Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: «Αν το σεξ δεν είναι...» - Η αποκλειστική αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί!

Μόνο εδώ η πιο αποκαλυπτική συνέντευξη του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Καθημερινά στις 8.45 το πρωί από τη συχνότητα του STAR σερβίρουν το δικό τους Breakfast@Star με την παρέα τους... Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν είναι μόνο άλλο ένα παντρεμένο τηλεοπτικό ζευγάρι παρουσιαστών ενός πρωινού, είναι δυο φουλ ερωτευμένοι άνθρωποι που η μοίρα το ήθελε να συναντηθούν και να αγαπηθούν κεραυνοβόλα.... Πριν από 3 χρόνια ήρθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους και η Μελίτα τους. Η πρώτη συνάντηση, η σχέση, τα ερωτικά μηνύματα τού ενός στον άλλον, ο γάμος και το σεξ, αλλά και τα εμπόδια που τυχόν βρίσκουν μπροστά τους και πώς τα ξεπερνάνε... Για όποιον πιστεύει στη μοίρα, μπορεί και να γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον... Το μόνο βέβαιο είναι ότι η γιορτή του έρωτα στις 14 Φλεβάρη βρήκε το απόλυτο ζευγάρι για να την εκπροσωπήσει...

Κάνουν πλάκα και πειράζουν ο ένας τον άλλον καθόλη τη διάρκεια της συνέντευξης, καταλαβαίνεις αμέσως ότι έχουν απόλυτη ταύτιση μεταξύ τους κι ας είναι διαφορετικοί χαρακτήρες κι ας έχουν διαφορετικές απόψεις σε πολλά. Ελένη-Ετεοκλής = Ένα!

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Απόσπασμα από την συνέντευξη του ζευγαριού Χατζίδου - Παύλου

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Άγιο Βαλεντίνο;

Ελένη Χατζίδου: Ως μια γιορτή που σου δίνει ακόμα μία ευκαιρία για να κάνεις μια έκπληξη ή ένα δώρο και μερικές αγκαλίτσες παραπάνω στον σύντροφό σου - αν και το δικό μου αγόρι δεν περιμένει τον Άγιο Βαλεντίνο, από μόνος του καθημερινά είναι μια έμπνευση. (γέλια)

Ετεοκλής Παύλου: Ας μην αναλωθούμε εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει Άγιος Βαλεντίνος, ας μείνουμε καλύτερα στο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι ένας χαρούμενος άνθρωπος ψάχνει συνέχεια αφορμές όταν θέλει να δείχνει τα συναισθήματά του, είτε έχει έναν καλό λόγο είτε δεν έχει.

Θυμάστε το πρώτο σας ραντεβού;

Ετεοκλής: Ήταν εκεί που της έκανα και την πρόταση, στη θάλασσα... Ως γυμναστής της όφειλα να την παροτρύνω να πάει σε ένα σωστό ραντεβού που όχι μόνο δεν θα την έβλαπτε, αντίθετα θα τη βοηθούσε να κάψει και θερμίδες! Ήταν μια απλή στιγμή που έγινε, όμως, ιδιαίτερα σημαντική, έχοντας δίπλα μου τον πιο κατάλληλο άνθρωπο.

Ελένη: Περπατούσαμε, περπατούσαμε ώρες ατελείωτες, καλά που βρήκαμε κι ένα παγκάκι μπροστά μας και καθίσαμε! (γέλια) Είχε, όμως, ουσία η συνάντησή μας, μιλούσαμε 3 ώρες ασταμάτητα, μου είπε τα πάντα για εκείνον και του είπα τα πάντα για μένα.

Τον πρώτο σας καβγά τον θυμάστε;

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: «Αν το σεξ δεν είναι...»  - Η αποκλειστική αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί!

Ετεοκλής: Έναν πετυχημένο γάμο και μια πετυχημένη σχέση δεν την κρατάει ο άνθρωπος που είναι απλώς ερωτευμένος αλλά που είναι έξυπνος και μπορεί να διώξει μακριά με εξυπνάδα τα αρνητικά στοιχεία που υπάρχουν στην σχέση. Δεν θέλω να θυμάμαι τον πρώτο καβγά και τη φορά που με στενοχώρησε η Ελένη - που σίγουρα θα υπάρχει. Επιδιώκω να το αφήνω όλο αυτό μακριά και να τελειώσει, θέλω να θυμάμαι μόνο την πρώτη όμορφη στιγμή μας και το πρώτο μας γέλιο.

Ελένη: Για να μη φαινόμαστε εξωγήινοι στον κόσμο, φυσικά και ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ή συζητάμε λίγο πιο έντονα μεταξύ μας, κυρίως για θέματα που αφορούν περισσότερο στη Μελίτα. Επειδή ο Ετεοκλής δουλεύει πολύ τις καθημερινές και ασχολείται μαζί της τα Σαββατοκύριακα και ενώ εγώ όλη την εβδομάδα προσπαθώ να της βάλω όρια για κάποια πράγματα, ξαφνικά ο μπαμπάς της τα ακυρώνει, κάνοντάς της όλα τα χατίρια. Επίσης ο Ετεοκλής είναι λίγο παραπάνω φοβιτσιάρης. Επειδή εγώ την έχω δει κι άλλες μέρες στην παιδική χαρά πώς παίζει και τι κάνει, εκείνος όταν τη δει ένα Σαββατοκύριακο να τρέξει λίγο παραπάνω ή να κάνει κάτι άλλο, μπορεί και να φοβηθεί και να αρχίσει τα “μη”...

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σκοτώνουν τον έρωτα και το σεξ;

Ελένη: Δεν σκοτώνει κανέναν η καθημερινότητα και μια χαρά αγαπιόμαστε. Σίγουρα όταν υπάρχει ένα παιδί μπαίνεις σε άλλο πρόγραμμα κι αλλιώς λειτουργείς όταν είσαι μόνος σου.

Ετεοκλής: Να το δούμε με άλλη ματιά; Η ιδανική σχέση ποια θα ήταν; Δύο εραστές να είναι μόνιμα χαλαροί σε ένα λιβάδι, έχοντας τα πάντα λυμένα, τρώγοντας το πρωί φρούτα και κάνοντας όλη μέρα έρωτα; Δεν ξέρω ποιος ζει κάτι τέτοιο... Ακόμα και οι πρίγκιπες έχουν πρόγραμμα! Η ουσία της ζωής είναι η καθημερινότητα, τα ωράρια, η ρουτίνα και μέσα σε αυτήν να προσπαθείς να κρατήσεις τον έρωτα. Πρέπει, επομένως, να βρούμε πώς θα δημιουργήσουμε στιγμές ερωτισμού, τονώνοντας την σχέση μας μέσα στη φυσιολογική καθημερινότητά μας. Είναι υγεία να έχουμε στη ζωή μας ρουτίνα... Τι πιο ερωτικό και σεξουαλικό από το να γυρνάμε πιεσμένοι στο σπίτι μας και να χαλαρώνουμε παίρνοντας αγκαλιά τον άνθρωπό μας; Αυτό το συναίσθημα μπορεί να σε ικανοποιήσει το ίδιο από ό,τι εάν έκανες σεξ εκείνη τη στιγμή. Και μέσα στην καθημερινότητά μας μπορούμε να προσθέτουμε πολλές τέτοιες πινελιές...

Εάν δεν ταιριάζατε στο σεξ θα μένατε μαζί;

Ετεοκλής: Πώς γίνεται να μην ταιριάζεις στο σεξ με κάποιον που αγαπάς; Όταν έχεις έντονο συναίσθημα και αγγίζοντας τον άλλον αισθάνεσαι υπέροχα... Εάν το σεξ δεν είναι απλώς σαρκικό και υπάρχει αγάπη και έρωτας, σίγουρα τα συναισθήματα γιγαντώνονται...

Δεύτερο παιδί θα κάνατε;

Ετεοκλής: Όχι. Όση ωριμότητα είχαμε όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τη Μελίτα μας άλλη τόση ωριμότητα χρειάζεται για να ξέρουμε ότι δεν θέλουμε να κάνουμε δεύτερο παιδί. Πολύ συνειδητοποιημένα πρέπει να γνωρίζουμε τις ισορροπίες του σπιτιού. Και δεν μιλάω οικονομικά, γιατί οικονομικά μπορεί να έχεις τη δυνατότητα να μεγαλώσεις 17 παιδιά, αλλά κανένα παιδί δεν ενδιαφέρεται για τα οικονομικά σου. Επομένως θέλω να είμαστε καλά -και εγώ και η Ελένη- και αυτό να βγαίνει και στο σπίτι μας και στο παιδί μας. Όταν έχω μια παραγωγική σχέση με το παιδί το Σαββατοκύριακο και 20 λεπτά καθημερινά τις επόμενες μέρες της εβδομάδας, το δεύτερο παιδί με ποιον πατέρα θα μεγαλώσει; Στον αυτόματο; Το δικό μου σπίτι επομένως... αντέχει ένα παιδί.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 8/2, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ