Ζώδια Αγίου Βαλεντίνου: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Ζώδια Αγίου Βαλεντίνου: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων από τον Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου!

Μάθε τα πάντα για τις 13-19 Φεβρουαρίου 2018! Διαβάστε παρακάτω...

Κριός
Υπερασπιστείτε, τις ιδέες, τις επιθυμίες και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αναστάτωση της εβδομάδας περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας όπου θα πρέπει να φροντίσετε να ανεφοδιαστείτε, ή να βρείτε μια διέξοδο για το μέλλον. Μην δημιουργείτε εντυπώσεις που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε και μην υπερβάλλετε εκεί που πρέπει να περάσετε απαρατήρητοι. Μια διένεξη στην εργασία πρέπει να αποσοβηθεί και να παραμείνετε στα κεκτημένα σας.

Ταύρος

Πολλοί θα ζητήσουν τη βοήθεια ή την σύμπραξή σας. Η σταθερότητα της γνώμης και η επιχειρηματολογία σας, βοηθά εκείνους που έχουν δίλημμα ως προς την στάση που πρέπει να κρατήσουν απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα που τους απασχολούν. Αισθηματικά μην ασκείτε τόσο ασφυκτικό έλεγχο στον σύντροφό σας και μην τον αναγκάζετε να αντιδρά στην οποιαδήποτε πρόταση ή σχέδιό σας!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Σήμερα (13/02) μπαίνει η Σελήνη στον Υδροχόο! Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια...

Δίδυμοι

Η εβδομάδα σας προσφέρει δυνατότητες επικοινωνίας και αν στοιχειοθετήσετε τα επιχειρήματά σας, τότε μπορείτε να επιτύχετε τα σχέδιά σας. Οικονομικά φροντίστε να είστε περισσότερο ευφάνταστοι και λιγότερο καταναλωτικοί, γεγονός που εξαντλεί τους πόρους εισοδήματός σας. Αισθηματικά μην είστε απόλυτοι και μην επαναλαμβάνεστε στις δύσκολες στιγμές. Ξέρετε πως θα ξεφεύγετε από υποχρεώσεις αλλά αυτήν την εβδομάδα, ο σύντροφός σας, σας περιμένει στη γωνία.

Καρκίνος

Έχετε πολλά να κάνετε αυτήν την εβδομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι θα κουραστείτε, θα εκνευριστείτε και θα σκεφτείτε να εγκαταλείψετε την όποια προσπάθεια. Αισθάνεστε ότι οι άλλοι είναι πιο ευνοημένοι και βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση απέναντί σας. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουν διαφορετική προσέγγιση στις καταστάσεις και τηρούν το μέτρο ανάμεσα στα πρακτικά και τα προσωπικά τους θέματα, ενώ εσείς τα μεταφράζετε όλα αρνητικά.

Λέων

Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, καθώς συνεχίζεται η επήρεια της έκλειψης του Σαββάτου. Είναι σημαντικό για εσάς να μην εξαντλήσετε τη δυναμική σας και να μην τεθείτε υπό καθεστώς επιτήρησης εκείνων που καραδοκούν. Ο τομέας των σχέσεων, της προσωπικής σας πληρότητας και οι δικλείδες ασφαλείας σας πρέπει να συνδυαστούν με τρόπο που δεν θα επηρεάσει τα συμφέροντα και την καθημερινότητά σας.

Παρθένος

Μικρές επιτυχίες, σύντομες ευκαιρίες και σωστή καθοδήγηση των άλλων είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας για εσάς. Αν ξεχάσετε για λίγο την αγάπη σας για νομοτέλεια και αν φερθείτε έξυπνα στα απρόοπτα τότε, η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί, η κοινωνικότητά σας θα εκτιμηθεί και, κάποιοι, θα σας πλησιάσουν από συμφέρον και ιδιοτέλεια. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για χαλάρωση και διασκέδαση προς το τέλος της εβδομάδας!

Ζυγός

Η εβδομάδα έχει τη δύναμη να σας παρασύρει σε συμπεριφορά που δεν εξυπηρετεί το συμφέρον σας. Τα γεγονότα θα είναι πολλά και σύνθετα κι εσείς θα πρέπει να μείνετε μακριά από διενέξεις, εξάρσεις του χαρακτήρα σας όσον αφορά στις οικογενειακές σας υποθέσεις και επαγγελματική ανυπομονησία που μπορεί να σας εκθέσει εκεί που δεν πρέπει. Οικονομικά έχετε μια μικρή ενίσχυση αλλά θα πρέπει να φερθείτε έξυπνα και να κινηθείτε αποφασιστικά.

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθησή σας είναι το κλειδί για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της εβδομάδας. Να θυμάστε ότι και οι άλλοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και έχουν αδυναμίες. Αν εσείς όμως παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, συνεχίσετε άφοβα τις προσπάθειές σας, τότε, έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας εμπιστευτούν, να σας ακολουθήσουν και να σας υποστηρίξουν. Φερθείτε αποφασιστικά στην εργασία και υποστηρίξτε τον κοινό στόχο με τον καλύτερο τρόπο.

Τοξότης

Φροντίστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση απέναντι σε εκείνους οι οποίοι δεν λειτουργούν παρόμοια με εσάς. Επαγγελματικά, η ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τις εξελίξεις σας οδηγεί πολλές φορές σε κινήσεις που προηγούνται της κατάλληλης στιγμής. Κινηθείτε προς πολλές κατευθύνσεις στα επαγγελματικά σας!

Αιγόκερως
Φροντίστε να μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις και να μην βάζετε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι. Η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί κατάλληλη για κινήσεις στην εργασία, ή για να σας προσφέρει απλόχερη υποστήριξη. Προσέξτε περισσότερο όσοι χειρίζεστε μηχανές και όσοι σχεδιάζετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Είναι δύσκολο να υπάρξει μεγάλη επιτυχία αυτό το διάστημα, αλλά μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα για το μέλλον.

Υδροχόος
Η εβδομάδα δεν ευνοεί κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε προβλέπεται να σας αφήσει απερίσπαστους να κάνετε τη δουλειά σας. Πολλά απρόοπτα και πολλά μικρά γεγονότα θα παρεμβληθούν στα γεγονότα και θα καθυστερήσουν, ή θα μεταβάλλουν τις εξελίξεις στην εργασία, στις προσωπικές σας προσδοκίες και στην αισθηματική σας ζωή. Είναι το διάστημα που πρέπει να είστε προσεκτικοί, να αποφύγετε τις υπερβολές και να ξεπεράσετε γενικότερα εμπόδια.

Ιχθύες
Όσοι έχετε επενδύσει συναισθηματικά, ή όσοι εργάζεστε σε θέσεις που έχουν να κάνουν με κοινό, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ιδιαίτερα καίριοι στις αντιδράσεις σας. Φερθείτε προνοητικά και συντηρητικά στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και μην εκδηλώνετε τις προθέσεις ή το σκεπτικό σας σε ακατάλληλους ανθρώπους και στιγμές. Οικονομικά χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια τώρα για να μπορέσετε να απολαύσετε κάπως τους κόπους σας αργότερα!

Πηγή: oroskopos.gr