Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Τρίγωνο Άρη με Κρόνο 22/8: 6 ΜΟΝΟ ζώδια ευνοούνται!

Τρίγωνο Άρη με Κρόνο 22/8: 6 ΜΟΝΟ ζώδια ευνοούνται!
Ζώδια 22.08.2017 09:07
Ήρθε η στιγμή να αναλάβουμε άμεσα δράση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας που θέλουμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά! Η δραστηριοποίηση μας ωστόσο, οφείλει να είναι συνετή και ώριμη!

Με πειθαρχεία, υπευθυνότητα και λογική θα έχουμε «στο τσεπάκι μας» την επιτυχία ως επιβράβευση! διαβάστε παρακάτω...

Οι στόχοι μας είναι εφικτοί, έχουν σιγουριά και η δράση μας είναι σίγουρα αποτελεσματική!
Μπορούμε τώρα να αναγνωρίζουμε και να αρπάξουμε ουσιαστικές και σπουδαίες ευκαιρίες και να φέρουμε την ισορροπία και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε, το οποίο θα είναι και μόνιμο!

Ευνοημένοι είναι περισσότερο, τα ζώδια ή ωροσκόποι της Φωτιάς, αλλά και του Αέρα, του 3ουδεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός: Η ερωτική σου ζωή αποκτά ουσία, δυναμικότητα, κατακτήσεις, επιτυχίες και περίσσιο πάθος. Ψυχαγωγήσου ποιοτικά και εκμεταλλεύσου την αυξημένη δημιουργικότητα σου!


Ταύρος:
Βελτιώνονται σημαντικά οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού! Αν σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο από το παρελθόν το διεκδικείς ξανά και επιτέλους αποτελεσματικά!


Δίδυμος:
Τακτοποιείς με επιτυχία τις κοινωνικές υποχρεώσεις και μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον σου πετυχαίνεις προσωπικούς στόχους. Ενδυνάμωσε τις σχέσεις σου με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες!


Καρκίνος:
Μπορείς τώρα επιτέλους, να κάνεις τις σωστές και αποτελεσματικές κινήσεις για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή!

Λέων:
Είσαι γεμάτος ενέργεια, γοητεία και δύναμη! Μπορείς να διεκδικείς χωρίς δισταγμό αλλά προσγειωμένα στόχους και επιθυμίες σου! Καταφέρνεις και σταθεροποιείς διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές υποθέσεις!

Παρθένος: Κατανοείς και ισορροπείς τις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και παίρνεις πλέον ωφέλιμες αποφάσεις. Αν κινηθείς παρασκηνιακά θα βγεις κερδισμένος και ένας κρυφός έρωτας σε παρασύρει με το πάθος του!

Ζυγός: Οι φιλίες σου αποκτούν ωριμότητα, ωφελιμότητα και ουσία! Φίλοι μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις μεγάλα όνειρα!


Σκορπιός:
Αν φερθείς ώριμα και υπεύθυνα αλλά και δυναμικά και δραστήρια στον τομέα της καριέρας, θα βγεις σίγουρα κερδισμένος και θα αναγνωριστεί η αξία σου!


Τοξότης:
Ανοίγεις τους κοινωνικούς και πνευματικούς σου ορίζοντες πετυχαίνεις αυτά που έχεις στοχεύσει. Επαφές, ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται!

Αιγόκερως: Κινήσου μετρημένα και με σύνεση στα οικονομικά σου και θα βγεις σίγουρα κερδισμένος. Επιπλέον η ερωτική ζωή σε ανταμείβει με άπλετο πάθος και πραγματοποίηση επιθυμιών!

Υδροχόος: Μπορείς τώρα να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, η έναρξη μίας νέας σοβαρής σχέση, είναι πολύ πιθανή τώρα!


Ιχθύς:
Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και την όρεξη σου για δουλειά, και απόλαυσε επιβραβεύσεις για την καλή απόδοση σου. Ευνοείσαι για θετικές εμφανισιακές αλλαγές ή για έναρξη υγιεινής διατροφής!

oroskopos.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αναστάτωση, ρήξη σχέσεων και αύξηση ατυχημάτων φέρει η νέα εβδομάδα (21-27/08)! Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22/08…

Mάθε ποιό φρούτο σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου !
Share