Ζώδια και χαρακτηριστικά: 10 λόγοι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ έναν Ταύρο!

Αφήνει το δικό του στίγμα!

Ζώδια και χαρακτηριστικά: 10 λόγοι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ έναν Ταύρο!

Αφιέρωμα στο ζώδιο του Ταύρου και στους 10 σημαντικούς λόγους για τους οποίους θα παραμείνει αξέχαστος στη ζωή σου!

1) Για την αστείρευτη επιμονή του: Ομολογουμένως ο Ταύρος είναι το ζώδιο που αν βάλει κάτι στο μυαλό του, θα εργαστεί αργά και σταθερά για να το πετύχει, κατανοώντας ότι θα συναντήσει εμπόδια στο δρόμο του, γνωρίζοντας όμως ότι δεν πρέπει ούτε στιγμή να το βάλει κάτω. Η επιμονή του πολλές φορές φτάνει όμως και στα όρια της υπερβολής και του εντείνει το πείσμα του, γεγονός που επιφέρει δυσκολίες τόσο στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους , όσο και με τον ίδιο του τον εαυτό. Διαβάστε παρακάτω...

2) Για τις αμετακίνητες απόψεις του: Περιμένεις να αλλάξει άποψη ένας Ταύρος;;; Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση... Νομίζεις ότι θα πάρει μία απόφαση πίσω; Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Ένας Ταύρος μπορεί να έχει πιο αργούς ρυθμούς σκέψης, έκφρασης και απόφασης, δεν παύει όμως να είναι αγύριστο κεφάλι όταν ο ίδιος έχει καταλήξει σε κάτι απόλυτα συγκεκριμένο.

Δείτε ακόμη: Ζώδια και σχέσεις: Το ζώδιο που μπορεί να γίνει ο ιδανικός... πατέρας!

3)Για το καλόγουστο ταμπεραμέντο του: Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης , ο Ταύρος φημίζεται και διακρίνεται από το υπέροχο, καλόγουστο ταμπεραμέντο του! Γνωρίζει πώς να συνδυάζει κατάλληλα τα ρούχα του για να έχει ένα υπέροχο σύνολο, ξέρει να διακοσμεί το χώρο του προκειμένου να εκπέμπει ομορφιά, είναι πάντα μυρωδάτος και φινετσάτος ...

4) Μαζί του θα απολαύσεις τα καλύτερα μεζεκλίκια: Ταβέρνες; Μεζεδοπωλεία; Ψαράδικα; RestaurantΠολυτελείας ή απλά Σουβλατζίδικα;;; Ο Ταύρος ξέρει πάντα τα καλύτερα ... Είτε θέλεις να παραγγείλεις delivery, είτε θες να βγεις έξω για φαϊ ο Ταύρος είναι αυτός που θα σου προτείνει ανεπιφύλακτα τα καλύτερα. Μαζί του μάλιστα έχεις να ζήσεις τέτοια φαγοπότια που σίγουρα θα σου μείνουν αξέχαστα ... Αααα και κάτι ακόμα ... Αν δοκιμάσεις μεζεδάκια από τα Ταυρίσια χεράκια θα έχεις να τα θυμάσαι για μία ζωή, αφού ο Ταύρος είναι πραγματικά ταλεντάκι στην κουζίνα.

5) Για τον αργό αλλά και αισθησιακό ερωτισμό του: Ο έρωτας για τον Ταύρο είναι μία ιεροτελεστία και αυτό είναι κάτι που πράγματι θα το απολαύσεις και θα το ξεχωρίσεις καθώς θα βρεθείς μαζί του ... Μυρωδάτα σεντόνια, ακριβά εσώρουχα, κεριά να δημιουργούν ατμόσφαιρα αλλά και αργές / βασανιστικές κινήσεις αισθησιασμού που σε κάνουν να παρακαλάς για κάτι παραπάνω ... Όλα αυτά είναι μέσα στα ερωτικά «ατού» ενός Ταύρου.

6) Για τα ακριβά του γούστα: Ο Ταύρος μπορεί να μην είναι σπάταλος, να μην βγαίνει κάθε μέρα για διασκέδαση, να μην πηγαίνει συχνά για ψώνια, διακοπές κλπ ... Όταν αποφασίσει όμως να κάνει μία αγορά, τότε θα είναι η καλύτερη , ενώ αν προγραμματίσει να ταξιδέψει, τότε σίγουρα θα ταξιδέψει με τις ανέσεις του και τις χλιδές του! Μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται πάντα και η γλάστρα, επομένως να ξέρεις ότι και τα δωράκια σου θα έχεις (όχι συχνά αλλά τουλάχιστον στις γιορτές σου) και τις ωραίες διακοπές σου θα κάνεις μαζί του!

7) Σε κάνει να νιώθεις δικός του: Είτε είσαι φίλος, είτε εραστής, είτε παιδί, είτε γονιός, είτε σύντροφος ενός Ταύρου το σίγουρο είναι ένα... Δεν θα αμφιβάλεις ποτέ για την αγάπη του, τα συναισθήματά του, την δοτικότητά του ... Σε κάνει να νιώθεις μόνιμα την αγάπη του και η δοτικότητα και η συνέπεια που τον διέπει, δεν σου αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Δεν λείπουν όμως οι στιγμές που αυτό το κολλητιλίκη του θα σε κάνει να νιώσεις και πίεση ή ότι χάνεις κάτι από τον προσωπικό σου χρόνο, αφού η συμπεριφορά ενός Ταύρου,

8) Για την ερωτική του ζήλεια: Αγαπά καταπιεστικά, απόλυτα, κυριαρχικά αλλά και καχύποπτα ... Οι ζήλειες του αφήνουν ιστορία , ενώ πάντα υπάρχει ένα σαράκι που τον σιγοτρώει και δεν τον αφήνει να σε εμπιστευτεί όσο απόλυτα εσύ θα θελες. Τα στιγμιότυπα – επεισόδια ζηλοτυπίας με έναν Ταύρο θα σου μείνουν στην ιστορία ... Άσε που κάθε τι που τον ενοχλεί θα στο κρατάει πάντα και Μανιάτικο!

9) Για τις αντοχές του: Μπορεί οι κινήσεις του να είναι νωχελικές, να μοιάζει συχνά ότι είναι στον δικό του ΖΕΝ κόσμο που δεν του καίγεται καρφάκι με τίποτα, παρόλο που δεν του αρέσει να βγαίνει από τους ρυθμούς του, ένα είναι το σίγουρο: Έχει τέτοιες αντοχές και ψυχικά αποθέματα που πραγματικά μπορεί να νικήσει κάθε δυσκολία. Σίγουρα σε όλο αυτό το σθένος και την αντοχή που εκδηλώνει, ένα πολύ σπουδαίο παράγοντα παίζει και με το μεγάλο πείσμα και η επιμονή του!

10) Για την ασφάλεια και την σιγουριά που σου μεταδίδει: Ξέρεις ότι πιστά είναι ο άνθρωπος που θα σου σταθεί όταν έχεις ένα πρόβλημα, που θα σε συμβουλέψει σωστά και ακριβοδίκαια, συνάμα όπως θα σε νιώσει και θα σε πονέσει ... Σημαντικό όμως είναι και το γεγονός ότι η αγκαλιά ενός Ταύρου γίνεται το σταθερό σου λιμάνι που σε κάνει να αισθάνεσαι εμπιστοσύνη, σιγουριά, ασφάλεια .... αξίες ανεκτίμητες!

Πηγή: oroskopos.gr