Αν είσαι Ταύρος είσαι μίζερος, τεμπέλης και δεν ξέρεις ν'αγαπάς! Οι σκληρές αλήθειες που ΔΕΝ θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο

Αν είσαι Ταύρος είσαι μίζερος, τεμπέλης και δεν ξέρεις ν'αγαπάς! Οι σκληρές αλήθειες που ΔΕΝ θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο

Μπορεί να πιστεύουμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Μπορεί να μας πνίγει η ανασφάλεια, και να αντιδρούμε με ακόμα περισσότερο ναρκισσισμό. Ναι, αυτή είναι η ανθρώπινη φύση, και όλοι έχουμε τις αμαρτίες μας.

Η σημαντική ερώτηση είναι η εξής: Θα τις αφήσουμε να ορίσουν ολόκληρη την προσωπικότητά μας; Ή θα κάνουμε κάτι για να τις ξεπεράσουμε; Αυτές είναι οι σκληρές (μα αναγκαίες) αλήθειες που πρέπει να ακούσει το κάθε ζώδιο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Τι σημαίνουν τα όνειρα ανάλογα με την ημέρα που τα βλέπεις! Ιδιαιτέρως της Κυριακής...


ΚΡΙΟΣ

Ναι, έχεις την τάση να γίνεσαι το αφεντικό – και ώρες-ώρες μπορεί να είσαι το καλύτερο αφεντικό – αλλά η τάση σου να ελέγχεις τα πάντα θα σου γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή. Σταμάτα να φοβάσαι να δείξεις στον κόσμο ότι έχεις αδυναμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι τεμπέλης, είσαι πολύ τεμπέλης. Αν προσπαθείς να το ξεπεράσεις, πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και χάνεσαι από τον κόσμο. Ποια είναι η καλύτερη λύση; Να εστιάσεις στους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, γιατί αυτοί θα σε βοηθήσουν να βάλεις ένα μέτρο στη ζωή σου. Ναι, είσαι ένα από εκείνα τα ζώδια που δύσκολα μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνο του, είτε σ’ αρέσει, είτε όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις κακή φήμη. Και, ξέρεις κάτι; Όλοι έχουν καταλάβει πως εσύ την καλλιέργησες. Σταμάτα να προσπαθείς να είσαι το πιο κουλ άτομο στο δωμάτιο, και αντ’ αυτού προσπάθησε να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Τότε είναι που θα τους γοητεύσεις όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σταμάτα να προσπαθείς να βρεις επιβεβαίωση από κάθε άνθρωπο που συναντάς. Σε κάνει να φαίνεσαι μίζερος. Ειδικά από την στιγμή που είσαι ήδη τόσο δυνατός και μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου όση επιβεβαίωση χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Πάρε μια ανάσα. Αυτό. Απλά πάρε μια μεγάλη, βαθιά γ@#$μένη ανάσα. Όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συχνά λες ότι οι άνθρωποι σε απογοητεύουν. Έχεις σκεφτεί όμως ότι απογοητεύεσαι απλά και μόνο επειδή θέλεις να απογοητευτείς; Σταμάτα να βλέπεις την ζωή σου τόσο αρνητικά, και μάθε να απολαμβάνεις τα μικρά πράγματα. Τα έντεκα άλλα ζώδια δεν μπορούν να κάνουν όλα λάθος σ’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Συγγνώμη, αλλά έχεις σταματήσει να πείθεις. Όλη αυτή η μυστηριώδης εικόνα που ακόμα και ο πιο στερεοτυπικός Δίδυμος θα ζήλευε απλά δεν πείθει κανέναν πια. Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου, και μην φοβάσαι ότι ο αληθινός σου εαυτός θα κάνει τους άλλους να φύγουν τρέχοντας. Πίστεψέ μας, έχουν δει πολύ χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ξέρεις προφανώς ότι όλοι κατακρίνουν το ζώδιό σου επειδή είστε οι πιο τρομακτικοί άνθρωποι. Και μπορεί, ως γνήσιος Σκορπιός, να χαίρεσαι με αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Δεν σε φοβούνται όπως φοβούνται κάποιον με τεράστια δύναμη και επιρροή. Δεν θέλουν να γίνουν εσύ. Απλά φοβούνται ότι θα τους κάνεις κακό και αλλάζουν δρόμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχουν στιγμές που πιστεύεις ότι είσαι η ανθρώπινη εκδοχή του κερασιού πάνω στην τούρτα. Και αυτό ισχύει πολλές φορές. Αλλά αυτό που ξεχνάς είναι πως η τούρτα παχαίνει και προκαλεί τερηδόνα, και το κερασάκι συνήθως είναι η πρώτη μπουκιά που πάει άκλαυτη. Προσπάθησε να χτίσεις πιο σταθερές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σου.

Δείτε επίσης: Αφροδίτη Εξάγωνο με Ουρανό 7/2: Νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτας για 3 συγκεκριμένα ζώδια!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για όνομα του θεού, όταν κάποιος σε καλεί να πας κάπου, μπορείς απλά να πας και να περάσεις καλά. Μην είσαι τόσο αποφασισμένος να δείξεις σε όλους πόσο απαίσια είναι η ζωή. Ο κυνισμός είναι διασκεδαστικός μόνο σε μικρές δόσεις. Επίσης, δοκίμασε να χαλαρώσεις για πέντε λεπτά. Βοηθάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι μια ανθρώπινη αντζούγια. Κάποιοι σε λατρεύουν, άλλοι σε μισούν. Υπάρχει ενδιάμεσο; Όχι, και πρέπει να το αποδεχτείς. Σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις πράγματα που δεν καταλαβαίνεις, απλά και μόνο για να ταιριάξεις με τους υπόλοιπους. Μπορεί ο αληθινός σου εαυτός να είναι περίεργος, αλλά αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι ακόμα πιο παράξενο και απρόσιτο.

ΙΧΘΕΙΣ

Αν η ζωή είναι ο Τιτανικός, οι Ιχθείς είναι τα ποντίκια στο αμπάρι που πηδάνε όλα μαζί στην θάλασσα, γιατί δεν αντέχουν τις εντάσεις. Μόνο που, όπως τα ποντίκια έπεσαν στον παγωμένο Ατλαντικό, και οι δικές σου αποφάσεις συνήθως σε βάζουν σε μεγαλύτερους μπελάδες. Έχεις ένα τόσο όμορφο μυαλό, άρα γιατί δεν το χρησιμοποιείς για να λύνεις τα προβλήματά σου ως ενήλικας;/