Μαύρος Φλεβάρης γι αυτά τα 3 ζώδια: Το “ματωμένο φεγγάρι” θα λαβώσει τη ζωή σας ανεπανόρθωτα!

Μαύρος Φλεβάρης γι αυτά τα 3 ζώδια: Το “ματωμένο φεγγάρι” θα λαβώσει τη ζωή σας ανεπανόρθωτα!

Έχουμε ήδη παρατηρήσει τις αλλαγές που έχει φέρει το 2018. Την έκρηξη που έφερε σε όλους το σούπερ μπλε φεγγάρι στις 31 Ιανουαρίου. Ο Φεβρουάριος καταφτάνει δυναμικά.

Με την Αφροδίτη να μπαίνει στις Ιχθείς στις 10 Φεβρουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς στις 17 Φεβρουαρίου και με την μετάβαση από την εποχή του Υδροχόου στην εποχή των Ιχθύων στις 18 Φεβρουαρίου, είναι ξεκάθαρο: θα μας πλημμυρίσει με σύγχυση. διαβάστε παρακάτω...

Στις 15 Φεβρουαρίου, θα έχουμε ένα νέο φεγγάρι στον Υδροχόο, που είναι επίσης μερική ηλιακή έκλειψη. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό χάος και ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα τρία σημάδια: Ταύρος, Καρκίνος και Τοξότης.

Ανοίγουν νέα κεφάλαια στη ζωής μας, δίνοντάς μας μια νέα σελίδα για να γράψουμε, μια νέα αρχή. Ας δούμε τι σημαίνει αυτό για αυτά τα ζώδια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας (05-11/02) από την Άση Μπήλιου!

Ταύρος: Κάντε το ή σπάστε το


Ο Ταύρος, βρίσκεστε σε μια ανοδική πορεία της καριέρας του. Περισσότερες ευθύνες σας ανατίθενται, η σκληρή δουλειά σας φέρνει αποτελέσματα και τώρα, πιθανότατα δεν αισθάνεστε πολύ άθλια.

Ωστόσο, στις 15 Φεβρουαρίου, η μερική ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο θα φωτίσει το δέκατο σπίτι της καριέρας σας, που σημαίνει σοβαρή δουλειά. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές μεταξύ εσάς και των αγαπημένων σας.

Θα είναι περίεργο, αλλά μπορείτε να το διαχειριστείτε. Θυμηθείτε ότι οι ηλιακές εκλείψεις σημαίνουν μια νέα αρχή, οπότε δεν είναι σίγουρα η ώρα να χαλαρώσετε. Μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα σας στα αστέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αν είσαι Ταύρος είσαι μίζερος, τεμπέλης και δεν ξέρεις ν'αγαπάς! Οι σκληρές αλήθειες που ΔΕΝ θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο

Καρκίνος: Φέρτε φαγητό στο σπίτι και σώστε το


Ίσως να μην ξοδεύετε απατηλά, αλλά δεν σκέφτεστε και μακροπρόθεσμους τρόπους για να χτίσετε τον πλούτο σας. Αυτή η οικονομική υποκίνηση μπορεί να επιστρέψει για να σας απασχολήσει.

Η μερική ηλιακή έκλειψη στο Υδροχόο θα φτάσει στο 8ο σπίτι σας, ένα πολύπλοκο σπίτι. Καθορίζει τη χρηματοδότηση και τις επενδύσεις, αλλά επίσης διέπει το θάνατο και τον μετασχηματισμό.

Έτσι, θα σας αναγκάσει να ανανεώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα, για να μην βιώσετε σοβαρό πλήγμα στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Παρακαλώ, κοντρολάρετε τον εαυτό σας και ασκήσετε κάποια λιτότητα πριν συμβεί αυτό.

Θυμηθείτε ότι όλα αυτά έχουν σκοπό να αποτρέψουν την περαιτέρω καταστροφή. Ενώ τα χρήματα θα είναι σφιχτά αυτό το μήνα, τελικά θα σπάσετε τις τεμπέλικες συνήθειες που σας κρατούν μακριά από την ευημερία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφροδίτη Εξάγωνο με Ουρανό 7/2: Νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτας για 3 συγκεκριμένα ζώδια!

Τοξότης: Μην αφήσετε τον έρωτα να σας τραβήξει

ο Τοξότης, αυτό το Φεβρουάριο μπορεί να είναι στόχος. Στις αρχές του μήνα, ο Ερμής και ο Δίας θα επηρεάσουν αρνητικά το χάρτη σας, ενδεχομένως να οδηγήσουν σε σύγκρουση στις ρομαντικές σχέσεις σας.

Εσείς και ο σύντροφός σας ίσως έχετε πρόβλημα να επικοινωνείτε και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας φανεί περίεργη. Εάν είστε μόνοι, ίσως αισθάνεστε απογοητευμένοι με όλες τις ρομαντικές επιλογές σας γενικά.

Ανεξάρτητα από την κατάστασή σας, αυτή θα είναι μια σημαντική στιγμή για να ξανασκεφτείτε αυτό που πραγματικά αξίζετε. Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται προς το τέλος του μήνα.

Ο Ερμής και ο ήλιος θα δημιουργήσουν τελικά κατάστημα στο 4ο σπίτι σας, το οποίο κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ πιο άνετοι και ασφαλείς, μετά τις 18 Φεβρουαρίου, όταν αρχίσει η εποχή των Ιχθύων.

Πηγή: xorisorianews.gr