Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Ο Άρης περνά στον Τοξότη και γεμίζει όλα τα ζώδια ενέργεια και αισιοδοξία!

Ο Άρης περνά στον Τοξότη και γεμίζει όλα τα ζώδια ενέργεια και αισιοδοξία!
Ζώδια 02.08.2016 09:21
Την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2016 μετά από παλινδρομήσεις και αναδρομήσεις στο ζώδιο του Τοξότη και του Σκορπιού, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη για να παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 27 Σεπτεμβρίου 2016 κάνοντας τα ζώδια περισσότερο εξωστρεφή, περισσότερο ενθουσιώδη και φυσικά περισσότερο αισιόδοξα, ως προς την κατάκτηση των στόχων μας!

Στην ίδια θέση βρέθηκε στις αρχές Μαρτίου και στα μέσα Απριλίου, ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του, μέχρι τις 27 Μαΐου, που επέστρεψε και πάλι στον Σκορπιό. Άρα, οτιδήποτε προέκυψε και χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε το διάστημα που κινούνταν στον Τοξότη, τώρα επανέρχεται να δώσει τελικές λύσεις και οριστικό ξεκαθάρισμα.

Ο τρόπος που διεκδικούμε ή ξεκινάμε τα πράγματα, που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δραστηριοποιούμαστε, αλλάζει και γίνεται πιο εξωστρεφής. Υπόγειοι χειρισμοί των καταστάσεων, παιχνίδια εξουσίας και κρυφά κίνητρα που κυριάρχησαν με τον Άρη στον Σκορπιό, αντικαθίστανται από πιο ειλικρινείς, άμεσους και ευθείς χειρισμούς προς κατάκτηση των στόχων μας. Οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά το εξωτερικό, θέματα ανώτερων σπουδών και εκπαίδευσης, αλλά και η βιαιότητα που προέρχεται από φανατισμό και θρησκευτική μισαλλοδοξία, θα μας απασχολήσουν σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο.

Η νέα θέση του Άρη στον Τοξότη και η επιρροή της!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη σου στο ζώδιο του Τοξότη, σε καλεί να οραματιστείς το μέλλον και να αναδιαμορφώσεις ολόκληρη την κοσμοθεωρία σου. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα και η αναζήτηση νοήματος και ουσίας στα γεγονότα που προκύπτουν στη ζωή σου, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα το διάστημα που ο Άρης θα διελαύνει τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Οτιδήποτε είχε προκύψει την περίοδο της Άνοιξης και ειδικά κοντά στα γενέθλιά σου, θα παρουσιάσει εξελίξεις και πολλές υποθέσεις σου, επαγγελματικές ή ερωτικές, θα κλείσουν οριστικά μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι μια τάση που θα έχεις να φανατίζεσαι με ιδέες και πεποιθήσεις, η οποία πολλές φορές σε κάνει να βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα. Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τη διέλευση αυτή, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να έρθεις πιο κοντά με τη δική σου αλήθεια...

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιώντας θέματα που σχετίζονται με τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τρίτους, όπως δάνεια, κληρονομιές και φόροι, έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλείσαι να τα τακτοποιήσεις, ειδικά αν την περίοδο Μαρτίου-Μαΐου τα είχες αναβάλει. Το ίδιο ισχύει και για οικονομικές συμφωνίες που άφησες στη μέση ή για υποθέσεις που αφορούν τη συμβίωση με το σύντροφό σου ή το κοινό σας ταμείο. Όλα αυτά τα ζητήματα θα παρουσιάσουν σημαντικές εξελίξεις και μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα έχουν δρομολογηθεί οριστικά. Ίσως διανύσεις ένα δύσκολο και αβέβαιο διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των υποθέσεων, όμως στην πορεία φαίνεται ότι λαμβάνεις την ανταμοιβή που περιμένεις για την υπομονή και την επιμονή που επέδειξες...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης περνά στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οτιδήποτε είχε ανακύψει την περίοδο της Άνοιξης, τώρα επανέρχεται για να δεχθεί ολική εκκαθάριση. Συγκρούσεις και εντάσεις που προέκυψαν στη σχέση σου, από προβλήματα που δεν καταφέρατε να επιλύσετε, κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και σε οδηγούν σε κρίσιμες αποφάσεις. Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, το τοπίο της ερωτικής σου ζωής θα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, με εσένα να βγαίνεις πιο δυνατός και ώριμος από τις εμπειρίες αυτής της περιόδου. Ακόμη, καλό θα είναι να εστιάσεις και να προσέξεις ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, καθώς μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Ειδικά, αν σύναψες μια νέα το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη, από 17 Απριλίου έως 27 Μαΐου, είναι πιθανό να θελήσεις να την τερματίσεις πρόωρα, λόγω του ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως υπολόγιζες. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να ελέγξεις τηνευρικότητά σου και να μην αναλώσεις την ενέργεια σου σε πράγματα και καταστάσεις που σε εμποδίζουν να πας παρακάτω...

zwd

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον 6ο ηλιακό σου οίκο και θέτει σε πρώτο πλάνο τον τομέα της εργασίας σου. Επαγγελματικά εγχειρήματα που είχαν ξεκινήσει να σχεδιάζονται την περίοδο της άνοιξης, καθώς και μια πιθανή αλλαγή που αφορά στον εργασιακό σου χώρο ή στις συναδελφικές σου σχέσεις, περνούν σε φάση υλοποίησης το διάστημα αυτό. Η καθημερινότητά σου φαίνεται να αποκτά περισσότερες δραστηριότητες και ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, ο χρόνος σου περιορίζεται και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου καλό θα είναι να δώσεις λίγη προσοχή παραπάνω στη φυσική σου κατάσταση και να αποφύγεις να καταπονείς το σώμα σου, διότι υπάρχει κίνδυνος υπερκόπωσης. Καλό θα είναι να εκτονώσεις την ένταση μέσα απόγυμναστική και άσκηση, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο και εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία θα γίνεις κυρίαρχος τουερωτικού παιχνιδιού. Η ανάγκη σου να φλερτάρεις, να παίξεις, να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς, υπερτονίζεται από τον πλανήτη της δράσης και της σεξουαλικότητας. Ακόμη, οι ερωτικές ευκαιρίες αυξάνονται, καθώς εκπέμπεις περισσότερη σιγουριά, δυναμισμό και μαχητικότητα. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της πορείας του στο ζώδιο και μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, σχηματίζει αρκετά δυσμενείς όψεις με τους άλλους πλανήτες, γι’ αυτό ίσως συχνά να νιώθεις ότι κάτι σου κόβει την φόρα, σε περιορίζει ή δημιουργεί εμπόδια στην αυτοέκφρασή σου. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημιουργική και εξωστρεφή περίοδο που, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα μπορέσεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους, επαγγελματικούς και ερωτικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η πορεία του Άρη στον Τοξότη και στο ηλιακό σου ναδίρ, αποτελεί μια δύσκολη περίοδο για σένα, με σημαντικές εξελίξεις σε τομείς που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα. Οτιδήποτε προέκυψε την περίοδο της άνοιξης, φαίνεται να επανέρχεται για να το ολοκληρώσεις, είτε αυτό αφορούσε κάποιες αλλαγές που ξεκίνησες στο οίκημα που διαμένεις, είτε κάποια προβλήματα που αφορούν τον ένα ή και τους δύο γονείς σου. Το κλίμα της περιόδου θα είναι τεταμένο και ίσως αισθάνεσαι έναν εσωτερικό θυμό που δεν καταφέρνεις να εκτονώσεις, γι’ αυτό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου καλό θα είναι να αφιερώνεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να διοχετεύσεις την ένταση δημιουργικά. Τέλος, ίσως κληθείς να ξεμπερδέψεις οριστικά με κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου (και στους ενδιαφερόμενους) τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, φανερώνει πως ξεκινά για σένα ένα διάστημα συχνών μετακινήσεων, αυξημένης επικοινωνίας και νέων γνωριμιών. Κάποιες σκέψεις σου που ξεκίνησαν την περίοδο της Άνοιξης αναφορικά με την επαγγελματική σου πορεία ή κάποιες υποθέσεις που προέκυψαν, οι οποίες αφορούν αδέρφια ή συγγενικά πρόσωπα, τώρα επανέρχονται και παρουσιάζουν εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν νέους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους. Παράλληλα, εκφράζεις τις απόψεις και τα θέλω σου με δυναμισμό την περίοδο αυτή και ενδέχεται να θελήσεις να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μια ξένη γλώσσα ή ένα νέο γνωστικό αντικείμενο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης εισέρχεται στον Τοξότη επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σου. Έως τις 27 Σεπτεμβρίου, θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις διαφόρων ειδών οικονομικές εκκρεμότητες, ενδεχομένως να προβείς σε μια αγοραπωλησία που σχεδίαζες από την περασμένη Άνοιξη ή παρατηρήσεις μια σημαντικήαλλαγή στο εισόδημά σου. Γενικώς, το θέμα της οικονομικής σου ασφάλειας θα αποτελέσει προτεραιότητα το διάστημα αυτό και καλό θα είναι να περιορίσεις όσο το δυνατόν περισσότερο σπατάλες και υπερβολικά ανοίγματα. Παράλληλα, θα αναθεωρήσεις κάποιες αξίες σου, θα θέσεις νέες προτεραιότητες στις ανάγκες σου και ίσως κάνεις μια ανακατάταξη σε πρόσωπα που υπάρχουν στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας εξαιρετικά σημαντικής περιόδου για όλο το φάσμα της ζωής σου. Γεγονότα και καταστάσεις που σε απασχόλησαν την Άνοιξη και ίσως σου δημιούργησαν μια αναστάτωση, επανέρχονται για να ολοκληρωθούν, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις παρακάτω. Οι εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι πολλές και σημαντικές μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ οποιαδήποτε αλλαγή συμβαίνει, τόσο σε σχέσεις όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδεχομένως να σου δημιουργεί νευρικότητα. Είναι μια περίοδος που θα κληθείς να διαχειριστείς τον θυμό σου, να αναπτύξεις υπομονή και επιμονή για να κατακτήσεις τους στόχους σου και να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να διαμορφώσεις εσύ ο ίδιος το μέλλον που επιθυμείς να έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, δημιουργώντας έντονο παρασκήνιο και προετοιμάζοντας σημαντικές αλλαγές. Θα χρειαστεί να είσαι λίγο περισσότερο προσεκτικός στις επαγγελματικές σου συναναστροφές και σε αυτά που σχεδιάζεις, καθώς φαίνεται να υπάρχουν πράγματα που δεν σου έχουν γίνει γνωστά ακόμη και τα οποία πρόκειται να αποκαλυφθούν μετά τις 27 Σεπτεμβρίου, που ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο. Από την άλλη, φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα επιδιώκεις συχνά να απομονώνεσαι, να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητάς σωματική και ψυχική ξεκούραση. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σου και να ξεκινήσεις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, που θα σε βοηθούν να ξεχνιέσαι και να χαλαρώνεις...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον 11ο ηλιακό σου οίκο, ξεκινά μια περίοδος κοινωνικότητας και εξωστρέφειας για σένα. Κάποια σχέδια που είχες οργανώσει με φίλους την περίοδο της Άνοιξης ή κάποια επαγγελματικά σου πλάνα, τώρα περνούν σε φάση υλοποίησης. Ακόμη, δεν αποκλείεται να ηγηθείς μιας ομάδας ομοϊδεατών, ή να θελήσεις να εντάξεις στο πρόγραμμά σου καινούριες δραστηριότητες που θα εμπεριέχουν και κοινωνικά οφέλη. Παράλληλα, μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου θα διευρύνεις σημαντικά τον κοινωνικό σου κύκλο, θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα αποδειχθούν χρήσιμες για το μέλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις και ένα πολυπόθητο όνειρο!

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Άρη στο ηλιακό σου μεσουράνημα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου σημαντικών αλλαγών στον τομέα της καριέρας σου. Κάποια σχέδια που σε απασχόλησαν την περίοδο Μαρτίου-Μαΐου και αφορούσαν την επαγγελματική σου πορεία, τώρα φαίνεται να παρουσιάζουν νέα δεδομένα ή να περνούν στη φάση της υλοποίησης. Θα χρειαστεί να προσέξεις σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους στον χώρο εργασίας σου, ειδικά αν οι σχέσεις σας παρουσίασαν τριγμούς την περίοδο της άνοιξης, ενώ παράλληλα, αν σου έχει ανατεθεί ένα νέο εγχείρημα, προσπάθησε να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο για να το διεκπεραιώσεις σωστά. Είναι μια περίοδος που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό το μέλλον σου, ανάλογα με την παραγωγικότητα και την εργατικότητα που θα επιδείξεις.

astrologos.gr

 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του φετινού Αυγούστου

Νέα Σελήνη στον Λέοντα- Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Ποια ζώδια προτιμούν το γάμο από τη συμβίωση; Μάθε αν έχετε πιθανότητα να παντρευτείτε

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Σοκάρει η αποκάλυψη πασίγνωστης ηθοποιού: «Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες»

Δύσκολες ώρες για τον Δημοσθένη Βεργή στις φυλακές Κορυδαλλού!

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz – Ποιοι χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης;
TAGS
Share