Ζώδια και σχέσεις: Έτσι θα κρατήσεις για πάντα κοντά σου το καθένα!

Είναι δύσκολες οι σχέσεις αυτήν την εποχή!

Ζώδια και σχέσεις: Έτσι θα κρατήσεις για πάντα κοντά σου το καθένα!

Ονειρεύεσαι, κάνεις όνειρα και σχέδια με το άτομο που αγαπάς και θες όσο τίποτα να είστε μαζί για πάντα!
Έλα όμως που δεν γίνεται πάντα αυτό…

Το γνωστό «κλικ» που χρειάζεται για να μείνει η αγάπη και η σχέση για πάντα, είναι διαφορετική για κάθε Ζώδιο! Διαβάστε παρακάτω...

Δες παρακάτω πως πρέπει να κινηθείς και να συμπεριφερθείς προκειμένου να κρατήσεις για πάντα κοντά σου το Ζώδιο που σε ενδιαφέρει!

ΚΡΙΟΣ

Μίλα του όσο συχνότερα μπορείς για τον… εαυτό του, αλλά προσοχή! Με τα καλύτερα λόγια! Παράλληλα φρόντισε να είσαι ενθουσιασμένος κι εσύ όταν περιαυτολογεί!

Επιπλέον οι συνεχείς εκπληξούλες τον συναρπάζουν αφού σιχαίνεται τα προβλέψιμα, τα αναμενόμενα και τα κλασσικά!

Επίσης, φρόντισε να είσαι απόλυτα ειλικρινής απέναντι του! Ακόμα κι αν ξέρεις ότι η αλήθεια πιθανόν δεν του αρέσει, το ψέμα για τον Κριό είναι ασυγχώρητο!

Η σεξουαλική ζωή πρέπει να ανανεώνεται συνεχώς με πρωτοτυπία και αλλαγές!

Τέλος, μην φοβηθείς να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί του! Αγαπά τους ανθρώπους που στηρίζουν την γνώμη τους μέχρι τέλος κι ας καταλήξει σε καυγά! Μην κοιτάς που νευριάζει! Για εκείνον είναι διασκέδαση!

Δείτε ακόμη: Άστρα και Instagram: Έτσι δείχνει το προφίλ σου ανάλογα με το ζώδιό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν θες να μείνεις για πάντα μαζί με τον… φευγάτο Δίδυμο, φρόντισε ποτέ, μα ποτέ, να μην τον καταπιέσεις, να μην προσπαθήσεις να του φτιάξεις πρόγραμμα και να μην του γίνεις βδέλλα! OΔίδυμος δεν μπαίνει σε καλούπια και αν το προσπαθήσεις δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ!

Μάθε να συζητάς, αλλά κυρίως να ακούς! Ο Δίδυμος συχνά-πυκνά αρέσκεται σε πολύωρες συζητήσεις ή στο να βγάζει λόγο!

Μην παρεξηγείς τα ψεματάκια του! Του αρέσεις να βάζει… «σάλτσες» σε αυτά που λέει και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να το αλλάξει! Επιπλέον, πρέπει να μάθεις να ζεις με την κυκλοθυμία του! Οι εναλλαγές της διάθεσης του, είναι καθημερινό γεγονός!

Βρες συνεχώς καινούργιους τρόπους να ανανεώνεται την σχέση σας, κυρίως πνευματικά! Κάν’τον κάθε μέρα να ερωτεύεται το μυαλό σου!

Αν περιμένεις να τον μετατρέψεις σε σπιτόγατο και ήρεμο οικογενειάρχη, ξέχνα το! Επίσης, αν είσαι εσύ τέτοιος τύπος ανθρώπου, τότε να ξέρεις ότι γρήγορα θα κουραστεί!

Τέλος, αποδέξου την έντονη κοινωνικότητα του, χωρίς να ζητάς όλη την προσοχή πάνω σου και χωρίς να τον ζηλεύεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ποτέ, μα ποτέ μην χλευάσεις τα συναισθήματα του, ούτε καν όταν εκφράζονται με υπερβολές και ξεσπάσματα! Πρέπει να καταλάβει, ότι παίρνεις σοβαρά την καρδιά του και την ψυχή του!

Απέφυγε την ψυχρότητα! Ο Καρκίνος όσα πρακτικά ή καθημερινά προβλήματα κι αν έχει, τα λύνει όλα με μία αγκαλιά! Αν λοιπόν απομακρυνθείς συναισθηματικά, επικαλούμενος τα πρακτικά σου προβλήματα, τότε τα προβλήματα ξεκινούν μεταξύ σας!

Ενδιαφέρσου και για το παρελθόν του αλλά κυρίως για την οικογένεια του! Μάθε να σέβεσαι τις εμπειρίες του και φρόντισε να εκφράζεις τον θαυμασμό σου για τους δικούς του, σε κάθε ευκαιρία! Επιπλέον, προσπάθησε να κρατήσεις άψογες σχέσεις με τους γονείς και τα αδέρφια του!

Οφείλεις να κάνεις υπομονή στις εκρήξεις κυκλοθυμίας και γκρίνιας, που πολύ συχνά έχει! Το μόνο που ζητά είναι η κατανόηση σου εκείνες τις στιγμές και ύστερα σίγουρα θα στο ανταποδώσει!

Θα διαπιστώσεις ότι του αρέσει να σε φροντίζει, να σε περιποιείται και να σε προστατεύει! Φρόντισε να του το αναγνωρίζεις κάθε φόρα και να μην του ενισχύεις την ανασφάλεια του με αδιαφορία και με συμπεριφορά που δείχνει ότι τον έχεις δεδομένο!

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δεν είναι απλά ο βασιλιάς του ζωικού βασιλείου ή το ζωδιακού κύκλου! Οι άνθρωποι με αυτόν τον αστερισμό, θέλουν να ζουν όντως σαν βασιλιάδες! Εξέφρασε του λοιπόν, διαρκώς το θαυμασμό σου, με επαίνους και με κομπλιμέντα, λέγοντας του παράλληλα πόσο τυχερός είσαι που τον γνώρισες! Όσο κι αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην διαστάσεις να το… παρακάνεις! Τρελαίνεται και τα θέλει ακόμα και μετά από μία μακροχρόνια σχέση!

Παράλληλα φρόντισε να μην εκλείψουν ποτέ μεταξύ σας τρία πράγματα! Φλερτ, Πάθος και Ρομαντισμός! Είναι τα τρία συστατικά για την τέλεια σχέση, στο μυαλό του Λέοντα!

Μην τον κρίνεις/επικρίνεις ποτέ, γιατί ο εγωισμός του πληγώνεται πολύ εύκολα και επιπλέον είναι ένα άκρως εύθικτο άτομο, το Λιοντάρι!

Κάνε υπομονή την στιγμή που εκφράζει ένα παράπονο ή μία δυσκολία που του έτυχε, με περίσσια δραματικότητα και υπερβολή! Βλέπεις, θέλει να ζει την κάθε του στιγμή, σαν να παίζει σε Οσκαρική ταινία!

Τέλος, ετοιμάσου να κάνεις πάντα το πρώτο βήμα μετά τους τσακωμούς! Θέλει κυνηγητό και πάντα μουτρώνει σαν μικρό παιδί, περιμένοντας εσένα να κάνεις πίσω!

Δείτε ακόμη: Ζώδια και έρωτας: Ποια λειτουργούν με την λογική και ποια με το συναίσθημα;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτον και κύριο, φρόντισε να έχεις καλούς, λεπτούς και ήρεμους τρόπους! Η ήρεμη, σοβαρή και «τακτοποιημένη» επικοινωνία είναι από τις μεγαλύτερες του προτεραιότητες σε μία σχέση που είναι να κρατήσει για πάντα!

Μην είσαι λοιπόν επιρρεπής στις εντάσεις και μην τσαντίζεσαι όταν νιώθεις ότι σε κρίνει ή σε επικρίνει! Είναι ο τρόπος του να δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον του!

Πιθανόν να έχει κάποια «κολλήματα» ή και ψυχαναγκασμούς! Δες τα με καλό μάτι και αγάπησε τις ιδιοτροπίες του! Αν συμβιβαστείς, θα το βρεις χαριτωμένο όλο αυτό και εκείνος θα μπορέσει απλά να είναι ο εαυτός του!

Εκτός από τους τσακωμούς, δεν του αρέσουν γενικά οι εντάσεις και οι υπερβολές! Μην περιμένεις λοιπόν περιττό πάθος ή ρομαντισμό στη σχέση, αφού όλα πρέπει να είναι μετρημένα για αυτόν! Προσπάθησε να προσαρμοστείς σε αυτό και με συζήτηση να βρείτε μαζί την χρυσή τομή!

Τέλος, μην σταματήσεις ποτέ να περιποιείσαι τον εαυτό σου! Του αρέσει η απλότητα, όχι η προχειρότητα!

ΖΥΓΟΣ

Νούμερο ένα… υποχρέωση σου είναι τα κομπλιμέντα, όσος καιρός κι αν περάσει! Βλέπεις ότι περιποιείται πολύ τον εαυτό του…, αναγνώρισε του το! Δεν βαριέται ποτέ να ακούει όμορφα λόγια από το ταίρι του!

Τα όμορφα λόγια όμως, δεν πρέπει όμως να περιορίζονται μόνο στα κομπλιμέντα! Ο Ζυγός θέλει να ακούει πολλές φορές την μέρα το «Σ’αγαπώ»! Όσες φορές το λέει και εκείνος δηλαδή!

Επίσης, οφείλεις να πάρεις το πάνω χέρι! Μην παρεξηγηθούμε, δεν θέλει τσαμπουκάδες και απαιτήσεις! Θέλει όμως δίπλα του ένα ταίρι καθοδηγητή και με πρωτοβουλίες, ώστε να μην μπει αυτός στον κόπο να πρέπει να πάρει μία απόφαση!

Μην παραμελήσεις ποτέ τον εαυτό σου, χαλώντας την αισθητική του! Πρέπει και εσύ να είσαι περιποιημένος και όμορφος!

Τέλος, χρειάζεται υπομονή στην τάση του να αποζητά και τον θαυμασμό των άλλων, πέρα από τον δικό σου! Μην το παρεξηγείς! Απλά θέλει να είναι αντικειμενικά όμορφος και αισθητικά αποδεκτός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτον (και κυριότερο), μην κλονίσεις ποτέ μα ποτέ την εμπιστοσύνη του! Ακόμα και το πιο μικρό ή αθώο ψέμα, θα το θυμάται για πάντα και θα σας «κυνηγά» μια ζωή!

Μην τον πιέζεις με ερωτήσεις τύπου «Τι έχεις;» ή «Τι σκέφτεσαι;»! Και θα σου πει ψέματα και θα τον απομακρύνεις!

Μείνε μυστηριώδης όσο καιρό κι αν είστε μαζί! Μπορεί να θέλει απόλυτη ειλικρίνεια αλλά τον τρελαίνει το πέπλο μυστηρίου που θα έχεις, αν το επιδιώξεις! Γοήτευσε τον κάθε λεπτό!

Μην φέρεις ποτέ την ρουτίνα ή την συνήθεια στο σεξ! Ο Σκορπιός δεν ψάχνει για νέους παρτενέρ, ψάχνει για νέες εμπειρίες στο κρεβάτι, με τον παρτενέρ που ήδη έχει!

Τέλος, δείξε του με κάθε τρόπο ότι δεν κάνεις περιττά έξοδα και ότι είσαι οικονόμος! Εκτός βέβαια, αν τα έξοδα είναι γι’αυτόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, είναι βασικά συστατικά για έναν Τοξότη, σε μία σχέση! Προσπάθησε λοιπόν να μην του τα περιορίσεις ποτέ και επιπλέον να δείχνεις και εσύ τον φιλελεύθερο και ανεξάρτητο χαρακτήρα σου!

Κάνε υπομονή στα ξεσπάσματα του! Όσο γρήγορα έρχονται, τόσο απότομα τελειώνουν! Δεν θα πρέπει να σε φοβίζει αυτό, απλά συνήθισε το!

Μην ξεχνάς τον ενθουσιασμό! Όσο καιρό κι αν είστε μαζί και όσο χρονών κι αν είστε, πρέπει να δείχνεις ότι ενθουσιάζεσαι σαν μικρό παιδί, όταν μοιράζεστε νέες εμπειρίες!

Επιστράτευσε χιούμορ και αισιοδοξία! Δεν αντέχει την μιζέρια και την γκρίνια…

Τέλος, τα ταξίδια φυσικά! Αποφασίστε μαζί, κάθε τόσο, να ξεφεύγετε με ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή και θα δεις ότι αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει για πάντα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα πράγματα που δεν αντέχει ο Αιγόκερως, είναι οι επιφανειακοί ανώριμοι χαρακτήρες! Αν είσαι άνθρωπος που απλά γλεντά την ζωή του ή νοιάζεται μόνο για το τώρα, ο Αιγόκερως δεν θα αντέξει για πολύ! Ο Αιγόκερως θαυμάζει (και ερωτεύεται για πάντα) την σοβαρότητα και την ωριμότητα!

Η καλή κοινωνική εικόνα και η αποδοχή από το περιβάλλον του, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θέλει για το ταίρι, που θα μείνει δίπλα του μια ζωή!

Ποτέ μην προσπαθήσεις να τον αποσπάσεις από την δουλειά του! Μην του μιλάς για ξεκούραση ή χαλάρωση όταν είναι αποφασισμένος να δουλέψει ή να βελτιώσει την καριέρα του!

Φρόντισε επίσης, να λογαριάζεις το χρήμα και να είσαι μετρημένος στα έξοδα σου και τέλος, μην εκτεθείς ποτέ σε μάτια τρίτων, έστω και κατά λάθος, γιατί δεν πρόκειται ούτε να το δεχτεί, ούτε να το αντέξει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συνεχής ανανέωση είναι το κλειδί για να κρατήσει για πάντα η σχέση σου με τον Υδροχόο! Οι εναλλαγές και οι εκπλήξεις, είναι το καλύτερο του και αυτά είναι τα χαρακτηριστικά μίας επιτυχημένης σχέσης για εκείνον!

Πρέπει να μάθεις να εκτιμάς και να σέβεσαι την ανεξαρτησία του! Δεν πόκειται ποτέ μα ποτέ να ανεχτεί έναν σύντροφο αφεντικό ή αρχηγό!

Επίσης, κράτα ψηλά το… φιλικό επίπεδο! Εκτός από ζευγάρι, πρέπει να είστε και οπωσδήποτε φίλοι! Να κάνετε παρέα, να έχετε κοινές δραστηριότητες, ψυχαγωγικές ή μη και να τα λέτε καθημερινά, σαν κολλητοί! Άλλωστε η επικοινωνία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του Υδροχόου!

Επίσης, φρόντισε να ανοίξεις το μυαλό σου και να μην μένεις κολλημένος σε ιδέες και απόψεις, ιδίως ξεπερασμένες!

Τέλος, δείξε ότι νοιάζεσαι για το γενικό καλό και όχι μόνο για σένα! Βλέπεις ο Υδροχόος μπορεί να αντέξει το να κρατάς μούτρα λόγω εγωισμού, αλλά δεν αντέχει εγωιστικές προσωπικότητες που νοιάζονται μόνο για τον εαυτό του και την προσωπική τους εύνοια!

ΙΧΘΥΣ

Μην τον πιέζεις να εκφραστεί! Νιώθει πολλά περισσότερα από αυτά που σου δείχνει ή σου έχει πει! Μην ζητάς περισσότερα από αυτόν τον άνθρωπο! Μπορεί να μην το λέει συχνά, αλλά σ’ αγαπάει και μάλιστα βαθιά!

Πες όχι στην απολυτότητα και την σκληρότητα, στους τρόπους σου απέναντι του! Πληγώνεται πολύ εύκολα και δύσκολα το ξεπερνά! Δεν είναι επίσης καθόλου δύσκολο να βρει κάποιον άλλο για να του φέρεται καλύτερα!

Επίσης ο ρομαντισμός στην σχέση είναι απαραίτητος, όσα χρόνια κι αν περάσουν! Προσπάθησε να κάνεις την κάθε μέρα σας σαν παραμύθι!

Το σεξ είναι επίσης σημαντικός τομέας για το ψάρι! Φρόντισε να εξάπτεις συχνά την φαντασία του και να ξέρεις πως ένας αισθησιακός χορός μεταξύ σας, θα τον τρελάνει!

Τέλος, μην παρεξηγείς την τάση του για γκάφες και αφηρημάδα! Δεν είναι αδιαφορία! Είναι απλά πάνω από τις δυνάμεις του, γι’ αυτό ποτέ μην τον πιέσεις να αλλάξει και να μην τον κατηγορείς!

Πηγή: oroskopos.gr