Ζώδια: 5 ερωτικές συμβουλές για τον Φεβρουάριο! Πώς θα βρεις τον έρωτα αυτό τον μήνα!

Ζώδια: 5 ερωτικές συμβουλές για τον Φεβρουάριο! Πώς θα βρεις τον έρωτα αυτό τον μήνα!

Καλό μήνα και φουλαρισμένο από Έρωτα σε όλους μας!
Ο Φλεβάρης 2018 είναι εδώ, έτοιμος να γιορτάσει τον... Βαλεντίνο του! Εμείς όμως; Eίμαστε;

5 Love Astro Tips Φεβρουαρίου 2018 για το Ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου! Διαβάστε παρακάτω....

ΚΡΙΟΣ:

1. Διεκδίκησε ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο και κατέκτησε το με όπλο το… ακαταμάχητο μπλα-μπλά σου, ιδίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο και το 3ο δεκαήμερο!

2. Μην φοβάσαι να ρισκάρεις αν είσαι του 2ου δεκαημέρου! Έχεις και τύχη και γοητεία να κατακτήσεις τον πιο δύσκολο στόχο στον έρωτα, αρκεί να τολμήσεις το πρώτο βήμα!

3. Ένα ταξίδι ή μία εκδρομή θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή, εσένα του 2ου δεκαημέρου! Μην πεις όχι σε μία τέτοια πρόταση!

4. Κάνε τώρα την αλλαγή, εσύ του 3ου δεκαημέρου! Ο μήνας των –επιτέλους- θετικών αλλαγών είναι εδώ! Κάτι νέο ολοκαίνουργιο και απόλυτα ερωτικό έρχεται!

5. Ναι, ναι… Αυτός ο φίλος (ή φίλη) δεν σε βλέπει τόσο αθώα όσο πίστευες! Κάνε τώρα μία φιλία να μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο έρωτα!

Δείτε ακόμη: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο η πανσέληνος, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

ΤΑΥΡΟΣ:

1. Ταύρε του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, μην υποτιμάς τις συμβουλές των φίλων σου! Αν τους ακούσεις αυτόν τον μήνα, θα έχεις επιτυχία στον έρωτα!

2. Μην πτοείσαι από την ψυχολογική πίεση της Έκλειψης στον Λέοντα, εσύ του 2ουδεκαημέρου! Αυτό το φεγγάρι σου δίνει την ευκαιρία για μία μεγαλειώδη επανασύνδεση ή σου δίνει την δύναμη να απεμπλακείς επιτέλους από έναν έρωτα τοξικό!

3. Αν θες σταθερότητα και βεβαιότητα στον Έρωτα, εσύ του 1ου δεκαημέρου θα έχεις την απόλυτη ευκαιρία! Αρκεί να μην φοβηθείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις ιδέες!

4. Μάλλον το καβάλησες το καλάμι εσύ του 3ου δεκαημέρου! Εκτός από τις… επαγγελματικές γκάφες, αυτό το μήνα είσαι επιρρεπής και στις αισθηματικές, αφού χαλάς την εικόνα σου και χάνεις την γοητεία σου, λόγω υπερβολών!

5. Φουλ ρομαντισμός έρχεται μέσα από μηνύματα και τηλεφωνήματα για σένα του 2ου! Χειρίσου σωστά το λόγο σου και δεν θα χάσεις…

ΔΙΔΥΜΟΣ:

1. Ο καλύτερος μήνας για ταξίδι, εκδρομή και ερωτικές επικοινωνίες θα έχεις εσύ του 1ουδεκαημέρου! Μην χάσεις ευκαιρία!

2. Άλλη μια φορά γίνεσαι θύμα της ίδιας σου της… ψευδαίσθησης, εσύ του 2ου δεκαημέρου! Μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα και μην ωραιοποιείς καταστάσεις!

3. Για χαλάρωσε λίγο τα νευράκια σου αλλά και τα… αχαλίνωτα πάθη σου, εσύ του 2ου, αν δεν θες να χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο!

4. Η τύχη σε έχει… αγκαζέ εσένα του 3ου δεκαημέρου! Και μάλιστα τα δώρα της στον Έρωτα θα στα φέρει ξαφνικά! Του… απρόσμενου έρωτα θα γίνει, λέμε!

5. Ψιτ εσύ του 3ου… Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία συνάντηση, μία εξομολόγηση, θα σε κάνει να βγάλεις φτερά στον Έρωτα! Ετοιμάσου για τα καλύτερα αυτό το μήνα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

1. Έρχονται νέες –και απόλυτα γοητευτικές βεβαίως βεβαίως- γνωριμίες για σένα του 1ουδεκαημέρου και του 2ου! Ετοιμάσου για συναρπαστικά νέα ξεκινήματα!

2. Ναι Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και του 2ου δεκαημέρου! Αυτός ο μήνας αποτελεί την απόλυτη αλλαγή! Και ναι! Αυτή η αλλαγή θα είναι ανέλπιστα θετική!

3. Ηρεμία. τάξη και ασφάλεια (επιτέλους) στα ερωτικά σου εσύ του 3ου δεκαημέρου! Μάζευε δυνάμεις γιατί από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, βγαίνεις σκηνή και πρωταγωνιστείς!

4. Σταθεροποίηση σχέσεων θες Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου; Θα την έχεις! Αρκεί να συζητάς, να επικοινωνείς και φυσικά να τολμάς!

5. Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, ένα ταξίδι ή μία εκδρομή αυτό το μήνα θα ανανεώσει πλήρως την ερωτική σου ζωή! Απαραίτητη αποσκευή η αυξημένη σου ερωτική τύχη!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και απιστία! Ποια ζώδια είναι γεννημένα "τάρανδοι"; Αντέχεις να μάθεις την σκληρή αλήθεια;

ΛΕΟΝΤΑΣ:

1. Ναι Λιονταράκι του 1ου δεκαημέρου! Μία νέα σχέση, μία επισημοποίηση ή βελτίωση του γάμου ή του δεσμού σου, είναι γεγονός αυτό το μήνα! Το κλειδί; Η επικοινωνία!

2. Γοητεία, κατακτήσεις, επιτυχίες, καλοπέραση και άπλετη τύχη στον έρωτα για σένα του 2ουδεκαημέρου! Γλέντησε το ερωτικό λαμπερό μας πλάσμα!

3. Πάρε βαθιά ανάσα και συγκράτησε το ηφαίστειο που βράζει μέσα σου! Αυτή η Έκλειψη δεν είναι για ξεσπάσματα! Για λύσεις είναι! Σκέψου πριν αντιδράσεις Λέοντα του 2ου δεκαημέρου!

4. Αν πιστεύεις ότι όλα είναι σίγουρα και δεδομένα στην συντροφική ζωή, κάνεις μεγάλο λάθος Λέοντα του 3ου δεκαημέρου! Οι υπερβολές και η έπαρση, μόνο ρήξεις θα φέρουν, γι’ αυτό προσοχή!

5. Μην πέφτεις ψυχολογικά Λέοντα του 3ου δεκαημέρου! Ακόμα κι αν κάτι τελειώσει, θα έρθει αυτό το μήνα κιόλας, κάτι νέο και καλύτερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

1. Επιτέλους! Νέα σχέση, επισημοποίηση, σταθεροποίηση και… εγώ κουμπάρα, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου! Το άλλο σου μισό μυρίζει Φλεβάρη!


2. Σαν ρομαντική ταινία ο συντροφικός τομέας για σένα του 2ου δεκαημέρου! Ρομαντισμός, τρυφερότητα και αγάπη! Μην υποτιμήσεις την εύνοια σου!

3.Γλυκέ μου Παρθένε του 2ου δεκαημέρου, καλά τα γούτσου-γούτσου, αλλά αν συνεχίζεις να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου και να εξιδανικεύεις συντρόφους, θα απογοητευτείς πολύ, άλλη μια φορά…

4. Ο μήνας των αποφάσεων είναι εδώ! Ναι Παρθένε του 1ου και του 3ου δεκαημέρου! Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα είναι καθοριστικές για τον συντροφικό τομέα και κάτι μου λέει ότι θα είναι ολόσωστες!

5. Ομορφιά, γοητεία φουλ για σένα του 3ου δεκαημέρου! Μετράς κατακτήσεις και στο τέλος του μήνα επιλέγεις την… καλύτερη!

ΖΥΓΟΣ:

1. Φλερτ, ναζάκια, κατακτήσεις, θαυμαστές και άλλα τέτοια για πάρτη σου Ζυγέ του 1ουδεκαημέρου! HaveFun!

2. Δύο λέξεις θα σου πω Ζυγέ του 3ου και βάλ’ τες καλά στο μυαλό σου γιατί θα τις βιώνεις καθημερινά αυτό το μήνα! Πάθος και Ρομαντισμός!

3. Το κινητό δεν σταματά να χτυπά από sms, messengerή κλήσεις για σένα του 2ουδεκαημέρου! Ερωτικές επικοινωνίες στα κόκκινα!

4. Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα για σένα του 3ου! Ξαφνικές χαρές και απρόσμενες εκπλήξεις στον έρωτα, έρχονται απανωτά αυτό το μήνα στον Έρωτα!

5. Βάλε φρένο στην αναποφασιστικότητα Ζυγέ του 3ου και πάρ’το απόφαση! Αυτός ο μήνας θέλει αποφασιστικές αλλαγές αν θες να νιώσεις στο πετσί σου την εύνοια του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

1. 1ο δεκαήμερο ζεις το πιο ερωτικό πάρτι της ζωής σου αυτό το μήνα! Όχι μόνο στις 14, αλλά ολόκληρος ο Φλεβάρης γιορτάζει για σένα του Αγίου Βαλεντίνου!

2. Ναι! Για σένα του 1ου που θέλεις μία νέα σοβαρή σχέση ή μία επισημοποίηση, έρχεται ο Φλεβάρης να στα δώσει! Μην χάσεις καμία ευκαιρία!

3. Η τύχη συνεχίζει να σε ευνοεί ερωτικά εσένα του 2ου! Δεν έχεις λοιπόν, καμία δικαιολογία για τα ξεσπάσματα σου και την κακή διάθεση σου! Ούτε καν η Έκλειψη!

4. Πες ένα μεγάλο όχι ωσάν του Μεταξά, σε πρώην και σε παλιές τοξικές σχέσεις εσύ του 2ουδεκαημέρου! Μην παρασύρεσαι γιατί θα βγεις χαμένος!

5. Αν προσέξεις εσύ του 3ου υπερβολικές συμπεριφορές και κυρίως έπαρση, θα δεις πως την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα ανταμειφτείς πλουσιοπάροχα για την ταπεινότητα σου και την ψυχραιμία σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

1. Ο επικοινωνιακός τομέας είναι αυτός που σου δώσει άπειρες ευκαιρίες για να βελτιώσεις με νέα ξεκινήματα την ερωτική σου ζωή, Τοξότη του 1ου! Μην χάσεις καμιά!


2. Όχι στις ψευδαισθήσεις και τις εξιδανικεύσεις στον Έρωτα εσύ του 2ου! Καραδοκούν σημαντικές απογοητεύσεις!

3. Συγκράτησε νεύρα και καυγάδες στον Έρωτα, ιδίως εσύ του 2ου δεκαημέρου, που ο εγωισμός σου θα βαρέσει… κόκκινα!

4. Ναι Τοξότη του 3ου! Ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα –επιτέλους- θα έρθει! Και κάτι μου λέει ότι θα είναι από αυτόν που περίμενες…

5. Το μυαλό σου τρέχει με χίλια εσένα του 3ου! Χρησιμοποίησε τις ιδέες σου, κάν’τες πράξη, μοιράσου τες και πίστεψε με, η αλλαγή που θες θα έρθει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

1. Πολλά τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα ερωτικού χαρακτήρα τον Φλεβάρη, για σένα του 1ου! Δεν είναι κακό… Ξεχνάμε λίγο τον παλιό-Κρόνο!

2. Ναι! Μία, ας πούμε, ερωτική συμφωνία, μία συζήτηση, μία σπουδαία είδηση, θα σταθεροποιήσει τα ερωτικά σου και θα σε γεμίσει σιγουριά Αιγόκερε του 1ου!

3. Τρυφερές επικοινωνίες, εξομολογήσεις και όμορφα λόγια αγάπης, είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα, για σένα του 2ου!

4. Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, βάλε καλά στο μυαλό σου αυτό: Ο Φλεβάρης δεν θέλει μόνο δουλειά και σπίτι! Θέλει εξόδους, εκδρομές και νέες γνωριμίες! Άκουσε με και δεν θα χάσεις!

5. Εσύ του 3ου επιτέλους! Αναγνωρίζεις την αξία σου και τις επιθυμίες σου, βάζεις γερές βάσεις και στο τέλος του μήνα ορμάς, κατακτώντας όλα σου τα «θέλω»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

1. Γοητεία-και ιδιαίτερα επικοινωνιακή-στο φουλ, σε χαρακτηρίζει εσένα του 12ου! Μία σου λέξη και όλα γίνονται αυτό το μήνα!

2. Όχι Υδροχόε του 2ου δεκαημέρου! Δεν φταίει ο σύντροφος για όλα! Φταίει και η τάση σου για γκρίνια και κακή διάθεση! Πάρ’τα όλα λίγο πιο χαλαρά και δεν θα χάσεις!

3. Ναι, είσαι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές, οι οποίες όλες θα γίνουν και θα λειτουργήσουν υπέρ σου αυτό το μήνα, ειδικά αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο! Πάμε για νέα πράγματα!

4. Προκαλείς… Και προκαλείς επικίνδυνα Υδροχόε του 3ου, με την συμπεριφορά σου! Μην θεωρείς τίποτα και κανένα δεδομένο, γιατί στο τέλος θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο!

5. Περιόρισε εγωισμό και νευρικότητα άμεσα εσύ του 3ου δεκαημέρου! Αν κάνεις υπομονή το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, το δεύτερο θα αποδειχθεί θεαματικό για τον έρωτα!

ΙΧΘΥΣ:

1. Έτοιμος για… πρωταγωνιστής; Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις να είσαι έτοιμος για άπειρες εξελίξεις αυτό το μήνα στον έρωτα! Μία σου βραδιά, όλη μας η ζωή σου λέω!


2. Τύχη φουλ εσύ του 1ου δεκαημέρου αφού ναι, αυτόν τον Φλεβάρη θα καταφέρεις να νιώσεις απόλυτη ικανοποίηση αλλά και πλήρη σιγουριά στον έρωτα!

3. Με τόση τύχη και εύνοια δεν καταλαβαίνω τα νεύρα σου, Ιχθύ του 2ου… Τρώγεσαι με τα ρούχα σου στον Έρωτα και χάνεις τα «καλά»! Κρίμα είναι…

4. Η πραγματικότητα είναι πολύ καλύτερη από τον… κόσμο σου, Ιχθύ του 2ου! Σταμάτα να ωραιοποιείς καταστάσεις και να εξιδανικεύεις πρόσωπα, γιατί σε βλέπω πάλι με μία σοκολάτα-ή τσίπουρο- και ένα χαρτομάντιλο αγκαλιά!

5. Εσύ του 3ου δεκαημέρου καίγεσαι από επιθυμία για έναν κρυφό ή απαγορευμένο έρωτα! Όσο και να σε συναρπάζει αυτή η κατάσταση, τέλος του μήνα θα έχεις μία πολύ σημαντική ευκαιρία, για κάτι νέο και απόλυτα αξιόλογο!

πηγή: oroskopos.gr