Zώδια και σεξ: Βγήκαμε με τα 12 ζώδια. Ποιός είναι ο καλύτερος για το κρεβάτι και ποιός για την...παρέλαση;

Zώδια και σεξ: Βγήκαμε με τα 12 ζώδια. Ποιός είναι ο καλύτερος για το κρεβάτι και ποιός για την...παρέλαση;
H sex editor του Youweekly.gr βγήκε με έναν εκπρόσωπο και από τα 12 ζώδια και γράφει:

Kριός

Ο Κριός είναι πολύ ερωτικό ζώδιο. Θερμό και εκδηλωτικό. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα καταφέρνει πάντα. Προσοχή γιατί ζηλεύει πολύ, ακόμη και τον καθρέπτη σας, αν τυχόν και κοιταχτείτε κατά τη διάρκεια τη ερωτικής πράξης.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπάει μεν, αλλά έχει και φαντασία. Δηλαδή κάνει έρωτα αλλά με kinky διάθεση. Λανσάρεται ως πιστός αλλά μεταξύ μας δεν είναι. Απλά του έχει βγει το όνομα και το εκμεταλλεύεται.

Δίδυμος

Με το Δίδυμο θα κάνετε πολύ καλό σεξ αλλά δε θα κάνει μόνο μαζί σας. Με το Δίδυμο θα περνάτε υπέροχα αλλά δεν θα είστε η μόνη. Ο Δίδυμος έχει μεγάλη καρδιά, σας αγαπάει όλες.

Καρκίνος

O Kαρκίνος αγαπάει. Είναι αισθηματίας. Κάνει έρωτα. Ψιθυρίζει γλυκόλογα. Γράφει ποιήματα. Φιλάει στο στόμα. Κάνει τατουάζ το όνομά σου. Θέλει να είστε για πάντα μαζί κι αν χωρίσετε θα πιεί δηλητήριο.

Λέων

Είναι ο καλύτερος και θέλει να το ακούει, να του το λες να το αισθάνεται. Αν κάνεις το λάθος και δεν του το πεις, τότε απλά θα τρελαθεί. Ο Λέων είναι καλός, αλλά όχι τόσο καλός όσο θέλει να πιστεύει. Είπαμε.

Παρθένος

Ενα καλό παιδί με το οποίο θα τα βρείτε όλα. Λίγη συζήτηση και όλα γίνονται. Και να μην πολυταιριάζετε, δεν πειράζει, θα τα καταφέρετε. Ο Παρθένος έχει όρεξη.

Ζυγός

Ισορροπημένος. Σωστές δόσεις σεξ, με όσο πρέπει απ ολα. Όσο πρέπει βία, όσο πρέπει τρυφερότητα, όσο πρέπει συναίσθημα, όσο πρέπει καφρίλα και μια δόση πάθος.

Σκορπιός

Περνιέται για μεγάλος εραστής αλλά το μόνο που αληθεύει είναι ότι απλά περνιέται. Είναι πάντα αγχωμένος με τη φήμη που τον κυνηγάει και τα κάνει όλα θάλασσα ενώ περιμένει στο τέλος να τον χειροκροτήσεις.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι υπεράνω του σεξ. Κι αν δεν κάνετε δεν πειράζει. Αν κάνετε όμως, θα είναι το καλύτερο της ζωής σου.

Αιγόκερως

Θα πλήξεις. Ο Δημόσιος Υπάλληλος του σεξ.

Υδροχόος

Sex Junkie. Θέλει να κάνει συνέχεια σεξ αλλά από... σκάλωμα όχι από πραγματική επιθυμία.

Ιχθείς

Έχει φετίχ. Πολλά και διάφορα. Και θέλει να τα πραγματοποιήσει όλα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 31/07 έως 06/08 στο κάθε ζώδιο! Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 31/07…

Αστρολογικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου από την Άση Μπήλιου!