Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4! Άσχημα τα νέα για πολλά ζώδια...

Αναλυτικά...

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4! Άσχημα τα νέα για πολλά ζώδια...

Στις 30 Απριλίου 2018, ώρα Ελλάδας 3:58 π.μ., η Πανσέληνος γίνεται στις 9ο 38΄ του Σκορπιού. Κυρίως επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα, προκειμένου να μεταφέρουμε το μήνυμα της άρσης των συναισθηματικών φραγμών και την αποκάλυψη. Διαβάστε παρακάτω...

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Δες κατάματα την πιο σκοτεινή πλευρά της ψυχής σου!

Αυτές τις μέρες, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όσον αφορά τα λόγια μας, τα επιχειρήματά μας και τα συναισθήματά μας τα οποία θα μπορούσαν να μας εκθέσουν. Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με τη βαθύτερη, την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Όλοι έχουμε μια κρυφή σκιά και αυτή η Πανσέληνος θα μας βοηθήσει να την φωτίσουμε και θα μας επιτρέψει να αγαπήσουμε βαθιά, απελευθερώνοντας τον αρνητισμό. Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έχει σχέση με τη γέννηση, το θάνατο, τη μετατροπή, τις σεξουαλικές σχέσεις και τις ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες. Από που έχουμε αποκοπεί; Ποιες σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές έχουμε αποκηρύξει;

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό μας ζητάει να πάμε βαθιά προς τα μέσα. Μας βοηθάει να αναζητήσουμε οτιδήποτε μας δημιουργεί φόβο και να «σοβαρευτούμε». Τι ψέματα έχουμε πει στον εαυτό μας; Γιατί θέλουμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά; Μας βοηθά να επισημάνουμε αυτούς τους φόβους μας και να απελευθερωθούμε. Να μετατρέψουμε τους φόβους μας και να φωτίσουμε τα τμήματα του εαυτού μας, που βρίσκονται στο σκοτάδι. Θα μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε εκ νέου, να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να σταματήσουμε να ασκούμε εξουσία πάνω στους άλλους ανθρώπους. Μας δίνει μεγάλη ενέργεια για να αποδεσμευτούμε από τα πράγματα και τους ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια. Ο Σκορπιός έχει τα μυστικά του, τα πάντα είναι τόσο βαθιά, τόσο οικεία, θέλει να τα μοιραστεί, θέλει να γίνει σώμα και ψυχή, ένα με τους αγαπημένους του. Πόσο μακριά θα πάτε για την αγάπη;

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30 Απριλίου 2018.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, κεντρίζεται το ενδιαφέρον σας για τον αποκρυφισμό και τα μεταφυσικά θέματα. Τώρα θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με το βάθος των πραγμάτων και δεν θα σας ικανοποιεί η επιφανειακή γνώση. Αυτή είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για να συνδεθείτε πιο βαθιά με κάποιο άτομο που έχει σημασία για εσάς και να συνειδητοποιήσετε ότι το σεξ και η ερωτική σας ζωή είναι τώρα καθοριστικά για τη ζωή σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να μεταβεί η σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Επίσης, μπορεί να ρισκάρετε σε επενδύσεις και τυχερά παιχνίδια, καθώς θα είστε λίγο πιο τυχεροί απ’ ό, τι συνήθως. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!


ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, μια σχέση που νομίζατε ότι θα μπορούσε να τελειώσει σύντομα, ξαφνικά παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια πλευρά του εαυτού σας που δεν γνωρίζατε, διαμέσου των άλλων και ίσως να θέλετε να εκφραστείτε μέσα από την τέχνη. Ακολουθήστε την καρδιά σας και επιλέξτε ποιον και τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Μπορεί τελικά να αποφασίσετε να κάνετε ένα σημαντικό βήμα μπροστά και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει να αφήσετε κάποια άτομα, πράγμα το οποίο θα αποβεί τελικά προς όφελός σας. Θα είστε πνευματώδεις, γοητευτικοί και πειστικοί και αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά για την καριέρα σας. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, μην το παρακάνετε με τις πολλές ευθύνες σας, διότι δεν θα είστε σε θέση να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα αναλύετε και θα κριτικάρετε πολλά πράγματα στη ζωή σας κι αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε άγχος, επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα κι εσείς θα αισθάνεστε πιεσμένοι. Προσέξτε τι λέτε, καθώς μυστικά κίνητρα μπορεί να σας εκθέσουν και να νιώσετε προδοσία. Συγκρατηθείτε και μη μιλήσετε για τα σχέδιά σας στους άλλους, ειδικά στους συναδέλφους σας. Δώστε έμφαση στην αξιοποίηση των ευκαιριών στην εργασία σας, καθώς επίσης στην οργάνωση και τις λεπτομέρειες. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πέμπτο οίκο σας, θα προβληματιστείτε σχετικά με το ότι δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά που αξίζει να σας αναστατώσει στη ζωή. Αν σας λείπει ένας ερωτικός σύντροφος του παρελθόντος, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια αυτής της Πανσέληνου, για να επανασυνδεθείτε με το άτομο αυτό. Να ξέρετε όμως ότι τα γεγονότα σας θα κυλήσουν ομαλά, μόνο αν δείξετε τον απαιτούμενο σεβασμό και κατανόηση. Το σεξ τώρα είναι σημαντικό για σας και κατακλύζει τη ζωή σας. Αν είστε ερωτευμένοι, κρατήστε τα συναισθήματά σας μυστικά προς το παρόν, γιατί αν τα αποκαλύψετε, να ξέρετε ότι τα πράγματα θα πάρουν μια εντελώς διαφορετική πορεία από αυτήν που θέλετε. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, συγκρατηθείτε από απερίσκεπτες ενέργειες και βάλτε φρένο στα σχέδιά σας για μερικές μέρες. Μπορεί, επίσης, να σας ανησυχεί ιδιαίτερα το σπίτι σας ή κάποια προβλήματα που προκαλούνται από τα μέλη της οικογένειάς σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να βρείτε ένα νέο διαμέρισμα ή συγκάτοικο ή να πάρετε την απόφαση να κάνετε ανακαίνιση ή να δείτε τους δικούς σας. Θα μπορούσατε να ακούσετε για τη γέννηση ενός μωρού στην οικογένειά σας ή για κάποιο κοινωνικό γεγονός. Αυτή η Πανσέληνος θα σας φέρει μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με το πρόσωπο που αγαπάτε. Θα ακούσετε σίγουρα κάποια νέα για την καριέρα σας ή για την οικογένειά σας. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, θα συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα της ζωής σας και θα βρείτε τρόπους να διαμορφώσετε τις καταστάσεις υπέρ σας. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε να θέσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο σε δράση. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη της ενέργειας αυτής της Πανσέληνου και επωφεληθείτε από τον καταιγισμό των ιδεών σας, προκειμένου να βρείτε μακροπρόθεσμες λύσεις στα προβλήματά σας. Προσέξτε οποιαδήποτε σύμβαση ή συμφωνία υπογράφετε και διαβάστε την καλά. Επίσης, κρατηθείτε μακριά από το κουτσομπολιό, διότι θα μπορούσε να είναι πολύ βλαβερό για εσάς. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, μπορεί να μη νιώθετε και τόσο καλά, όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση. Από την άλλη όμως πλευρά, είναι επίσης πιθανό να έχετε απροσδόκητα μετρητά. Προσπαθήστε να κάνετε συνετό προϋπολογισμό και μη δανείζετε χρήματα, καθώς θα είναι αδύνατον να τα πάρετε πίσω στο μέλλον. Να είστε προσεκτικοί πώς θα χειριστείτε τα χρήματά σας, καθώς οι αποφάσεις σας δεν θα είναι ορθές. Θα είστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο και θα είστε έντονα συνδεδεμένοι με τα υπάρχοντά σας και τα υλικά αντικείμενα. Τώρα θα αξιολογήσετε τι και ποιος είναι πραγματικά σημαντικό για σας και τι δεν είναι. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να σκεφτείτε περισσότερο για τη συνολική εικόνα της προσωπικότητάς σας και τον τρόπο συμπεριφοράς σας προς τους άλλους και θα προσπαθήσετε να επιφέρετε βελτίωση των σχέσεων με τους γύρω σας. Εάν έχετε ένα δημιουργικό έργο που θέλετε να ολοκληρώσετε, αυτή η Πανσέληνος σας προσφέρει πραγματικά μια καλή υποδοχή. Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε τον εαυτό σας, έτσι ώστε οι άλλοι να συνειδητοποιήσουν το μοναδικό ρόλο σας ως δημιουργικό άτομο στη ζωή. Μπορεί, επίσης, να ενθαρρυνθείτε από κάποια άτομα και να βοηθηθείτε στο να επουλώσετε κάποιες παλιές συναισθηματικές πληγές. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο δωδέκατο οίκο σας, μπορεί τώρα να έχετε κάποιες εμμονές με ζητήματα του παρελθόντος που έχουν αφήσει πληγές στην ψυχή σας. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εξερευνήσετε και να επιλύσετε κάποια ζητήματα του παρελθόντος ή ακόμα και να αναζητήσετε να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Μπορεί να νιώθετε νευρικοί, κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσέληνου. Είναι καλύτερο να απομονωθείτε, να διαλογιστείτε και να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην προσωπική σας ζωή, θα καταφέρετε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και μάλιστα η απάντηση μπορεί να έρθει σε σας πολύ πιο εύκολα απ’ ό, τι περιμένατε. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον ενδέκατο οίκο σας, θα έχετε καλή τύχη σε γενικές γραμμές και θα αναλώσετε το χρόνο σας παρέα με καλούς φίλους. Μπορεί να σκέφτεστε να επενδύσετε στη μοντέρνα τεχνολογία, όπως σε ένα νέο τηλέφωνο ή υπολογιστή. Θα βρίσκεστε με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια χόμπι και ενδιαφέροντα και μπορεί ακόμη κάποια νέα γνωριμία, να οδηγήσει σε μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα θέση εργασίας ή να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στο εγγύς μέλλον. Ευνοείστε στο να χαλαρώσετε με τους φίλους σας οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος. Κάποια κατάσταση θα μπορούσε να επαναληφθεί που προέρχεται από μια απρόσμενη πηγή. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, θα βιώσετε κάποιες προσωπικές ή επαγγελματικές δυσκολίες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβάλετε τη δημιουργικότητά σας και θα μπορέσετε να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή σας, κάνοντας νέα σχέδια. Μην αφήνετε τον οποιονδήποτε να παρεμβαίνει στο έργο σας και εστιάστε στην κοινωνική σας αναρρίχηση. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη δόξα αλλά και περισσότερα χρήματα στη ζωή σας. Μείνετε ευέλικτοι και ανοικτοί σε νέα σχέδια, τα οποία θα ευοδωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Κάντε θετικά βήματα για να επιφέρετε την αρμονία και την ευημερία στη ζωή σας. Το ολόγιομο φεγγάρι βοηθάει ένα αισθηματικό σου θέμα να λυθεί! Θα είναι η λύση αυτή με το μέρος σου;

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον ένατο οίκο σας, θα κάνετε μεγάλα άλματα τώρα στη ζωή σας, ενώ θα υπάρξει ένας διαφορετικός τρόπος αντίληψης προσώπων και καταστάσεων. Μια εντελώς νέα αίσθηση της πραγματικότητας αναδύεται για εσάς, που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός πιο θετικού μέλλοντος. Μείνετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας, δημιουργώντας σας κατήφεια και απελπισία. Έχετε ό, τι χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας, γι’ αυτό αγνοήστε τα αρνητικά σχόλια. Θα έχετε τη διάθεση να εξερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα και να πορευτείτε μπροστά, χαράζοντας νέους ορίζοντες.

Πηγή: e-zwdia.gr