,150 ευρώ