Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής από σήμερα μέχρι τις 16 Απριλίου! Επιστροφές από το παρελθόν!

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής από σήμερα μέχρι τις 16 Απριλίου! Επιστροφές από το παρελθόν!

Το φαινόμενο της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζωδιακό, ξεκινά από την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και διαρκεί μέχρι τις 16 Απριλίου 2018. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, δημιουργείται πνευματική σύγχυση μέσα από μια πύρινη παρορμητικότητα, αδικαιολόγητη βιασύνη στη σκέψη και την ομιλία και ανταγωνιστικότητα. Υπάρχει μια τάση να γινόμαστε φλύαροι και να υπερβάλλουμε.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο ανάδρομος Ερμής; Διαβάστε παρακάτω...

Παρόλο που μας χαρίζει έναν έξυπνο τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει ειρμός σε αυτά που λέμε. Μπορεί να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα προτού να εξετάσουμε σε βάθος τα πράγματα και διακατεχόμαστε από μια νευρικότητα που προκαλεί συχνά ξεσπάσματα. Αν υποφέρουμε από πονοκεφάλους, αυτό οφείλεται στα νεύρα μας.

Ο Κριός σαν ζώδιο της Φωτιάς απεχθάνεται τις καθυστερήσεις, έτσι όταν ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι μπορεί να είναι παράτολμος, τυχοδιώκτης, ανυπόμονος και αυταρχικός. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και ίσως θα πρέπει να κάνουμε πράγματα που βοηθούν να ηρεμήσει το μυαλό μας. Μπορεί να αισθανόμαστε απογοητευμένοι καθώς δεν μπορούμε να βρούμε την κατάλληλη διέξοδο. Θα πρέπει να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε και να ελέγξουμε όλες τις λεπτομέρειες πριν μιλήσουμε. Μια απλή κουβέντα μπορεί να παρερμηνευθεί και μάλιστα μπορεί να υπάρχουν περισσότερες φιλονικίες καθώς ο εγωισμός μπορεί να είναι ανεξέλεγκτος.

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: Πώς θα κυλίσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά την Άνοιξη για τα 12 ζώδια; (videos)

Ο Κριός κυβερνά τις νέες πρωτοβουλίες, έτσι μπορεί να μπούμε στον πειρασμό να κάνουμε ένα νέο σχέδιο ή πρόγραμμα, χωρίς να σκεφτούμε και να εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους. Το κεφάλι, το πρόσωπο, τα μαλλιά και το μυαλό επίσης κυβερνώνται από τον Κριό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε ή περπατάμε, καθώς γινόμαστε επιρρεπείς στα ατυχήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.
Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ανάδρομου Ερμή στον Κριό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε τώρα να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Αν αισθάνεστε αβεβαιότητα ή ασάφεια τώρα περιμένετε απλά να περάσει αυτή η φάση του ανάδρομου Ερμή. Θα είστε ιδιαίτερα ανήσυχοι και ευερέθιστοι, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε στους άλλους όσο διαρκεί η φάση του ανάδρομου Ερμή. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα μηνύματα που στέλνετε στους άλλους. Μην ασκείται τώρα οποιαδήποτε κριτική αλλά περιμένετε να φύγει ο ανάδρομος Ερμής γιατί θα κάνετε συνέχεια λάθη αλλά και θα βλέπετε λάθη των άλλων να έχουν κακή επιρροή επάνω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παίρνετε στα σοβαρά κάθε τι που σας λένε τώρα ή οποιαδήποτε υπόσχεση σας δίνουν γιατί αργότερα, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα θα απογοητευτείτε. Προσέξτε γιατί κάποιο άτομο πιθανόν να σας εξαπατήσει η να εργάζεται υπόγεια εναντίον σας ή κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ανακύψουν και να επιζητούν την προσοχή σας και την λύση τους. Προσπαθήστε τώρα να κάνετε σταθερά σχέδια. Μην βασίζεστε στην διαίσθηση σας γιατί μπορεί να είναι λανθασμένη και να σας προδώσει. Τώρα θα βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα ή θα ψάχνετε σε βάθος τα πράγματα. Προσπαθήστε μην μπερδευτείτε στην προσπάθεια σας να ξεμπλέξετε τις καταστάσεις. Παλιοί φίλοι ή άτομα που έχετε να τα δείτε εδώ και αρκετό καιρό, θα εμφανιστούν ξαφνικά πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια meetings πιθανόν να καθυστερήσουν ή ακόμα και να αναβληθούν και οι φίλοι σας μπορεί να είναι απόμακροι ή να σας μπερδεύουν με τα λόγια τους. Από την άλλη πλευρά, παλιές γνωριμίες ή παλιοί φίλοι πιθανόν να εμφανιστούν ξανά. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί όσον αφορά την επικοινωνία με τους φίλους σας ή γενικά τον κόσμο που συναναστρέφεστε ή ακόμα καλύτερα βρείτε χρόνο να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας και τους στόχους σας και πάρτε τις αποφάσεις σας όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομα. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε, να περιμένετε αναβολές και καθυστερήσεις. Επικοινωνίες που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σας, νομικά ζητήματα ή σχέδια για ταξίδια τώρα δεν ευνοούνται.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Ποιες θυσίες μπορεί να κάνει το καθένα για τον έρωτα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε οποιαδήποτε επαφή έχετε με θέματα που αφορούν τα αφεντικά σας, ή αν έχετε επιχείρηση, προσέξτε τις διαπραγματεύσεις που κάνετε. Μην κάνετε τώρα αίτηση για δουλειά γιατί δεν ευνοείστε. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις σχέσεις σας με το αφεντικό σας και γενικότερα με την καριέρα σας και ειδικότερα την επικοινωνία. Προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο σαφείς όσον αφορά τα λόγια σας με το πλατύ κοινό γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε. Αναβάλλετε για τώρα αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας όσο μπορείτε. Ξανασκεφτείτε την πορεία της ζωής σας, αλλά μόνο να σκεφτείτε και όχι να πράξετε γιατί τώρα η κρίση σας θα είναι θολή. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πρόκειται να επικοινωνήσετε με ανωτέρους σας ή ακόμα καλύτερα να περιμένετε να φύγει η επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

ΛΕΩΝ

Ταξιδιωτικά πλάνα μπορεί να αναβληθούν ή μπορεί να αλλάξουν τα συναισθήματα σας. Αλλά όλα αυτά είναι προσωρινά. Θα πρέπει τώρα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα ταξίδια σας ή σχέδια που μπορεί να κάνετε σε σχέση με την εκπαίδευση. Καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανές. Το να εκφράσετε τώρα την γνώμη σας δεν θα ήταν εποικοδομητικό για σας γιατί μπορεί να το κάνετε με λάθος τρόπο. Θα πρέπει να είστε εξαιρετικά σαφείς όταν πρόκειται να επικοινωνήσετε με δικηγόρους ή εκπαιδευτικούς. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονική περίοδο για να ξανασκεφτείτε και όχι για να πάρετε τελικές αποφάσεις. Φροντίστε όταν ταξιδεύετε να έχετε προγραμματίσει σωστά το ταξίδι σας για να μην προκύψουν απρόβλεπτες ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθυστερήσεις ή αναβολές είναι πιθανόν να προκύψουν όσον αφορά οποιαδήποτε βοήθεια ή δάνεια. Θα ήταν καλύτερο τώρα να μην συζητήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο θέματα που αφορούν την πίστη ή την σεξουαλικότητα. Οι επενδύσεις δεν θα εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλετε, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν οικονομικά. Δεν θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να στηριχτείτε στο εισόδημα του συντρόφου σας και αν περιμένετε χρήματα από αυτόν τώρα θα απογοητευτείτε. Είναι καλύτερο να μαζεύετε χρήματα παρά να ξοδεύετε. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι όσον αφορά τις σχέσεις σας με άτομα που διαχειρίζονται τα οικονομικά σας ή τις ερωτικές σας σχέσεις. Επανεξετάστε αυτή την χρονική περίοδο τα πράγματα και μην μιλάτε παρορμητικά.

Δείτε ακόμη: Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

ΖΥΓΟΣ

Μην παντρεύεστε όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος ή ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Δεν θα κρατήσει για πολύ. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη χρονική περίοδος για να συζήσετε ή να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Κάντε το όταν γυρίσει ορθόδρομα. Θα δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Οι επικοινωνίες που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο σας ή με τους συνεργάτες σας θα παρεμποδίζονται. Μην υπογράφετε σημαντικά έγγραφα ή σοβαρέψετε κάποια σχέση σας. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε διαπραγματεύσεις και αποφύγετε τις καινούργιες συνεργασίες. Τώρα θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν της σχέσης σας ή θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία σας. Ένα άτομο από το παρελθόν θα εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην είστε επικριτικοί με τους συναδέλφους σας και προσέξτε μην κάνετε λόγια μαζί τους ή παρερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις. Ξανασκεφτείτε αν η δουλειά που έχετε σας ικανοποιεί και μην πάρετε οριστικές αποφάσεις ή θελήσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα. Θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι στα λόγια σας και μην μπερδεύεστε σε καταστάσεις που όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομα, θα αλλάξουν. Επίσης το ίδιο ισχύει, αν έχετε προβλήματα υγείας, δηλαδή σκεφτείτε την επιλογή του γιατρού σας και τις εξετάσεις που κάνετε. Αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα υγείας, τώρα τα πράγματα θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Θα πρέπει επίσης να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία σας ή στην σχέση σας με τους υφισταμένους σας. Οποιαδήποτε αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας θα ήταν τώρα ανώφελη γιατί αργότερα θα μετανιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομα που είχατε σχέση από το παρελθόν θα εμφανιστούν ξαφνικά στην ζωή σας. Προσέξτε να μην πείτε άσχημα λόγια στο σύντροφό σας ή στα παιδιά σας και προσπαθήστε να δείτε τι κρύβεται πίσω από κάθε λέξη. Ή μπορεί να διαπιστώσετε τώρα ότι η σχέση σας δεν προχωράει. Είναι μία χρονική περίοδος που θα νιώθετε ότι τα πάντα είναι στάσιμα γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκουραστείτε και να περιμένετε. Επίσης μπορεί ο εραστής σας να καθυστερήσει σε κάποιο ραντεβού ή να σας το ακυρώσει. Η κερδοσκοπία ή τα τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται τώρα. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα οπότε κάντε υπομονή. Θα ήταν σοφό εκ μέρους σας να είστε ξεκάθαροι στις κουβέντες που κάνετε με τον σύντροφο σας ή τα παιδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οποιαδήποτε επικοινωνία έχει να κάνει με τα μέλη της οικογένειάς σας τώρα θα παρεμποδίζεται. Προσπαθήστε να μην είστε επιτακτικοί στα λόγια σας και πληγώσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει την προβολή σας στην κοινωνία και την επικοινωνία με την οικογένειά σας γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε σε αυτούς. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην σχέση σας με την οικογένεια σας και σε θέματα ακινήτων, ιδιαίτερα αν το επάγγελμα σας συσχετίζεται με ακίνητα. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία που αφορά το σπίτι σας ή την ακίνητη περιουσία σας θα ήταν καλύτερο για σας τώρα να αναβληθεί για άλλη φορά και ειδικά όταν γυρίσει ο Ερμής ορθόδρομος. Αυτή είναι μία καλή χρονική περίοδος να παρατηρήσετε κάποια πράγματα και να σχηματίσετε μία νέα άποψη των πραγμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε τώρα να μην κάνε άσκοπα και ανώφελα ταξίδια και μην στέλνετε σημαντικά μηνύματα ή e-mail. Και επίσης προσέξτε τις υπογραφές που βάζετε. Ο ανάδρομος Ερμής σας επηρεάζει στον τομέα της επικοινωνίας γενικά και ειδικά σε επικοινωνία που έχει να κάνει με το παρελθόν. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη τώρα γι’ αυτό προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε. Προσέξτε αυτή την χρονική περίοδο τον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας, τα γράμματα ή τα μηνύματα που στέλνετε και οποιαδήποτε λεπτομερή εργασία. Δεν θα βλέπετε ξεκάθαρα τα πράγματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και στις τηλεφωνικές σας συνδιαλέξεις αλλά ευνοείστε σε τηλεφωνήματα με άτομα που έχετε καιρό να ακούσετε ή να δείτε. Προσέξτε γιατί το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό θα έχει τώρα απήχηση! Οι άλλοι θα παρεξηγούν τα λόγια σας.

ΙΧΘΥΣ

Αποφύγετε να επενδύσετε χρήματα τώρα ή να κάνετε περιττά έξοδα εκτός κι αν έχετε προγραμματίσει κάποια πλάνα από παλιά. Προτού προλάβετε να ενθουσιαστείτε, τα λεφτά θα έρχονται και θα φεύγουν με τον ίδιο τρόπο που τα πήρατε. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε σχέση με τα οικονομικά θα πρέπει τώρα να αποφεύγεται. Να θυμάστε ότι οι άλλοι δεν εννοούν αυτά που λένε γι’ αυτό μην πιστεύετε όσα ακούτε. Οι συναντήσεις μπορεί να καθυστερήσουν ή ακόμα και να ματαιωθούν. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε νέα ξεκινήματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε να μην δανείσετε χρήματα τώρα ή να χρειαστεί να διευθετήσετε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Βάλτε χρήματα στην άκρη, αντί να κάνετε ανώφελες αγορές.

Πηγή: e-zwdia.gr