Αφροδίτη στον Κριό έως 31 Μαρτίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων!

Αφροδίτη στον Κριό έως 31 Μαρτίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων!

Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της στον ζωδιακό κύκλο, από το ζώδιο του Κριού, το παρορμητικό ζώδιο του Άρη, όπου και βρίσκεται σε αδυναμία και θα παραμείνει έως τις 31 Μαρτίου 2018.

Η Αφροδίτη στον Κριό, στην προσπάθεια της να διεκδικήσει την πρωτιά σε σχέσεις και συνεργασίες χάνει την διπλωματική σας, τρυφερή ικανότητα να συνδέεται με τους άλλους και γίνεται αρκετά ανταγωνιστική. Διαπιστώνουμε αρκετά συχνά ότι τα άτομα που έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, εκφράζουν με επιθετικό τρόπο τα συναισθήματά τους και θέλουν, «δείχνουν» δηλαδή ,ότι δεν έχουν ανάγκη το ταίρι τους, είναι δηλαδή ανεξάρτητοι. Ωστόσο, η «αρσενική» αυτή Αφροδίτη συνεχίζει να αγωνιά , να προσπαθεί για την προσωπική της κατάσταση και επηρεάζει δυναμικά το πλανητικό σκηνικό. Διαβάστε παρακάτω...

Με την επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό, θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί, φυσικά και διεκδικούμε τα πάντα και δεν μας ταιριάζει η δεύτερη θέση. Ζούμε βέβαια τον έρωτα με πάθος , τόλμη και ζωντάνια, ωστόσο επειδή δεν είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε, κινδυνεύουμε να συγκρουστούμε με τις πεποιθήσεις μας ή το ταίρι μας.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Τι φοβίζει το κάθε ζώδιο στον έρωτα;

Στις 13 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη από τον Κριό συγκρούεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και ζούμε ένα έρωτα με όρια, δεν μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα τις επιθυμίες και νιώθουμε καταπίεση και εσωτερικό θυμό. Φυσικά προσοχή στις επαφές μας με τα γνωστά πρόσωπα εξουσίας, πρέπει να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι και πειθαρχημένοι στον επαγγελματικό μας χώρο και να περιορίσουμε τις κοινωνικές μας εξόδους. Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 8η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

τις 20 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη από τον Κριό θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ερμή στον Κριό και περιμένουμε να ζήσουμε όμορφες στιγμές το ταίρι μας, ερωτικές μέρες για να μιλήσουμε, εκφραστούμε ελεύθερα και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Καλή περίοδος για να προχωρήσουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν ωροσκόπου ή προσωπικούς πλανήτες στην 16η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 24 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη από τον Κριό , συγκρούεται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, για να φέρουμε, ζήσουμε το μοιραίο στη ζωή μας και ακολουθούμε με τυφλά μάτια το ταίρι μας, θέλοντας να ικανοποιήσουμε όλες τις κρυφές επιθυμίες μας. Απαγορευμένες σχέσεις, χειραγώγηση συναισθημάτων , αλλά και ερωτικό πάθος που μας ταξιδεύει σε άλλη διάσταση. Προσοχή σε ακραίες συμπεριφορές. Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 20η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 29 Μαρτίου 2018, η Αφροδίτη θα μας αποζημιώσει για τις πιέσεις και τα ..σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων ημερών, καθώς θα συναντηθεί με τον Ουρανόστον Κριό, για να φέρει μια νέα ερωτική σχέση, καλύτερες οικονομικές απολαβές και τύχη εξ ουρανού. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι /ες έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Κριός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, είναι καλός οιωνός, έτσι ώστε να βελτιώσετε τη προσωπική σας ζωή και να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Κριό βοηθάει στην βελτίωση της ψυχολογίας σας και θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε μια μυστική σχέση. Στροφή προς τις εναλλακτικές θεραπείες.

Δείτε ακόμη: Θα ευνοηθείτε με τη νέα θέση της Αφροδίτης; Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί τις φιλικές σας σχέσεις, διευρύνεται ο φιλικός σας κύκλος και θα προχωρήσετε μια ιδέα και ένα όνειρο ζωής. Ολοκλήρωση επιθυμιών.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Κριό, δίνει ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας και να ευνοηθείτε από άτομα εξουσίας. Άνοδος κοινωνική.

Λέων

Η Αφροδίτη στον Κριό σας απελευθερώνει ψυχικά έρχεστε σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί κάθε είδους οικονομική δοσοληψία, εισπράττεται οικονομική ενίσχυση και σεξουαλικά θα νιώσετε τόνωση και αναζωογόνηση. Τύχη, γοητεία.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Κριό, απέναντι σας , φέρνει μια νέα σχέση στη ζωή σας ή έχετε πλέον τα εφόδια να προχωρήσετε σε μια επιθυμητή δέσμευση. Δώρα και τύχη από συνεργάτες.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί την ψυχολογία σας, αρχίζετε να προσέχετε περισσότερο την εμφάνιση σας και μπορείτε να λάμψετε μέσα σε ένα νέο εργασιακό χώρο. Είστε σε φόρμα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Κριό, δίνει πολλές ευκαιρίες να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή, να ρισκάρετε, να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και μπορείτε να ρισκάρετε. Έρωτας με νεώτερο άτομο.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοεί θέματα οικογενειακά, θα ζήσετε σύσφιξη σχέσεων και ίσως ευνοηθείτε σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Κριό, σας δίνει φήμη, αποδοχή και πολλές δημόσιες σχέσεις, όπου και εάν εκμεταλλευτείτε , θα βγείτε από μια μέτρια επαγγελματική κατάσταση.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Κριό, φέρνει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα, έχετε την δυνατότητα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Αυτοπεποίθηση και όμορφες ερωτικές στιγμές.

Πηγή: Oroskopos.gr